Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Νέο φόρουμ
Πιστεύω πως εφόσον τα κατεστραμμένα "αλαμπουρνέζικα" ποστ δεν μπορούν να ανακτηθούν με κανέναν τρόπο,καλό θα ήταν να διαγραφούν γιατί χαλάνε την αισθητική του άψογου forum και site.Δεν είναι ωραίο να ανατρέχει κανείς σε παλιές συζητήσεις και να βλέπει μια τέτοια εικόνα. Κατανοώ πως θα είναι μία διαδικασία που απαιτεί κόπο και χρόνο αλλά εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος έστω και σαν προσωρινός moderator να βοηθήσω σε αυτό τον σκοπό.Aν είναι ευκολο τα παιδιά της admin team ας μας πουν τα σχέδια τους για αυτά τα ποστ και τι σκοπεύουν να κάνουν.
steliospaoknikaia έγραψε:Κάτι να γίνει να μην διαβάζουν και οι επισκέπτες το φόρουμ!!!! Emediatly!!!
+10000
Εύχομαι τα καλύτερα στο καινούριο μας σπίτι. Ευχαριστώ τον Stallion για την βοήθεια στο πρόβλημα σύνδεσης που είχα.
Aν κάποιος μπορεί ας μου στείλει ένα pm για το πώς να αλλάξω το αβατορ από τις εικόνες μου. Ευχαριστώ
Aν κάποιος μπορεί ας μου στείλει ένα pm για το πώς να αλλάξω το αβατορ από τις εικόνες μου. Ευχαριστώ
- ta_myala_mas_ponane
Biv έγραψε:steliospaoknikaia έγραψε:Κάτι να γίνει να μην διαβάζουν και οι επισκέπτες το φόρουμ!!!! Emediatly!!!
+10000
+10000000
Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να βγαινουν τα θεματα που ''παιζουν''οπως στο παλιο.Εχουμε πιστευω καλυτερο ελεγχο ολοι μας.
Κατα τ'αλλα συγχαρητηρια!
Κατα τ'αλλα συγχαρητηρια!
Manolis4 έγραψε:Πιστεύω πως εφόσον τα κατεστραμμένα "αλαμπουρνέζικα" ποστ δεν μπορούν να ανακτηθούν με κανέναν τρόπο,καλό θα ήταν να διαγραφούν γιατί χαλάνε την αισθητική του άψογου forum και site.Δεν είναι ωραίο να ανατρέχει κανείς σε παλιές συζητήσεις και να βλέπει μια τέτοια εικόνα. Κατανοώ πως θα είναι μία διαδικασία που απαιτεί κόπο και χρόνο αλλά εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος έστω και σαν προσωρινός moderator να βοηθήσω σε αυτό τον σκοπό.Aν είναι ευκολο τα παιδιά της admin team ας μας πουν τα σχέδια τους για αυτά τα ποστ και τι σκοπεύουν να κάνουν.
giorgos_zaf4 έγραψε:Biv έγραψε:steliospaoknikaia έγραψε:Κάτι να γίνει να μην διαβάζουν και οι επισκέπτες το φόρουμ!!!! Emediatly!!!
+10000
+10000000
Αλλα αν γινετε ας βγαινουν στην κεντρικη σελιδα καποια θεματα ''προσφατα''
+100000000
Ελπιζω να γινει κατι με την θαλασσα σανσκριτικων που κυριαρχει στο φορουμ. Το PAOKmania κατα την γνωμη μου ειναι κατα 9/10 το φορουμ του. Κανοντας search στα usernames καποιων παιδιων εδω μεσα, που την αποψη τους την διαβαζω παντα με ενδιαφερον, ανακαλυψα με στεναχωρια οτι δεν υπαρχει απολυτως κανενα ποστ τους μεχρι και την ημερα που ανοιξε ξανα το φορουμ που να ειναι σε αναγνωσιμη μορφη. Ενδεικτικα ας αναφερω ενα φιλο, κοινης νομιζω αποδοχης απο τα μελη του φορουμ, απο τα ποστ του οποιου δεν μπορω να διαβασω τιποτα πλεον, τον olivares.
Δεν ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να ανακτηθει το παλιο φορουμ. Κατα τη γνωμη μου ομως ειναι απλα απαραιτητο και θα πρεπει να γινουν σοβαρες προσπαθειες προς αυτην την κατευθυνση.
Δεν ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να ανακτηθει το παλιο φορουμ. Κατα τη γνωμη μου ομως ειναι απλα απαραιτητο και θα πρεπει να γινουν σοβαρες προσπαθειες προς αυτην την κατευθυνση.
προσωρινα μπορεις στο forum να πατας στην επιλογη "Προβολή ενεργών θεμάτων " που εμφανιζεται περιπου εκει που λεει αποσυνδεση _ νεα μηνυματα..
την ιδια ακριβως δουλεια κανει και αυτο.
την ιδια ακριβως δουλεια κανει και αυτο.

- sidpanos
Re: Γενικες προτασεις λειτουργιας φορουμ
yianko kareena και σια,πως θα γίνει να έχουμε πάλι τα τελευταία ποστ του σαιτ?
Θεωρώ πως ήταν πολύ ευχρηστο....
Θεωρώ πως ήταν πολύ ευχρηστο....