Άρης-ΠΑΟΚ, 21/10,19:00, ΕΡΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 21/10,19:00, ΕΡΤ

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά, για ποτήρια νερό, ούζο, τσίπουρο ή τζιτζιμπίρα σε οπαδό άλλης ομάδας δε θα μπω σε διαδικασία συζήτησης. Προφανώς και ο ανθρωπισμός δε νοείται να είναι συνάρτηση της οπαδικής ταυτότητας του άλλου. Το έχω ξαναπεί όμως ότι, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, θεωρούσα ότι το να δηλώνει κάποιος έστω φίλα, πολλώ δε μάλλον οπαδικά, προσκείμενος στον ... authentic gayρο στο δικό μου τρόπο σκέψης και θεώρησης είναι προβληματικό. Υπάρχει θέμα ηθικό, πώς το λένε. Το ίδιο πλέον πιστεύω ακράδαντα και για τους χαρτοκουτούς.

Έχω δυο κουμπάρους πουστογ@υρους. Μορφωμένους και σε γενικές γραμμές σοβαρά άτομα, όχι τίποτα τσουκαλάδες. Ε, είναι εριστικοί αρχίδες στο συγκεκριμένο θέμα, πράγμα που σε εμένα δείχνει ότι η ηθική τους είναι ζυμάρι. Πλέον αποφεύγω να συμμετέχω σε οποιαδήποτε αθλητική κουβέντα. Σταρχιδογραψίαση. Κλαιγόντουσαν τις προάλλες για τις ... 23 ευκαιρίες και παρά ταύτα την π@υτσα από τον ΠΑΟΚ. Την παραμικρή σημασία εγώ :lol: :lol: :lol:
Ευτυχώς δεν έχω φίλους - απομιμήσεις των γνήσιων γαύρων με κιτρινόμαυρους κόκκους. Με δαύτους δε νομίζω ότι θα κατάφερνα να διατηρούμαι τόσο ζεν!

Δεν είναι θέμα τσουβαλιάσματος, παιδιά. Αυτές οι τάσεις κριτικού ... αυτομαστιγώματος, που δείχνουμε τακτικά πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, δεν απαντώνται πουθενά αλλού. Μπορεί άλλος να το αξιολογεί αυτό σαν αφέλεια, άλλος σαν κιμπαριλίκι, άλλος σαν βελτίωση νοοτροπίας σε βάθος χρόνου, άλλος σαν κάτι από όλα αυτά. Πάντως, αν είχαν πεταχτεί 90!!! μολότοφ περιμετρικά της Τούμπας, θα είχαν ζητήσει κάποιοι να παίζουμε για 3 χρόνια τουλάχιστον στη Σιβηρία. Και δικοί μας, όχι μόνον άλλων αποχρώσεων.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έλιωσα

[youtube]Qzhro1Jvm4k[/youtube]
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Κλασικό βιντεάκι για πολύ γέλιο!!!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Που εισαι ρε Λοθανο,με το ...ανωτερο ...ισπανικο ...επιπεδο? χερι-χερι οι ισπανοι οπαδοι του κλασικο και ξυσταρχιδιας
Που εισαι ρε Σομογλου?
Που εισαι ρε Σπυροπουλε?
Που εισαι ρε Παπαθεοδωρου,θιγμενε πρασινοφρουρε,που κουνουσες το δαχτυλο στον Λουτσεσκου?
Που εισαι ρε Κεφαλογιαννη?
Που εισαι ρε Μηλιο?

Ωραιο το πρωτοσελιδο της εμετικης φυλλαδας,ρε δημοσιογραφικες κοπριες?
Αν συμβει κανα βραχυκυκλωμα σε τιποτα γραφεια,πεταχτει καμια σπιθα και γινουν παραναλωμα ή
αν χαιδευτει με ιδιαιτερο ζηλο καμια πλατουλα των πολυαγαπημενων 'δημοσιογραφων',θα φταινε οι καφροι?
Τωρα ειναι απλά Σαββατο.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Σάβ 20 Οκτ 2018, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ότι πιο αντιπαθητικό έχει βγει από αυτή τη πλάση ...χωρίς καμία υπερβολή ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Azrael έγραψε:καλα αυτο το εξωφυλλο ουτε 5χρονο δεν θα το ανεβαζε!ποσο πιο χαμηλα πια;
Πού να μην είχαν βγάλει και ανακοινώσεις, περί "προστασίας" της "ομάδας" τους, απ τους "οπαδούς" τους, ως ΠΑΕ?
Πού και να μην είχε γίνει σύσκεψη των "υπευθύνων" με πρωτοβουλία του εισαγγελέα, για να μην γίνουν "έκτροπα"?

