7.Omar El Kaddouri
-
john4serres
Re: 7.Omar El Kaddouri
Δεν είχε ακουμπήσει μπάλα στον αγώνα και έδωσε ασίστ.
Πολύ καλό vision και passing, αυτό το ξέραμε ότι τα έχει.
Πολύ καλό vision και passing, αυτό το ξέραμε ότι τα έχει.
Διαβάζω ότι ίσως υπάρξει πρόταση για Ελ Καντουρί. Αν πουληθεί για μένα κλειδώσαμε το πρωτάθλημα. Τόσο αδιάφορο παίκτη δεν έχω δει στον ΠΑΟΚ ξανά από τη μετά Κλάους εποχή. Τον βαζει φρέσκο αλλαγή και αντί να τρέξει να μαρκάρει να βοηθήσει, αράζει, η ομάδα παίζει με 10 παίκτες και ξαφνικά κάνει μια ασίστ, και τον κάνουμε θεό. Όλη η πραγματική δουλειά γίνεται βέβαια από Ουάρτνα. Σαφώς στη συγκεκριμένη φάση τη χειρίστηκε άψογα ο Ελ Καντουρί, και σαφώς ξέρει πολύ μπάλα. Εγώ έχω κουραστεί από την αδιαφορία του. Βλέπεις από την άλλη τον ντεφορμέ Πέλκα να σκυλιάζει, να μαρκάρει με σπριντς μετά από τόση κούραση και το αγαπημένο παιδί του κόουτς να ξύνει... Μακάρι να πωληθεί, που για μένα θα κλειδώσει το πρωτάθλημα αυτή η κίνηση. Εξάλλου για τα πλάγια έχουμε πάρα πολλές λύσεις, όπως και για το 10άρι και στο β γύρο τα παιχνίδια λιγοστεύουν. Μακάρι να πουληθεί.
- Παλαιολόγος
κοιτα,ο λογος που παμε σερι δεν ειναι οτι παιζουμε μπαλαρα,αλλα οτι το συνολο αυτο ξερει ο ενας τον αλλο πολυ καλα και εχει την ποιοτητα ακομα και σε μετριες εμφανισεις να βγαζει φασεις οπως την χθεσινη που τελειωσε το ματς
αυτο γινεται κατα κορον φετος
υπο αυτην την εννοια δεν θελω να φυγει ΚΑΝΕΙΣ* απο το συνολο αυτο,ουτε καν ο κανιας και ας εχω την προσωπικη μου αποψη για καποιους.
να προσθεσουν παιχτες ναι
εγω θα ξαναγοραζα τον τσιμιροτ
ειμαι βεβαιος πως ο λουτσεσκου την επομενη θα κερνουσε καφε ολη την χωρα
και θα επαιρνα τον παιχταρα που λεμε τον ταχυδυναμο για το 8(επισης θα εφερνα πισω λαμπρου)
ακομα και τον καρελη θα αγοραζα και ας μην εχει κανει τπτ το φοβερο,δειχνει πως κολαει στο συνολο,ειναι ταχυδυναμος.δεν κανει μπαχαλο την ομαδα επειδη ερχεται αποτ ον παγκο
μια χαρα
με δυο τρεις κινησεις εναν τσιμιροτ ή εναν σαν τον τσιμιροτ,το 8αρακι ,ενα καλο εξτρεμ
εισαι μια χαρουλα
μπορουν να γινουν και εσωτερικες μεχρι τοτε ,μην επαναλαμβανομαστε ομως
*αντε ισως ενας
αυτο γινεται κατα κορον φετος
υπο αυτην την εννοια δεν θελω να φυγει ΚΑΝΕΙΣ* απο το συνολο αυτο,ουτε καν ο κανιας και ας εχω την προσωπικη μου αποψη για καποιους.
