Το δέχομαι.rainmaker έγραψε:Ε ωραία Γιαπας μια χαρά τα έγραψες τότε, συμφωνώ και επαυξάνω, πρέπει όμως να δεχτείς και να δεχτούμε ότι όλα όσα λέμε ειναι πάνω στη βάση ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ και ΦΗΜΩΝ.
Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Bρίζουμε στημένους δημοσιογράφους, λέμε οτι τα παίρνουν απο τους κάτω αλλά δεχόμαστε έστω και την φήμη ότι συναντήθηκε με τον πρεζέμπορα..Φήμη που βγήκε απο μητρόπουλο και σαγώνια. Τι ακριβώς έπρεπε να σχολιάσω εγώ και για πιο λόγο να ασχοληθώ σοβαρά με κατι τετοιο?
αμα δεν τα ειχαν βρει ο χοντρος μετα το 0-1 θα ηταν στην τβ για κλαμα , εδω περσι εχασε απο αεκ και βγηκε στην τβ να κραξει τον ιβαν αντι την αεκ ...
τα παρε δωσε με τον χοντρο δεν εχουν να κανουν με τον ΠΑΟΚ ,εχουν να κανουν καθαρα με συμφεροντα εν οψει εκλογων , και συμφερον του χοντρου κ του ιβαν ειναι να βγει η νεα δημοκρατια οχι να τρώγονται μεταξύ τους...

Γιαυτο εγω οταν μου λενε για συμμαχια Ιβαν με Εσκομπαρακη λεω οτι θα το πιστεψω οτι υπαρχει εμπρακτα οταν θα δω ΟΛΟ το μιντιακο και προπαγανδιστικο συστημα του Γαυρου σε ενορχηστομενη επιθεση κατα της ΑΕΚ. Συμμαχία ειναι αυτο που εγινε εναντιον μας περσι, ας γινουν τα αναλογα εναντιον τον σκουληκιων της χαβουζας και τα λεμε.mirlas έγραψε:αμα δεν τα ειχαν βρει ο χοντρος μετα το 0-1 θα ηταν στην τβ για κλαμα , εδω περσι εχασε απο αεκ και βγηκε στην τβ να κραξει τον ιβαν αντι την αεκ ...
- giagoylas4
Έτσι ακριβώς.marley 4 έγραψε:εγω λεω καλα κανει
γουστα θα βγαλουμε με ντεμη να λεει ευνοηθηκε η αεχ εδω και εκει
και θα αποκτησει τηλεθεαση το καναλι
ετσι περναει η αποψη σου
αλλιως με το αισχρο γκαζζετα θα την βγαζει ο λαος
Διαφορετική αξία έχει να έχεις σχολιαστές τον Σαλπιγγίδη και τον Ζαγοράκη πχ και να μιλάνε για αδικία του ΠΑΟΚ ή για εύνοια των από κάτω και διαφορετικη αξία έχει να έχεις σχολιαστές τύπου νικολαιδη, Γιαννακόπουλου, Καραγκούνη και να λένε απλά την αλήθεια.
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
παιδια δεν ξέρω που να το γραωω και σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα το threed για το ματς με τον νεοφώτιστο πότε θα ανοίξει?
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
η γιαγιά μου μένει πίσω από την θυρα της Παπαναστασίου αν το ανοίξεις τώρα είσαι καλεσμένος στην ταράτσα....sn0ufel4 έγραψε:Από Δευτέρα
ακυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Σάβ 13 Οκτ 2018, 02:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε και του αλαφουζου τοτε ειναι συμφερον να βγει η ΝΔ. Αρα γιναμε ολοι μια ωραια παρεα αποτι φαινεται και το νεο μπλοκ ειναι γαυροβαζελοΠΑΟΚ....mirlas έγραψε:αμα δεν τα ειχαν βρει ο χοντρος μετα το 0-1 θα ηταν στην τβ για κλαμα , εδω περσι εχασε απο αεκ και βγηκε στην τβ να κραξει τον ιβαν αντι την αεκ ...τα παρε δωσε με τον χοντρο δεν εχουν να κανουν με τον ΠΑΟΚ ,εχουν να κανουν καθαρα με συμφεροντα εν οψει εκλογων , και συμφερον του χοντρου κ του ιβαν ειναι να βγει η νεα δημοκρατια οχι να τρώγονται μεταξύ τους...
ειλικρινα,τι καθεστε και γραφετε? Δημοσιευματα και φημες δωσε στον λαο αυτης της χωρας και παρτου το σπιτι. Περσι δεν ηταν που υποτιθεται μοιραζοταν ο Ιβαν με τον νιαου τους τιτλους πισω απο ενα τηλεφωνο και η νεα ΕΠΟ του Γραμμενου κανει τα παντα για ΠΑΟΚ και κουλα? Ευτυχως τα χαν "κανονισει" ,με σεναριο βγαλμενο απο Χιτσκοκ για το εφε επισης
- kataramenos5
Τι να εννοώ ρε ρειν? Παλι απ την αρχη να το παμε? Αν νιώθεις εστω και λιγο ΠΑΟΚ με το χοντρο δε μιλας για κανενα λογο. ΚΑΝΕΝΑ.rainmaker έγραψε:Τι εννοείς δηλαδή κατ;
Γι αυτους που λενε τι σαιτ βγαλανε τη συναντηση με χοντρο κλπ. Οταν τα ιδια σαιτ (ζούγκλα ) βγαζανε τα στορυ για τη λουκουμοσκονη τοτε ηταν καλα και τα καναμε παντιερα, τωρα λενε ψεματα και μας κανουν πολεμο. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Τα ιδια και με ψηλο δικηγορο αλλα απ την αναποδη. Τοτε κραζαμε τωρα καλα τα λεει. Δε γινεται ρε παλικαρια και ετσι και γιουβετσι.
