8. Amr Warda
- navigator11
Re: 74. Amr Warda
Δε δηλώνω ιδιαίτερα αισιόδοξος αλλά μακάρι να έχει καλή κατάληξη η νέα προσπάθεια.
- ΑποστόληςΑ
Η μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να βάλουμε πάγο στον παίκτη, να τον θέτουμε εκτός αποστολής και κανείς να μην τον αγοράσει τον Γενάρη πάνω από μύριο.
Εμάς μας πούλησαν θυμάμαι (700.000) έναν άχρηστο Μάρτενς, στον τελευταοίο 6μηνο του συμβολαίου του, που τον έβαζαν να παίξει λίγο πριν την μεταγραφική περίοδο.
Εμάς μας πούλησαν θυμάμαι (700.000) έναν άχρηστο Μάρτενς, στον τελευταοίο 6μηνο του συμβολαίου του, που τον έβαζαν να παίξει λίγο πριν την μεταγραφική περίοδο.
- Παλαιολόγος
δεν εχουν πολλα χρονια ποδοσφαιρικης καριερας,ας απολαυσουν τα λιγα χρονια που χουν μπροστα
ο ΠΑΟΚ δηλαδη που βρηκε πριγιοβιτς,τον ιδιο τον ουαρντα,τον βιερινια,τον ματος ,τον ζαμπα,τον βαρελα τον τον τον
δεν μπορει να βρει αλλους; επαψαν να παιζουν μπαλα εξω;
δεν ειναι μπαρ ομαδες τετοιου επιπεδου
ας σταματησουν τις χαζομαρες λοιπον,κριμα ειναι.
ο ΠΑΟΚ δηλαδη που βρηκε πριγιοβιτς,τον ιδιο τον ουαρντα,τον βιερινια,τον ματος ,τον ζαμπα,τον βαρελα τον τον τον
δεν μπορει να βρει αλλους; επαψαν να παιζουν μπαλα εξω;
δεν ειναι μπαρ ομαδες τετοιου επιπεδου
ας σταματησουν τις χαζομαρες λοιπον,κριμα ειναι.
Αυτό το πραγμα παντως να γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως σε στυλ δρόμο γελοίος κλπ υποτιμητικά για έναν τόσο ταλαντούχο παίκτη που μας ανήκει δε το καταλαβαίνω ..οκ δεκτή η κριτική αλλά εμείς φτάνουμε στο άλλο άκρο ..δε πιστεύω θα αρέσει σε κανέναν από εμάς να φύγει ο παίκτης και να τον κοιτάμε να κάνει μαγικά με άλλη φανέλα γιατί το πιο πιθανό αυτό είναι αν φύγει ..θέλω να πιστεύω ότι ο προπονητής αυτός θα τα καταφέρει έχει το τρόπο του (σταυρωνω τα δάχτυλα )και θα παίξει το πουλεν με την ασπρόμαυρη και θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του ..
- Παλαιολόγος
αμα τα βρηκαν καλη ευκαιρια να τον βαλει(που δεν πιστευω,ισως στο τελος)
κατι μου λεει θα δουμε αρκετα στριφογυριστα αλα τουρσουνιδης αν μπει
κατι μου λεει θα δουμε αρκετα στριφογυριστα αλα τουρσουνιδης αν μπει

- V-olakiotis
Είναι εντυπωσιακή η ασυγκράτητη ροπή του προς το αντίθετο φύλλο και παροιμιώδης η εγκράτειά του να ξενυχτάει και να μην πίνει αλκοόλ.
Αμρ Ουάρντα, κάνε τα κουμαντα
Αμρ ασίκη, γάμ@ το σκουλίκι!...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αμρ Ουάρντα, κάνε τα κουμαντα
Αμρ ασίκη, γάμ@ το σκουλίκι!...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κάτι μου λέει οτι τα σκουλίκια θα λένε Ουάρντα και θα κλαίνε. Τόσο καιρό που έχει να... παίξει, έτσι και τους... βάλει κανένα γκολ, θα βγει συντριβάνι η... χαρά από μέσα του.

- ΑποστόληςΑ
Τον έχω ικανό να κάνει μανούρα γιατί τον παίρνει αποστολή στα παιχνίδια εκτός των ντέρμπυ