να προσθεσουν παιχτες ναι
εγω θα ξαναγοραζα τον τσιμιροτ
και θα επαιρνα τον παιχταρα που λεμε τον ταχυδυναμο για το 8(επισης θα εφερνα πισω λαμπρου)
ακομα και τον καρελη θα αγοραζα και ας μην εχει κανει τπτ το φοβερο,δειχνει πως κολαει στο συνολο,ειναι ταχυδυναμος.δεν κανει μπαχαλο την ομαδα επειδη ερχεται αποτ ον παγκο
μια χαρα
με δυο τρεις κινησεις εναν τσιμιροτ ή εναν σαν τον τσιμιροτ,το 8αρακι ,ενα καλο εξτρεμ
εισαι μια χαρουλα
μπορουν να γινουν και εσωτερικες μεχρι τοτε ,μην επαναλαμβανομαστε ομως
*αντε ισως ενας
- zarathustra79
Συμφωνώ μαζί σου στο οτι είναι μονίμως νωχελικός, αλλά κάθε επαφή του με τη μπάλα δίνει κάτι στην επίθεση. Μαζί με τον biseswar θεωρώ οτι είναι οι πιο δημιουργικοί παίκτες μας, με τη διαφορά οτι ο ολλανδός ψάχνεται συνεχώς για να πάρει τη μπάλα. Πολλές φορές νομίζω πάντως οτι έχει αυτό το στυλ για να έχει καλύτερο έλεγχο του που βρίσκεται στο χώρο ο ίδιος και οι υπόλοιποι παίκτες, όπως επίσης για να έχει σωστή ισορροπία όταν θα χρειαστεί, παρά επειδή βαριέται και δεν τον νοιάζει. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους παίκτες που μονίμως έχουν ανεβασμένες τις στροφές στα κόκκινα με αποτέλεσμα να είναι συνήθως αναποτελεσματικοί στις τελικές τους ενέργειες (βλέπε πέλκας ή ακόμα περισσότερο παλιότερα ο mak). Πιθανώς κάποιοι να σπάζονται, αλλά να μην ξεχνάμε οτι έδωσε καθοριστικούς βαθμούς, όπως με τον πανιώνιο ή ακόμα κ χθες, ενώ κ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια (κυρίως με την basel) ήταν από τους καλύτερους.
Ο Καντουρί φέτος είναι απο τα βασικά γρανάζια του Λούτσε.. Προέρχεται απο τραυματισμό κ λογικό να χρειάζεται ρυθμό. Δεν ειναι ο παίκτης που θα τρέχει παντου σαν τον πέλκα αλλα έχει το κράτημα μπάλας, τη σωστή μεταβίβαση ΠΑΝΤΑ ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και μπορεί να σου δώσει ισορροπία στα αριστερά.. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει και δεν υπάρχει λόγος να φύγει μέχρι το καλοκαίρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Δευ 22 Οκτ 2018, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
στο βιντεακι που ανηρτησε η ΠΑΕ πρωτος πρωτος σηκωνεται στον παγκο στις ευκαιριες,μασαει την φανελα του κανει ρανει
δεν ειναι αδιαφορος
αυτο ειναι το στυλ του
και παλαιοτερα ανεφερα ομως πως η ωραια (και γρηγορη)πασουλα που εχει την χρειαζεται η ομαδα
τα μειον του τα ξερουμε
δεν ειναι αδιαφορος
αυτο ειναι το στυλ του
και παλαιοτερα ανεφερα ομως πως η ωραια (και γρηγορη)πασουλα που εχει την χρειαζεται η ομαδα
τα μειον του τα ξερουμε
+ 1...Δίχως όμως, φυσικά, να ενστερνίζομαι την υπερβολή περί "κλειδώματος του ΠρωΚταθλήματος"...vs40 έγραψε:Διαβάζω ότι ίσως υπάρξει πρόταση για Ελ Καντουρί. Αν πουληθεί για μένα κλειδώσαμε το πρωτάθλημα. Τόσο αδιάφορο παίκτη δεν έχω δει στον ΠΑΟΚ ξανά από τη μετά Κλάους εποχή. Τον βαζει φρέσκο αλλαγή και αντί να τρέξει να μαρκάρει να βοηθήσει, αράζει, η ομάδα παίζει με 10 παίκτες και ξαφνικά κάνει μια ασίστ, και τον κάνουμε θεό. Όλη η πραγματική δουλειά γίνεται βέβαια από Ουάρτνα. Σαφώς στη συγκεκριμένη φάση τη χειρίστηκε άψογα ο Ελ Καντουρί, και σαφώς ξέρει πολύ μπάλα. Εγώ έχω κουραστεί από την αδιαφορία του. Βλέπεις από την άλλη τον ντεφορμέ Πέλκα να σκυλιάζει, να μαρκάρει με σπριντς μετά από τόση κούραση και το αγαπημένο παιδί του κόουτς να ξύνει... Μακάρι να πωληθεί, που για μένα θα κλειδώσει το πρωτάθλημα αυτή η κίνηση. Εξάλλου για τα πλάγια έχουμε πάρα πολλές λύσεις, όπως και για το 10άρι και στο β γύρο τα παιχνίδια λιγοστεύουν. Μακάρι να πουληθεί.