Εικόνα
Κύριε εισαγγελεύ μας,
αυτό, δηλαδή, δεν είναι
Ε Κ Τ Ρ Ο Π Ο ??? :x :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 20 Οκτ 2018, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sekeris έγραψε:Και κάτι που μου διεφυγε

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
Να μην ξαναγίνει.
Να σου διαφύγει εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι το έβαλες εδώ μέσα εικόνα ρε Goran το κωλόχαρτο.
Ρε θα πέσει η φούτσα σύννεφο που γράφει και μπασκετικό μέλος.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ο Warda μάλλον πρέπει να ειναι στην αποστολή μεβτον Άρη αν πιστέψουμε την ανάρτηση στο Facebook που έκανε....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Με απουσίες Πέλκα, Ακπόμ και Μάου και με δηλώσεις ότι δεν υφίσταται θέμα, πως θα τον άφηνε έξω? Ποιόν θα έβαζε? Θα έχανε το δίκιο του ο Λουτσέσκου και νομίζω καλά έκανε αν τον πήρε 18άδα.

Edit: Ο Άγιος Δημήτριος ο θεραπευτής, χρονιάρες μέρες, το έκανε το θαύμα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 20 Οκτ 2018, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Tolaros έγραψε:Τι το έβαλες εδώ μέσα εικόνα ρε Goran το κωλόχαρτο.
Sorry ρε συ Τόλη και απ όλα τα υπόλοιπα μέλη, για την ανάρτηση εδώ μέσα του "softex silk", αλλά δεν κρατήθηκα...

Υ.Γ. Το επεξεργάζομαι για να μην προκαλώ την αισθητική όλων μας... ;)
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Όσο καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι το ποδοσφαιρο ειναι το σπουδαιοτερο ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ πραγμα στη ζωη, δυστυχως θα υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Για φαντασου παληκαρι εσυ που δεν θα εδινες νερο σε κανεναν μη ΠΑΟΚΤΣΗ , να πέρναγε ας πουμε απο τα Τεμπη ενα πουλμαν με αρειανους , δευτερολεπτα μετα το τροχαιο των παιδιων και να ελεγαν...παοκια ρε...παμε να φυγουμε τα μ@υνια...καλο;; ναι μπορει και να το εκαναν καποιοι αλλα αυτο δεν θα τους διαχωριζε σε τιποτα απο τα ΖΩΑ.
Ζεις προφανως Θεσσαλονικη, οπου εχεις...εκατονταδες χιλιαδες παοκτσηδες γυρω σου για να διαλεξεις τις παρεες σου, τις γκομενες σου, τους κουμπαρους σου.... Ξερεις δεν ειναι παντου ετσι. Εγω ας πουμε εδω στην Αθηνα, οι φιλοι μου ΟΛΟΙ πλην ενος δεν ειναι ΠΑΟΚ. Να γινω ερημίτης;; τι προτεινεις; να πεθανω μονος σε μια γωνια καλυτερα παρα να εχω φιλο αλλοθρησκο;; Οπως πολυ σωστα ειπε ενα παληκαρι παραπανω...κι εγω βρισκομαι με φιλους γαβρους, χανουμια, βαζελες και βλεπουμε μαζι το ματς. Και οποιος χασει τρωει καζουρα. και πλακωνομαστε την ωρα της μπαλας και τα βρισκουμε αργοτερα. Ναι εχουν λαθος νοοτροπια πολλοι, αλλα μηπως η δικη μας νοοτροπια ειναι παντα...ΠΑΝΤΑ σωστη; Η η νοοτροπία ΟΛΩΝ;;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Και Ουαρντα και Πελκας στην αποστολή
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ναι
Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Τόσκα , Βαρέλα ,Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Κάνιας , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ ,Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ουάρντα , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά, Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης .

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εδώ ο Αμρ ακονίζει...
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181020/a5d4ea2a583e8894236f300ea61e379e.jpg[/img]

SM-G965F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”