Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 11430
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Συνεχίζουμε εδώ

Εικόνα
Pater
Δημοσιεύσεις: 434
Εγγραφή: Σάβ 23 Ιούλ 2016, 20:21

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Pater »

Θα έβαζα στοίχημα πέρσι τέτοιο καιρό ότι δεν θα τελείωνες την χρονιά.Ούτε συζήτηση να φτάναμε στο Λουτσέσκου ΙΙ στο φόρουμ.Μπράβο Ρασβαν μας αφησες μ....κες.

Υ.Γ. Πάντα στηριζα τον προπονητή μέχρι αηδίας, εσένα ήθελα να σε διώξουμε αν ήταν δυνατόν και μετά την Εστερσούντ. Μεγάλη μπαλαδόφατσα είμαι τελικά :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δημοσιεύσεις: 5341
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η κωλοτούμπα στα Ρουμάνικα πως είναι;;
Τα νούμερα του με την ομάδα απλά δεν υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14462
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά, πολύ καλό το γεγονός οτι λέμε για κωλοτούμπες, σεβασμό και συγχαρητήρια στον κόουτς.

Εγώ πάλι θα το παίξω γκρινιάρης ΞΑΝΑ σε ο,τι αφορά τον Λουτς και θα τονίσω το εξής :

Την πιο σωστή λέξη τη γράφει στο τόπικ του ματς με τον αρούλη ο Τόλης νομίζω.

Ο ΠΑΟΚ είναι φοβερά τσαπατσούλης και αυτό είναι που με χαλάει προσωπικά, εδώ και καιρό.

Είναι αδιανόητα ψηλότερο το ταβάνι μας, δείχνουμε συνεχώς πως αν ήμασταν ΛΙΓΟ σοβαρότεροι θα κερδίζαμε για πλάκα, κι όμως και χτες τζογάραμε ανελέητα πετώντας ευκαιρίες και επιθέσεις στα σκουπίδια.

Ειδικά όταν χάθηκε η συνοχή μας (ο αρούλης ήταν ασύνδετος απ το 1΄μέχρι το 90΄ούτως ή άλλως) το ματς κατάντησε ροντέο, οτι ναναι γινόταν. Κι αυτό έφερε πολλούς κινδύνους για εμάς.

Αυτό για μια ομάδα που ο προπονητής της προσεγγίζει τα ματς συντηρητικά, κοιτάει τόσο τις ισορροπίες και το περιλάλητο "balance" δεν είναι καθόλου καλό. Πρέπει όπωσδήποτε να διορθωθεί, παίζουμε με τη φωτιά συνέχεια!

Αν εξαρχής λέγαμε οτι πάμε με μπουκαδόρους, τριπλέρ, φαντεζί να κάνουμε τα παιχνίδια γιάχμα, τότε θα ήταν πιο φυσιολογικό!

Πρέπει να ξεθολώσουμε λίγο τον τρόπο που παίζουμε.
Να συνέλθουν (ίσως με λίγο πάγκο;) παίκτες που είναι σημαντικοί (Πέλκας) και να αποκτήσουμε πιο ισχυρή ταυτότητα στον τρόπο που θέλουμε να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία.

Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσουνε οι ρόλοι στα εξτρέμ. Δε μπορεί κάθε βδομάδα να αλλάζουν θέσεις, άτομα, προσεγγίσεις.
Άβαταρ μέλους
dini26
Δημοσιεύσεις: 1273
Εγγραφή: Δευ 07 Μαρ 2011, 07:12
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΗ

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από dini26 »

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ ΡΕΚΟΡΜΑΝ,
εχει κλεισει πολλα σπιτια κ συνεχιζει,
στηριξει στο εργο του!!!!
το φεγγαρι που διανιει η ομαδα ειναι συνολικο,
ΜΠΡΑΒΟ!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4
Δημοσιεύσεις: 4020
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2015, 12:41

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μ αυτο το κασκολα σας συνουσιαζει....
Άβαταρ μέλους
crow1581
Δημοσιεύσεις: 724
Εγγραφή: Τρί 12 Σεπ 2017, 08:16
Τοποθεσία: Ξανθη

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από crow1581 »

Βιαστης ονειρων στα Ρουμανικα?
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25668
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από joshua »

