Γι αυτό και μόνο ήρθε η αμείλικτη τιμωρία τους απ τον Θεό της ποίησης και καταντήσανε αυτοκράτορες της φάπας!!
Σε φωνάζουν σκουλήκι, σε λεν' ερπετό...
και της

ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ!!!!!!

Δεν αρρωστήσαμε, καθόλου κιόλας...kataramenos5 έγραψε:Εμεις στο καυτατζογριο να βλεπουμε βασια ,τα σκουληκια να κοβουν βολτες στη Τουμπα ανενοχλητα στα φιλικα(ναι τοτε πριν αρχισει το πρωταθλημα παιζαμε φιλικα καθε χρονο) αλλες εποχες. Πως τα σκατωσαμε ετσι ρε γμτ? Καζουρα ναι, αλλα αυτο το μισος δεν υπηρχε. Αρρωστησαμε..
Πες τα ρε kat γαμώ. Αυτό το πράγμα που γίνεται, δεν υπάρχει. Αρρωστημένη κοινωνία.kataramenos5 έγραψε:Εμεις στο καυτατζογριο να βλεπουμε βασια ,τα σκουληκια να κοβουν βολτες στη Τουμπα ανενοχλητα στα φιλικα(ναι τοτε πριν αρχισει το πρωταθλημα παιζαμε φιλικα καθε χρονο) αλλες εποχες. Πως τα σκατωσαμε ετσι ρε γμτ? Καζουρα ναι, αλλα αυτο το μισος δεν υπηρχε. Αρρωστησαμε..
Εκεί που είσαι Hola extension και browse από Ελλάδα.karabill έγραψε:Αδελφε εδω που ειμαι δεν παιζει το γουεμπ τβ της ερτ...
έχεις δίκαιο και μακάρι φίλε μου, αυτό ζητάω και εγώPaoki94 έγραψε:Αδερφέ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί σε ματς που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει εισητήρια, για επεισόδιο σε γειτωνιές. Τι θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Να γεμίσει με σεκιούριτι την πόλη;
Θα το προσπαθησω...pilotos έγραψε:Εκεί που είσαι Hola extension και browse από Ελλάδα.karabill έγραψε:Αδελφε εδω που ειμαι δεν παιζει το γουεμπ τβ της ερτ...
SM-G965F