Πολύ καλός παίχτης, αλλά κάκιστος αθλητής, για 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και για ακόμα 15 στο δεύτερο...Μετά πάπαλα, φουσκώνει-ξεφουσκώνει...Με τέτοια "(α)φυσικη κατάσταση" κάποιοι επιμένουν να τον δουν και στο "8"!
Εχουν μαζευτει πολλοι παικτες στην ομαδα που ειναι ναι μεν αλλα και καποια στιγμη πρεπει να γινει ξεκαθαρισμα και αποκτηση παικτων με ξεκαθαρους ρολους.
[youtube]tEFjbDYeAyU[/youtube]
και μετα το γκολ, δειτε την φαση με την κεφαλια του καρελι πως ξεκιναει στο 1:52:35... ο προπονητης του αρι σε ολο το ματς εχει φορτωσει τα πλαγια για να μας μπλοκαρει γτ ξερει οτι η δυναμη μας ειναι τα εξτρεμ...ο καντουρι εχει 3 μπροστα του και ειναι ουσιαστικα μπλοκαρισμενος, και αντι να γυρισει πισω το παιχνιδι στον ουαρντα , αυτος με την μια μαγικη πασα στον λεο ματος και ουσιαστικα βγαζει οφφ 3 σκουλικια ξεκλειδωνοντας την επιθεση χωρις να το κουραζει , αλλο επιπεδο ... ο καντουρι και ο πριγιο κανουν το ποδοσφαιρο απλο, μια επαφη ειναι αρκετη για τετοιους παιχταραδες ...
και μετα το γκολ, δειτε την φαση με την κεφαλια του καρελι πως ξεκιναει στο 1:52:35... ο προπονητης του αρι σε ολο το ματς εχει φορτωσει τα πλαγια για να μας μπλοκαρει γτ ξερει οτι η δυναμη μας ειναι τα εξτρεμ...ο καντουρι εχει 3 μπροστα του και ειναι ουσιαστικα μπλοκαρισμενος, και αντι να γυρισει πισω το παιχνιδι στον ουαρντα , αυτος με την μια μαγικη πασα στον λεο ματος και ουσιαστικα βγαζει οφφ 3 σκουλικια ξεκλειδωνοντας την επιθεση χωρις να το κουραζει , αλλο επιπεδο ... ο καντουρι και ο πριγιο κανουν το ποδοσφαιρο απλο, μια επαφη ειναι αρκετη για τετοιους παιχταραδες ...
Δείτε πριν δώσει την πάσα στον ΠΡΙΓΟΒΙΤΣ, πώς σαν σουπιά τρυπώνει...
Χαμπάρι δεν τον παίρνει ουδείς.
Άλλοι τρέχουν με τα πόδια, άλλοι με το μυαλό, τί να κάνουμε.
Κι όντως σωστή η παρατήρηση του Παλαιολόγου, στην παρακαμερα, πρώτος ενθαρρύνει σηκώνεται φωνάζει κλπ κλπ...