Η ομαδα εδω και καιρο εχει χασει τη συνοχη της και περιφερει την ποιοτητα της παρεα με μεμονωμενες στιγμες και για πρωτη ισως φορα στα οσα χρονια θυμαμαι με συνοδοιπορο την τυχη.Ο Ρουμανος το εχει αντιληφθει αυτο αλλα του προσαπτω το γεγονος πως εμμονικα μοιαζει να πιστευει οτι μονος τροπος να επανελθει το τρενο στις ραγες ειναι να προσπαθει να γυρισει τον χρονο πισω στηριζομενος στο ιδιο γκρουπ και τον ιδιο τροπο παιχνιδιου που μετετρεψε την περσινη ομαδα σε υπερταχεια.Ειναι αναγκαιο να προσπαθησει να εξελιξει λιγο την ομαδα,να ενσωματωσει πιο πειστικα τους νεους παικτες,να τολμησει εν αναγκη ενα νεο σχηματισμο.Δεν ειναι κακο να ξεκινησει ενα ντερμπι ο Τοσκα.Δεν ειναι κακο να παιξουμε μια φορα 4-4-2 οταν χρησιμοποιουμε 2 6ρια.Πρεπει επιτελους να εκμεταλευτουμε οτι μπορει να μας προσφερει το τοσο πλουσιο ροστερ.Τον Καρελη πχ θα τον ηθελαν σαν τρελες ολες οι ομαδες της λιγκας και εμεις τον εχουμε μετατρεψει σε κομπαρσο ενω η μεσοεπιθετικη μας γραμμη ασθμαινει.Εχουν περασει ηδη 2 διακοπες και τελειωνει και ο Οκτωμβριος και οση χαρα και αν μας δινουν οι αριθμοι και τα ρεκορ καποια στιγμη θα πρεπει να επιστρεψει και η καλη αποδοση.Τοτε πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μπορει να μας σταματησει.Το τελος των ντερμπι την αλλη εβδομαδα πιστευω θα βοηθησει στην κατευθηνση αυτη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 10542
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από eorptol1 »

dini26 έγραψε:ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ ΡΕΚΟΡΜΑΝ,
εχει κλεισει πολλα σπιτια κ συνεχιζει,
στηριξει στο εργο του!!!!
το φεγγαρι που διανιει η ομαδα ειναι συνολικο,
ΜΠΡΑΒΟ!
++++

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100442
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σπουδαία νίκη, καλούτσικη απόδοση, αλλά εμένα δεν με άρεσαν κάποια πράγματα.

1. Ο αντι-Μαουρίσιο
Κατ' αρχήν δεν συμφωνώ στην κατάρτιση της σύνθεσης. Δεν είναι σωστό, για μένα, να παίζουν μαζί Canas και Wernbloom. O αντι-Mauricio δεν βρέθηκε, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ ήταν μέτρια και αυτός είναι ο λόγος που δεχθήκαμε αρκετές τελικές από τον Άρη. Εκεί που ήταν καλός ο Wernbloom, δεν ήταν ο Canas, αλλά δυστυχώς δεν έδρασαν πολύ συμπληρωματικά.
Και οι δύο είχαν προβλήματα: Ο Ισπανός στο πρώτο μέρος είχε λάθος μεταβιβάσεις και πάλι και γενικά ως συνήθως δεν έκοβε εύκολα, ενώ ο Σουηδός μπορεί να είναι πιο aggresive, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις εγκεφαλικές ικανότητες του Mauricio. Αντίθετα, δεν μπορούσε να κατεβάσει μπάλα και την έδινε πάντα στον πλησιέστερο συμπαίκτη. Το ότι είναι έμπειρος, διεθνής, και - δυστυχώς 32 ετών με κάνει να ανησυχώ για την επιλογή του. Θεωρώ ότι μπορεί να αποδώσει μόνο μαζί με κάποιον πιο εγκεφαλικό παίκτη όπως ο Mauricio. Ελλείψει αυτού θα πρέπει ο Ρουμάνος να αναζητήσει τον εγκεφαλικό παίκτη που να μπορεί να παίξει σαν δεύτερο αμυντικό χαφ με αρετές στην οργάνωση του παιχνιδιού, σαν ένα 6-8ρι δηλαδή.
Από το νυν ρόστερ δύο παίκτες κατά τη γνώμη μου μπορούν κάπως να ανταποκριθούν: ο Vieirinha και ο El Kaddouri. Και οι δύο θα πρέπει πρώτα να δοκιμαστούν και ο αγώνας στην Ουγγαρία είναι μια καλή ευκαιρία.

Θα μπορούσε δηλαδή να δοκιμαστεί το σχήμα
Πασχαλάκης
Matos - Varela (Khacheridi) - Crespo - Tosca
Wernbloom - Vieirinha
κλπ.

