Ο. Α.Ρ.Η.Σ.- ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ.- ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Καταραμενος εγω εχω μια θεωρια αν θες να την ακουσεις.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 30νικες για να παρει πρωταθλημα. Σε ολη την ευρωπη μονο 2 ομαδες νικαν τοσο πολυ. Ο ολυμπιακος και η μπαγερν.
Ο παοκ ειναι καταδικασμενος εδω και χρονια να παιζει για τους βαθμους
Γι αυτο πρεπει να παρει ετοιμους παικτες και δε μπορει να αναδειξει ταλεντα. Γι αυτο βαζει το καλο ποδοσφαιρο σε δευτερη μοιρα.
Επισης ο Λουτσεσκου ξερει οτι με 2-3 ασχημα αποτελεσματα σερι θα παει σπιτι του. Δε μπορει να ρισκαρει τη θεση του για κανενα Ουαρντα αμα ειναι ασταθης. Θα βαλει το Λιμνιο αν ξερει οτι θα του δωσει το 7 και οχι το Ζαμπα που μπορει να δωσει απο 5 μεχρι 10. Θελει τη σιγουρια.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 30νικες για να παρει πρωταθλημα. Σε ολη την ευρωπη μονο 2 ομαδες νικαν τοσο πολυ. Ο ολυμπιακος και η μπαγερν.
Γι αυτο πρεπει να παρει ετοιμους παικτες και δε μπορει να αναδειξει ταλεντα. Γι αυτο βαζει το καλο ποδοσφαιρο σε δευτερη μοιρα.
Επισης ο Λουτσεσκου ξερει οτι με 2-3 ασχημα αποτελεσματα σερι θα παει σπιτι του. Δε μπορει να ρισκαρει τη θεση του για κανενα Ουαρντα αμα ειναι ασταθης. Θα βαλει το Λιμνιο αν ξερει οτι θα του δωσει το 7 και οχι το Ζαμπα που μπορει να δωσει απο 5 μεχρι 10. Θελει τη σιγουρια.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
μλκ δεν υπαρχει αυτο!τετοια εξαφανιση σκουληκιων απο την εποχη των δεινοσαυρων εχω να δω!

απιστευτη μεταδοση απο τους σπικερ ολοι εναντιον μας
σιχαμαρα απο παντου με το ζορι να κανουν ομαδα τον ρουλη
σιχαμαρα απο παντου με το ζορι να κανουν ομαδα τον ρουλη
Άσχετο, τα καημένα τα αριανά ένα πανό 5χ10 πήγαν να ανεβάσουν και κόντεψαν να το σκίσουν, άλλος ανέβαζε, άλλος κατέβαζε, κρίμα που άλλαξε το πλάνο και δεν το είδαμε όλο να γελάμε κάνα χρόνο
Μvp Πασχαλακης. Εννοείται πριγιο εκτός συναγωνισμου
στην ερτ συνεχιζεται ο εμετος.εκλεψε την νικη λεει ο ΠΑΟΚ.
Συντονισμενος σε ραδιοφωνικο σταθμο του Αρεως για να κλεισει η βραδια αναλογως.
Τιτλος. Αλλοιωση αποτελεσματος λογω πεναλτυ.
Κλαιωωωωωωω.
Τουλαχιστον αναγνωριζουν την αξια του Πριγιο,και λενε το Γιουνες κουμπαρο του Ραζβαν.
Τιτλος. Αλλοιωση αποτελεσματος λογω πεναλτυ.
Κλαιωωωωωωω.
Τουλαχιστον αναγνωριζουν την αξια του Πριγιο,και λενε το Γιουνες κουμπαρο του Ραζβαν.
- hasio_john
Πόσο Κ@ΥΛΑ μέρα σήμερα ρε, μαζί με την Κρητική φούτσα !!! 

- kataramenos5
Μα δεν ειπα κατι για Λουτσεσκου.Για μενα αλλου ειναι το προβλημα.30/30 δε μπορεις παντως.Οχι στο Ελλαντα, οχι μ αυτα τα χαφ.nickgg έγραψε:Καταραμενος εγω εχω μια θεωρια αν θες να την ακουσεις.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Α.
Σ.Ε.Ρ.Β.Ι.Κ.Ι.Α.

Εδώpanta έγραψε:Κάποιος εχει προχειρη τη βαθμολογια;
Σε έχω[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181021/8192f9278a63e03008cf76536f65ada8.jpg[/img]
SM-G965F
Πάλι τυχεροί ήμασταν ? Να δω πότε θα χαρούν κάποιοι για την ομαδάρα μας....
Γ@μιουντ@ι οι σκώληκες αρδ της ερτ και οι διαιτητές ουεφα-μαφία .
Κατ τ άλλα προχωράμε, έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια

Γ@μιουντ@ι οι σκώληκες αρδ της ερτ και οι διαιτητές ουεφα-μαφία .
Κατ τ άλλα προχωράμε, έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια