Έχω δυο κουμπάρους πουστογ@υρους. Μορφωμένους και σε γενικές γραμμές σοβαρά άτομα, όχι τίποτα τσουκαλάδες. Ε, είναι εριστικοί αρχίδες στο συγκεκριμένο θέμα, πράγμα που σε εμένα δείχνει ότι η ηθική τους είναι ζυμάρι. Πλέον αποφεύγω να συμμετέχω σε οποιαδήποτε αθλητική κουβέντα. Σταρχιδογραψίαση. Κλαιγόντουσαν τις προάλλες για τις ... 23 ευκαιρίες και παρά ταύτα την π@υτσα από τον ΠΑΟΚ. Την παραμικρή σημασία εγώ

Ευτυχώς δεν έχω φίλους - απομιμήσεις των γνήσιων γαύρων με κιτρινόμαυρους κόκκους. Με δαύτους δε νομίζω ότι θα κατάφερνα να διατηρούμαι τόσο ζεν!
Δεν είναι θέμα τσουβαλιάσματος, παιδιά. Αυτές οι τάσεις κριτικού ... αυτομαστιγώματος, που δείχνουμε τακτικά πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, δεν απαντώνται πουθενά αλλού. Μπορεί άλλος να το αξιολογεί αυτό σαν αφέλεια, άλλος σαν κιμπαριλίκι, άλλος σαν βελτίωση νοοτροπίας σε βάθος χρόνου, άλλος σαν κάτι από όλα αυτά. Πάντως, αν είχαν πεταχτεί 90!!! μολότοφ περιμετρικά της Τούμπας, θα είχαν ζητήσει κάποιοι να παίζουμε για 3 χρόνια τουλάχιστον στη Σιβηρία. Και δικοί μας, όχι μόνον άλλων αποχρώσεων.