Σχόλια για Liberofm
Re: Σχόλια για Liberofm
οτι ο ΠΑΟΚ δεν υπολογιζει το αυριανο παιχνιδι..
οτι επρεπε να παιξει ο χουτος.
λαθος οτι ο μπακα εκτος αποστολης και τετοια..
λεει χαρακτηρισιτκα:"εχω ξενερωσει με το αυριανο ματς επειδη λειπει ο ντιογκο και ο μουσλιμοβιτς..."
δηλαδη βαζει το τσαμπουκα του παμπλο με τον ντιογκο πιο πανω απο τον αγωνα??ΕΛΕΟΣ!
νταξι να λεει την αποψη του.
αλλα εδω και μιση ωρα λεει τα ιδια και τα ιδια.
οτι επρεπε να παιξει ο χουτος.
λαθος οτι ο μπακα εκτος αποστολης και τετοια..
λεει χαρακτηρισιτκα:"εχω ξενερωσει με το αυριανο ματς επειδη λειπει ο ντιογκο και ο μουσλιμοβιτς..."
δηλαδη βαζει το τσαμπουκα του παμπλο με τον ντιογκο πιο πανω απο τον αγωνα??ΕΛΕΟΣ!
νταξι να λεει την αποψη του.
αλλα εδω και μιση ωρα λεει τα ιδια και τα ιδια.
ζμπούτσα μας. Μόνο κόλκα στον λίμπερο και γενικά στα ραδιόφωνα. Κι αυτό γιατί είναι η πιο χαλαρή ώρα στην δουλειά. Αλλιώς καθόλου.
H κοπριά που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός, χθες το βράδυ αβάνταρε τον Άγγελο. Αντε ποιος τη χάρη σας απανταχού αντιΣαντοσικοί. Ενας Σκαρμούτσος μας λείπει μόνο. Το παιδί με τα πράσινα μάτια και τα 0 γκόλ. Και ένας Γιαννιστανάκης. Σκατά στα μούτρα μας. Δε σας κάνει κι ο Σάντος. Κοπριές.
Αθλια, συντονισμενη, ομαδικη και κατευθυνομενη κριτικη στην ομαδα του ΠΑΟΚ, στον προπονητη του ΠΑΟΚ και εντελει στον Προεδρο του ΠΑΟΚ αμεσως μετα απο μια ηττα.
Ζαγορα συμμαζεψου, τα υπογεια παιχνιδια σου να τα παιζεις εκει που σε παιρνει και οχι στον ΠΑΟΚ.
Τζατζαρα αντε ρε αντικειμενικε Παοκτση κατσε στην Αθηνα και μη βγαινεις στον αερα της πολης να μας σπας τα νευρα βραδιατικα.
Ζαγορα συμμαζεψου, τα υπογεια παιχνιδια σου να τα παιζεις εκει που σε παιρνει και οχι στον ΠΑΟΚ.
Τζατζαρα αντε ρε αντικειμενικε Παοκτση κατσε στην Αθηνα και μη βγαινεις στον αερα της πολης να μας σπας τα νευρα βραδιατικα.
ζαγορα ξεκινα σημερα την εκπομπη σου με το "μπηκες μονος σου στη μαυρη λιστα, νυχτα ερχεσαι και φευγεις νυχτα" και μετα μιλα για το ρουλη ατελειωτα......ΛΙΓΕ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ
επειδή το να μας περνούν για φυτά έχει και τα όρια του . ακούστε διάλογο στο radio:
ακροατής: έχει ο santos 1000 καλά και ένα κακό και εσείς συνεχεια τονίζετε το κακό και υπάρχουν άλλοι προπονητές που ήταν στο ΠΑΟΚ που είχαν 1000 κακά και ένα καλο και εσείς τονίζατε το καλο
Ζαγοράς : ναι
ακροατής : γιατί το κάνετε αυτό?
μισού λεπτού σιγή
Ζαγοράς : που να ξέρω ?
τα σχόλια και οι κρίσεις δικες σας
ακροατής: έχει ο santos 1000 καλά και ένα κακό και εσείς συνεχεια τονίζετε το κακό και υπάρχουν άλλοι προπονητές που ήταν στο ΠΑΟΚ που είχαν 1000 κακά και ένα καλο και εσείς τονίζατε το καλο
Ζαγοράς : ναι
ακροατής : γιατί το κάνετε αυτό?
μισού λεπτού σιγή
Ζαγοράς : που να ξέρω ?
τα σχόλια και οι κρίσεις δικες σας
ελα ρε ο ζαγορας λεει οτι χθες μιλουσε αργα το βραδυ ωρες με τον ζαγορ
και μαλιστα λεει του ειπε οτι θα κανει 9 μεταγραφες.......στο κρεβατι με την γυναικα του ο ζαγορ δεν ειπε τι κανει αν και αν ρωτησεις τον ζαγορα θα σε πει "ναι μου τα ειπε ολα" ..............
και μαλιστα λεει του ειπε οτι θα κανει 9 μεταγραφες.......στο κρεβατι με την γυναικα του ο ζαγορ δεν ειπε τι κανει αν και αν ρωτησεις τον ζαγορα θα σε πει "ναι μου τα ειπε ολα" ..............
-
Ε και τι περιμένουμε ρε παιδιά?? Δεν κατάλαβα..Κι αυτός και το άλλο το τσιράκι του τα ίδια.
Ο ΠΑΟΚ ρε ΛΑΜΟΓΙΑ δε χαρίζεται σε κανέναν, είτε έχει μικρόφωνο, είτε εφημερίδα, είτε μπλογκ, είτε τηλεόρασ. Η μαύρη λίστα χωράει κι εσάς και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια.
Ζαγόρας στη BLACK LIST τώρα! Και έπεται συνέχεια..ΛΑΜΟΓΙΑ
Ο ΠΑΟΚ ρε ΛΑΜΟΓΙΑ δε χαρίζεται σε κανέναν, είτε έχει μικρόφωνο, είτε εφημερίδα, είτε μπλογκ, είτε τηλεόρασ. Η μαύρη λίστα χωράει κι εσάς και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια.
Ζαγόρας στη BLACK LIST τώρα! Και έπεται συνέχεια..ΛΑΜΟΓΙΑ
trojan horse:
1)μαρκα καποτας
2)virus
3) ξυλινο κουφιο αλογακι με κατι μπαρμπαδακια μεσα
4) ''ουδετερος'' ραδιοφωνικος παραγωγος, αυθεντικη απομιμηση αθηναιου ψαγμενου ρεπορτερ, που ταίζει προκατ νοτια σάλια σε οπαδους με κομπλεξ συμπρωτευουσας υπο τους ήχους εμπορικης μουσικουλας. Καλη σας όρεξη.
1)μαρκα καποτας
2)virus
3) ξυλινο κουφιο αλογακι με κατι μπαρμπαδακια μεσα
4) ''ουδετερος'' ραδιοφωνικος παραγωγος, αυθεντικη απομιμηση αθηναιου ψαγμενου ρεπορτερ, που ταίζει προκατ νοτια σάλια σε οπαδους με κομπλεξ συμπρωτευουσας υπο τους ήχους εμπορικης μουσικουλας. Καλη σας όρεξη.

-
Καλά ρε κουνελογιάννη? Διαβάζεις παοκμανια και βγάζεις και χολή?? Τι μάγκας είσαι κι εσυ!