Δεξια ηταν ΒΡΕ!!! αλλα η θεση του ειναι αριστερα και φανηκε και σημερα πως τον δυσκολευει να παιζει δεξια και αρκετα απο τα λαθη του οφειλοταν σε αυτο.rainmaker έγραψε:Χαχα όντως αριστερά ήταν.
Σήμερα όμως πολύ επιπόλαιος παιδιά...
8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
- Παλαιολόγος
εκοψε την φαση απο την οποια γινεται η γλυκια πασα ελ καντουρι,κρατησε μπαλα οταν χρειαζομασταν
εκανε και την καλη φαση,οταν επι ποση ωρα τπτ δεν γινοταν εκει
εκανε και το αψυχολογητο εκει στην περιοχη ενω θα πρεπε να ξερει πως ο ιταλος ειναι ετοιμος να δωσειτ ο παραμικρο,αφου μας εδωσε πεναλτι και λιγο πριν ουρλιαζαν για ενα(της πλακας) πεναλντι που θελαν
απαραιτητος στα ακρα,αν ωριμασει κιολας
εκανε και την καλη φαση,οταν επι ποση ωρα τπτ δεν γινοταν εκει
εκανε και το αψυχολογητο εκει στην περιοχη ενω θα πρεπε να ξερει πως ο ιταλος ειναι ετοιμος να δωσειτ ο παραμικρο,αφου μας εδωσε πεναλτι και λιγο πριν ουρλιαζαν για ενα(της πλακας) πεναλντι που θελαν
απαραιτητος στα ακρα,αν ωριμασει κιολας
- ΑποστόληςΑ
+1kos έγραψε:ποδοσφαιρικα διπολικος
Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι το πέναλτυ ήταν κάκιστος. Μετά την ευκαιρία του βελτιώθηκε πολύ.
Λοιπον βρηκα ποιον μου θυμιζει ο Ουαρντα... τον γατο μου!
Απιστευτη "τεχνικη" το αιλουροειδες.. χαιρεσαι να το χαζευεις να κινειται και να κανει τα μαγικα του... αλλα... ντενεκες ξεγανωτος.. οτι μαλακια εχει, θα την κανει
Ειναι τοση η ομορφια του θεαματος που προσφερει ομως, που του συγχωρεις τα παντα.
Απιστευτη "τεχνικη" το αιλουροειδες.. χαιρεσαι να το χαζευεις να κινειται και να κανει τα μαγικα του... αλλα... ντενεκες ξεγανωτος.. οτι μαλακια εχει, θα την κανει
Ειναι τοση η ομορφια του θεαματος που προσφερει ομως, που του συγχωρεις τα παντα.
- Παλαιολόγος
sic-4 έγραψε:Λοιπον βρηκα ποιον μου θυμιζει ο Ουαρντα... τον γατο μου!

τελειο Post
Για την επιστροφή του Ουάρντα:
«Πως να διαχειριστούμε ένα γκρουπ αν δεν υπάρχουν κανόνες; Αν δεν το κάνουμε, αυτό το γκρουπ δε θα υπάρχει. Πρέπει να διδάξουμε σε αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές, ότι υπάρχουν κανόνες που θα πρέπει να γίνονται σεβασμοί. Χωρίς κανόνες, δε μπορεί να συμβεί τίποτα».
SM-G965F
«Πως να διαχειριστούμε ένα γκρουπ αν δεν υπάρχουν κανόνες; Αν δεν το κάνουμε, αυτό το γκρουπ δε θα υπάρχει. Πρέπει να διδάξουμε σε αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές, ότι υπάρχουν κανόνες που θα πρέπει να γίνονται σεβασμοί. Χωρίς κανόνες, δε μπορεί να συμβεί τίποτα».
SM-G965F
- hasio_john
Μετά από ένα μήνα πάγου, ήταν απόλυτα φυσιολογικό να δείξει ... διπολικότητα!
Μην τον κρίνετε άδικα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ! Απλά ήταν σαν ένα αφηνιασμένο άλογο που το είχες δεμένο για μέρες.
Μπράβο αγόρι μου...
Μην τον κρίνετε άδικα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ! Απλά ήταν σαν ένα αφηνιασμένο άλογο που το είχες δεμένο για μέρες.
Μπράβο αγόρι μου...
Παρα πολυ καλος σημερα,πραγματικα ευχομαι με καποιο μαγικο τροπο να αποκτησει μυαλο ο συγκεκριμενος,αλλιως τον βλεπω να καταληγει σαν τον Σικαμπαλα στον Απολλωνα σε καποια χρονια
Σωραίος.sic-4 έγραψε:Λοιπον βρηκα ποιον μου θυμιζει ο Ουαρντα... τον γατο μου!
- john4serres
Μέτριο ματς από τον Φαραώ λόγω μυαλού!
Οσο για το πέναλτι που κάνει στον Γκάμα, για μένα δεν υπάρχει.
Οσο για το πέναλτι που κάνει στον Γκάμα, για μένα δεν υπάρχει.
- kataramenos5
Αμα ηθελα τσαλιμακια και πηδηματακια με τη μπαλα κραταγα και Ποζογλου.Το θεμα ειναι αντι να κανεις αυτα να βλεπεις και να παιξεις με τη μια τους 2 ελευθερους συμπαικτες σου που εχουν ανεβει με προυποθεσεις για ευκαιρια.
Δεν ..
Δεν ..
ας τα ξαναπουμε ,ο ουαρντα δεξια δεν μπορει να παιξει ουτε το 60% του.. δεν μπορει να τριπλαρει και να κρατησει μπαλα...