Κραζαμε τους γαβρους που καναν οτι δεν ακουγαν για τη σκονη και τα στημενα, τους λεγαμε προβατα. Τωρα κανουμε ακριβως τα ιδια για τις φημες(ασχετο αν ειναι αληθεια, ψεματα η προσπαθεια για κουκουλωμα με πειραζει) που αφορουν το Βανια. Μη τυχον και γραφτει κατι, ολα ψεματα ειναι. Δε γινεται ρε παλικαρια. Δεν ειναι ετσι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Καλα τα κες κατ
Το κακό είναι ότι κ οι τρεις ιβαν Μαρίν κ τίγρης μπορεί να τα χουν καλα μεταξύ τους κ να μας δουλεύουν
Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά
Φιλία με αλαφου την ακκη μερα εχθρός
Φιλία με τίγρη μετά θανάσιμος εχθρός
Στα δικαστήρια με κουγια κλπ κ Μαρινάκη
Κ τώρα συμμαχία ακούγεται ...
Μας δουλεύουν μου φαίνεται ..
Το κακό είναι ότι κ οι τρεις ιβαν Μαρίν κ τίγρης μπορεί να τα χουν καλα μεταξύ τους κ να μας δουλεύουν
Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά
Φιλία με αλαφου την ακκη μερα εχθρός
Φιλία με τίγρη μετά θανάσιμος εχθρός
Στα δικαστήρια με κουγια κλπ κ Μαρινάκη
Κ τώρα συμμαχία ακούγεται ...
Μας δουλεύουν μου φαίνεται ..
- navigator11
;;;
Είπα εγώ να μη γραφτει κάτι;
Αμφισβήτησα ότι ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ με κάποιον επειδή το έγραψαν σαιτ;
Ρε μάγκες, να σοβαρευτούμε λίγο.
ΑΛΛΟ συναντιέται με τους 5-10 ισχυρούς αυτής της χώρας για να δει πως θα κάνει δουλειές
Και ΑΛΛΟ συνεργάζεται μαζί τους , δηλώνει υποταγή (όπως λεγόταν παλιά) και άλλες αρλουμπες.
Όταν υπάρχουν ΜΑΞ 10 άτομα που ορίζουν τις τύχες της χώρας, πόσο εξωγήινος πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι δε θα συναντηθεί μαζί τους;
Επιχειρηματίας είναι όχι αναρχικός οπαδος να πάει να τα σπάσει όλα και να φύγει.
Αυτό δε σημαίνει οτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ έχουμε κάτι να του προσαψουμε.
Τόσα χρόνια παλεύει να ισορροπήσει την αηδία που βλέπουμε στην Ελλάδα και τρώει λάσπη από παντού ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Και βγαίνει ο Χ έξυπνος από εμάς να του πει ότι κακώς μιλάει μαζί τους. Δε ξέρει αυτός τι γίνεται;
Ε δηλαδή να συνέλθουμε λιγο
Και εγώ όλα αυτά που γίνονται όταν τα σκέφτομαι λεω ότι θα τα έκανα αλλιώς αν ήμουν εκεί, ότι δε τον συμβουλεύουν καλά κλπ κλπ
Ε δε θα βγω όμως να αφήσω χολή ή έστω κακιες εναντίον του επειδή κρίνει ότι έτσι πρέπει να κάνει.
Είπα εγώ να μη γραφτει κάτι;
Αμφισβήτησα ότι ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ με κάποιον επειδή το έγραψαν σαιτ;
Ρε μάγκες, να σοβαρευτούμε λίγο.
ΑΛΛΟ συναντιέται με τους 5-10 ισχυρούς αυτής της χώρας για να δει πως θα κάνει δουλειές
Και ΑΛΛΟ συνεργάζεται μαζί τους , δηλώνει υποταγή (όπως λεγόταν παλιά) και άλλες αρλουμπες.
Όταν υπάρχουν ΜΑΞ 10 άτομα που ορίζουν τις τύχες της χώρας, πόσο εξωγήινος πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι δε θα συναντηθεί μαζί τους;
Επιχειρηματίας είναι όχι αναρχικός οπαδος να πάει να τα σπάσει όλα και να φύγει.
Αυτό δε σημαίνει οτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ έχουμε κάτι να του προσαψουμε.
Τόσα χρόνια παλεύει να ισορροπήσει την αηδία που βλέπουμε στην Ελλάδα και τρώει λάσπη από παντού ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Και βγαίνει ο Χ έξυπνος από εμάς να του πει ότι κακώς μιλάει μαζί τους. Δε ξέρει αυτός τι γίνεται;
Ε δηλαδή να συνέλθουμε λιγο
Και εγώ όλα αυτά που γίνονται όταν τα σκέφτομαι λεω ότι θα τα έκανα αλλιώς αν ήμουν εκεί, ότι δε τον συμβουλεύουν καλά κλπ κλπ
Ε δε θα βγω όμως να αφήσω χολή ή έστω κακιες εναντίον του επειδή κρίνει ότι έτσι πρέπει να κάνει.
- kataramenos5
Ψυχογραφημα Ναβι? Δε βαρεθηκες να περιμενεις "στου λιμανιού την ακρη" τοσα χρονια?