2. 10ρι
Ο Πέλκας διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η θέση αυτή είναι κατ' εξοχήν εγκεφαλική, επομένως πρώτα μας χρειάζεται το μυαλό και μετά τα πόδια. Με τη λογική αυτή ο Πέλκας δεν μπορεί να παίζει σαν 10ρι αυτή τη στιγμή, καθώς έχει πρόβλημα και στο σκοράρισμα. Οι λύσεις είναι δύο: Biseswar και El Kaddouri.

3. Δεξί μπακ:
Ο Matos συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να ψάχνουμε τον αντικαταστάτη. Η λύση Vieirinha είναι οριακή, γιατί και αυτός θα πρέπει κάποτε να ξεκουραστεί. Θα πρέπει λοιπόν ο προπονητής να δώσει μια ευκαιρία ακόμη στον Κίτσιου, ή αλλιώς θα πρέπει να καταφύγει σε αλχημείες (Wernbloom, Μπαλογιάννης, Λύρατζης).

Ο αγώνας με τον Άρη έδειξε και πάλι το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας, κάτι που φάνηκε σε όλα τα derbies, αλλά και στην Ευρώπη.
Η ομάδα χρειάζεται ένα καλό ανασταλτικό χαφ, ένα τρεχαντήρι, που να κλείνει τρύπες και δεν ξέρω αν ο Σουηδός μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό. Προσωπικά δεν το νομίζω, αλλά καλόν είναι να περιμένουμε να το δούμε.
Επίσης φάνηκε και στον Αγώνα με τον Άρη, πόσο εύκολα μπορεί να σκοράρει ο Πρίγιο, όταν η ομάδα κάνει μια σωστή επιθετική προσπάθεια, όπως έγινε στο δεύτερο γκολ. Δεν είναι λοιπόν πρόβλημα του Πριγιο στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά πρόβλημα της επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας .
Ο Καρέλης πάλι μπήκε στη θέση του Πριγιο. Χθες πάντως ήταν αποδεκτό, γιατί ο Άκπομ ήταν τραυματίας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
Δημοσιεύσεις: 11467
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ραζβάν γερά, όσο νικάς κι εσύ και η ομάδα θα είναι όλα μια χαρά, απλά θα πρέπει ν αρχίσουμε να παίζουμε λίγο καλύτερα και να δοκιμάσεις και διαφορετικούς παίχτες/πράγματα. Δεν βγαίνει η χρονιά με 14 παίχτες, το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Odi
Δημοσιεύσεις: 11252
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Odi »

Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά πως και πέρυσι το φορμάρισμα της ομάδας ήρθε το Νοέμβριο.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris
Δημοσιεύσεις: 2190
Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2015, 20:29
Τοποθεσία: Πόλη με μια ομάδα

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Το μεγαλύτερο έργο του είναι αυτό!

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paoki19
Δημοσιεύσεις: 2639
Εγγραφή: Τρί 22 Ιαν 2008, 17:29

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από paoki19 »

Odi έγραψε:Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά πως και πέρυσι το φορμάρισμα της ομάδας ήρθε το Νοέμβριο.
Εγώ πιστεύω θα έρθει μόλις πάρουμε τους 6 βαθμούς από την Βιντι και μετά θα παίξουμε και μπαλα...
Ως τότε θα τους καίει που τους πηδάει ο ΠΑΟΚ χωρίς να παίζει μπαλίτσα!
GoMaRoS
Δημοσιεύσεις: 6672
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από GoMaRoS »

οταν εχεις το ενα ντερμπι μετα το αλλο, δεν ειναι καλος χρονος για αλλαγες και δοκιμες, κανεις το πολυ 2-3 αλλαγες εκει που υπαρχει πολυ κουραση και αυτο ειναι. Εχουμε για το πρωταθλημα ακομα δυο ντερμπι, με βαζελο και ατρομητο. Ναι η ομαδα παει με τον περσινο κορμο μετα απο τα καλοκαιρινα προκριματικα, δεν προσφερει θεαμα, αλλα παιρνει αποτελεσματα. Αυτο θελουμε αυτη την στιγμη, αυτο παιρνουμε. Μολις τελειωσει το δυσκολο προγραμμα σε 2 εβδομαδες θα δουμε πιστευω πιο πολυ ολους τους νεους, μπορει μεχρι και χατσεριδη τοσκα στην αμυνα και καρελη ακπομ στην επιθεση. Ολοι μα ολοι θα παιξουν, και η ομαδα θα βελτιωθει οσο προχωραει η σεζον, εχουμε ακομα 40+ παιχνιδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Δευ 22 Οκτ 2018, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”