"Κάηκε" όμως πλέον, γιατί θα μας λένε, πολλοί φαντάζομαι, "τσάτσους των μπλε" και με το δίκιο τους πλέον...
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Αν δεν είχε απαντήσει με τέτοιο ενθουσιασμό ο Chuck Norris, αυτή ήταν η επόμενη μου κίνηση, kat, να ξέρεις...
"Κάηκε" όμως πλέον, γιατί θα μας λένε, πολλοί φαντάζομαι, "τσάτσους των μπλε" και με το δίκιο τους πλέον...
- Chuck Norris
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Απών από την Παρασκευή λόγω συμμετοχής σε έκθεση (που συνεχίζεται και σήμερα) ελπίζω σε περισσότερη συμμετοχή μου από αύριο. Να πιούμε και έναν καφέ της προκοπής.
Απών από την Παρασκευή λόγω συμμετοχής σε έκθεση (που συνεχίζεται και σήμερα) ελπίζω σε περισσότερη συμμετοχή μου από αύριο. Να πιούμε και έναν καφέ της προκοπής.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, με υγεία, σε όλους...
Καλά κουράγια...
Υ.Γ. Σαν σήμερα, πριν 34 χρόνια ακριβώς, Δευτέρα και τότε (ημερολογιακή σύμπτωση), παρουσιάστηκα να υπηρετήσω την "μαμά πατρίδα", στο κέντρο νεοσυλλέκτων πεζικού, στα Θερμά Νιγρίτας...Λουκιανός κι αυτός...
Σε νιώθω Σπυράκο...Spiros_S έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλά κουράγια...
Υ.Γ. Σαν σήμερα, πριν 34 χρόνια ακριβώς, Δευτέρα και τότε (ημερολογιακή σύμπτωση), παρουσιάστηκα να υπηρετήσω την "μαμά πατρίδα", στο κέντρο νεοσυλλέκτων πεζικού, στα Θερμά Νιγρίτας...Λουκιανός κι αυτός...
- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω ότι έκανε σεισμό 4 ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη.
Σημειώθηκε στις 12:02 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10) και το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 45 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης και 17 νότια του Πολύγυρου Χαλκιδικής.
Σημειώθηκε στις 12:02 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10) και το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 45 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης και 17 νότια του Πολύγυρου Χαλκιδικής.
Χαμπάρι δεν πήραμε οι περισσότεροι, όντες εν κινήσει πιθανά την ώρα εκείνη...
Καφενείο, παρεούλα, ε ας βάλουμε και το αρμόζων τραγουδάκι να λαλάει...
[youtube]1xN9RxvQ4i4[/youtube]
Καφενείο, παρεούλα, ε ας βάλουμε και το αρμόζων τραγουδάκι να λαλάει...
[youtube]1xN9RxvQ4i4[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