[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 04.02.09 21:15
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 04.02.09 21:15 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο)
λινο λεει ξεκιναει αριστερο βακ........κ αριστερο χαφ??? σορλεν???
+1000pilotos έγραψε:ΟΞΩ τα λέιζερ από την ΤΟΥΜΠΑ!!!
Αφήστε τα λέιζερ για τους άλλους.................Εμείς ασκούμε ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Προσωπικά δε γουστάρω
Παιδιά δύσκολο το παιχνίδι φυσικά αλλά με συνεχή πίεση θα τους διασύρουμε. 3-0. Το πρώτο με πέναλτυ που θα βαρέσει ο Σερτζιο.
- paoki_sweden
FIOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO pou ise KOTA???????! A re megale PABLO!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
όσο είναι μέσα ο βλάνταν, ο σέρτζιο δεν χτυπάει πέναλντι. Στάνταρ. Και καλά θα κάνει ο αρχηγός να αφήσει και κανένα φάουλ για το αριστερό λουκούμι του Πάμλο και το βρωμοπόδαρο του Λίνο.Kostas85 έγραψε:..........Το πρώτο με πέναλτυ που θα βαρέσει ο Σερτζιο.
Και τα λέιζερ έξω. Τι βλαχιά είναι αυτή θεέ μου! Με τον ρούλη είχανε και στην ταράτσα λέιζερ. Ήμαρτον.
Εύχομαι να μην έχουμε βλαχομαγκιες πάλι από τι μεριά τις 4 αν και πιστεύω ότι θα γίνουν πάλι δυστυχώς και επιτέλους niki με το gay στο ναό.Εάν δε το καταφέρουμε και τώρα με τόσες απουσίες του gay είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.
- west attica
paokarass
Φεβρουάριος 03, 2009
Ολα μοιαζαν μια τυπικη μερα στου ρεντι οσπου....
-Κοουτς θελω να σε παρακαεσω...
-Τι ειναι παιδι μου..
-Να αυτο το ματς της τετατης θα σας παρει και η μαμακα μου δεν μπορω να παιτσω.
-Μα γιατι αντρακλα μου
-Ε να ειμαι λιγο αροτουλης και αδιαθετουλης ΜΗΝ νομηζεις κοουτς οτι φοαμαι ΦΙΟΓΚΟ δεν φοατε τιπτα.
ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ (κινητο χεσεμεσαφερνε)
-κυριε κοουτς μαμα ΦΙΟΓΚΟ εδω δεν πρεπει το παιδι μου να παιξει την τεταρτη ΟΧΙ για μενα για τον φουκαραρη τον ΓΚΑΡΣΙΑ μην τον χτυπησει ο παντοδυναμος ιος μου και τον αφησει σακατι.
ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ gazzeta
Φεβρουάριος 03, 2009
Ολα μοιαζαν μια τυπικη μερα στου ρεντι οσπου....
-Κοουτς θελω να σε παρακαεσω...
-Τι ειναι παιδι μου..
-Να αυτο το ματς της τετατης θα σας παρει και η μαμακα μου δεν μπορω να παιτσω.
-Μα γιατι αντρακλα μου
-Ε να ειμαι λιγο αροτουλης και αδιαθετουλης ΜΗΝ νομηζεις κοουτς οτι φοαμαι ΦΙΟΓΚΟ δεν φοατε τιπτα.
ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ (κινητο χεσεμεσαφερνε)
-κυριε κοουτς μαμα ΦΙΟΓΚΟ εδω δεν πρεπει το παιδι μου να παιξει την τεταρτη ΟΧΙ για μενα για τον φουκαραρη τον ΓΚΑΡΣΙΑ μην τον χτυπησει ο παντοδυναμος ιος μου και τον αφησει σακατι.
ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ gazzeta
ο γκεη εχει ικανοτατο προπονητη, αριστο γνωστη τακτικης..και το παιχνιδι αυριο θα παει στην τακτικη..μην περιμενετε αναρχο παιχνιδι..φοβαται ο γκεη το θεριο και το θεριο τον γκεη θα ναι..επισης, ο γαυρος ερχεται με πιο ξεκουραστους παικτες, χωρις το αγχος του γηπεδουχου και με το αβανταζ της ρεβανς στην εδρα του..
το παιχνιδι ειναι απ τα πιο δυσκολα της φετινης χρονιας και το πρωτο ζητουμενο πρεπει να ειναι το μηδεν παθητικο..
Υ.Γ. το 0-0 ειναι πολυ πονηρο σκορ για τον γηπεδουχο στη ρεβανς
το παιχνιδι ειναι απ τα πιο δυσκολα της φετινης χρονιας και το πρωτο ζητουμενο πρεπει να ειναι το μηδεν παθητικο..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
με τις απουσιες του θαλασινου ενα 1-0 το έχουμε
και στην επαναληψη 0-0 ή 0-1
δεν πιστευω να ειναι ματς με πολλα γκολ και τα 2
και στην επαναληψη 0-0 ή 0-1
δεν πιστευω να ειναι ματς με πολλα γκολ και τα 2
κοταααααα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Πολύ σωστός, αλλά μην ξεχνάς ότι κι εμείς έχουμε απουσίες, αλλά και ότι άποψη μου είναι ότι το τελικό σκορ θα είναι 3-1 για εμάς..jibbie έγραψε:ο γκεη εχει ικανοτατο προπονητη, αριστο γνωστη τακτικης..και το παιχνιδι αυριο θα παει στην τακτικη..μην περιμενετε αναρχο παιχνιδι..φοβαται ο γκεη το θεριο και το θεριο τον γκεη θα ναι..επισης, ο γαυρος ερχεται με πιο ξεκουραστους παικτες, χωρις το αγχος του γηπεδουχου και με το αβανταζ της ρεβανς στην εδρα του..
ΥΓ. Καλά, Ουγαντέζος και Κώστας 85 έδωσαν ρέστα χιούμορ..
Εύγε αδέρφια!!
egw pedes eimai tis gnomhs pws prepi kanoume skor me 2 termata diafora. dld 2:0 h 3:1 ktl. gia na exoume meta thn anesh sto karaiskaki!