Σας αρέσει να πλάθετε σενάρια φαντασίας
SM-G965F
Κι όντως σωστή η παρατήρηση του Παλαιολόγου, στην παρακαμερα, πρώτος ενθαρρύνει σηκώνεται φωνάζει κλπ κλπ...
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Ο καντουρι οποτε παιζει προερχεται απο τραυματισμο...george188 έγραψε:Ο Καντουρί φέτος είναι απο τα βασικά γρανάζια του Λούτσε.. Προέρχεται απο τραυματισμό κ λογικό να χρειάζεται ρυθμό. Δεν ειναι ο παίκτης που θα τρέχει παντου σαν τον πέλκα αλλα έχει το κράτημα μπάλας, τη σωστή μεταβίβαση ΠΑΝΤΑ ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και μπορεί να σου δώσει ισορροπία στα αριστερά.. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει και δεν υπάρχει λόγος να φύγει μέχρι το καλοκαίρι
Τι να λεμε....
Αν θελει να μεινει με ενα πολυ πιο μικρο συμβολαιο ναι αλλα με τετοια συμβολαιαρα,για μενα λιγη συνεισφορα και τοσα ματς εκτος ειναι πολυ αρνητικη η ζυγαρια.
O καντουρί φέτος σχεδόν σε όλα τα μάτς ειναι απο τους διακριθέντες πάντως, κατα την ταπεινή μου άποψη..sourmenetes έγραψε:Ο καντουρι οποτε παιζει προερχεται απο τραυματισμο...george188 έγραψε:Ο Καντουρί φέτος είναι απο τα βασικά γρανάζια του Λούτσε.. Προέρχεται απο τραυματισμό κ λογικό να χρειάζεται ρυθμό. Δεν ειναι ο παίκτης που θα τρέχει παντου σαν τον πέλκα αλλα έχει το κράτημα μπάλας, τη σωστή μεταβίβαση ΠΑΝΤΑ ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και μπορεί να σου δώσει ισορροπία στα αριστερά.. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει και δεν υπάρχει λόγος να φύγει μέχρι το καλοκαίρι
Τι να λεμε....
Αν θελει να μεινει με ενα πολυ πιο μικρο συμβολαιο ναι αλλα με τετοια συμβολαιαρα,για μενα λιγη συνεισφορα και τοσα ματς εκτος ειναι πολυ αρνητικη η ζυγαρια.
- sourmenetes
- Moderator
Πιλοτε σεναρια δεν πλαθουμε.pilotos έγραψε:Δείτε πριν δώσει την πάσα στον ΠΡΙΓΟΒΙΤΣ, πώς σαν σουπιά τρυπώνει...
SM-G965F
Το να μην μ αρεσει το στυλ του,ειναι πιο σοφτ παικτης,ειναι αλλο ζητημα.
Το να παραβλεπω οτι ο παικτης χανει σχεδον τα μισα ματς τη σεζον λογω τραυματισμων,το οτι δεν αποδιδει βασει συμβολαιου(για μενα) ειναι πραγματικοτητα.
Μπορει μια ομαδα να υπολογιζει σε εναν παικτη με το μισο χρονο εκτος;;;
Ακριβως αυτο ταιριαζει στον Ελ Καντουρι.
"Ποιοτικη σουπια"
Οτι πρεπει για ματς σαν το χθεσινο την στιγμη που μπηκε ή για ματς που κερδιζουμε και θελουμε να κρατησουμε την μπαλα μπροστα.
Αν μπει απο την αρχη σε ματς μεγαλης εντασης ή που θα το βγαλει ολοκληρο αλλα με θλαση ή που θα βγει καπου στο 60' με ενχολησεις.
"Ποιοτικη σουπια"
Οτι πρεπει για ματς σαν το χθεσινο την στιγμη που μπηκε ή για ματς που κερδιζουμε και θελουμε να κρατησουμε την μπαλα μπροστα.
Αν μπει απο την αρχη σε ματς μεγαλης εντασης ή που θα το βγαλει ολοκληρο αλλα με θλαση ή που θα βγει καπου στο 60' με ενχολησεις.