Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
την ωρα που οι κλεφτες προσπαθουν με καθε μεσο να μας κλεψουν για μια ακομα φορα
εμεις ζηταμε μια σκανδαλωδη αποφαση υπερ τους
μαιστα....
εμεις ζηταμε μια σκανδαλωδη αποφαση υπερ τους
μαιστα....
- sourmenetes
- Moderator
Δε λεμε αυτο Marley.λεμε οτι γενικα αυτο το πραγμα ειναι ηλιθιο.το ιδιο λεγαμε και για εμας.
Και επειδη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει και σε αλλα ματς,λεμε οτι ειναι βλακωδες απ ολεε τις αποψεις.
Και επειδη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει και σε αλλα ματς,λεμε οτι ειναι βλακωδες απ ολεε τις αποψεις.
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο του κυπέλλου: νέα ΑΕΚ - Λαμία 0-0. Ο αγώνας δεν βλέπεται και τελείωσε σε 46 λεπτά (45-1) με μόλις μία τελική!! Να σκεφτεί κανείς ότι την τελική την έκανε η Λαμία! Η νέα ΑΕΚ πρέπει να έσπασε ρεκόρ με 0 τελικές σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, απέναντι σε μια από τις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος.
(μεγάλε μάγε Ουζουνίδη)
(μεγάλε μάγε Ουζουνίδη)
- ΑποστόληςΑ
Γιατί δεν είχαν περάσει τρεις ημέρες από τον αγώνα πρωταθλήματος της Λαμίας (είχε παίξει Δευτέρα). Παίζει στο El Paso γιατί σήμερα στο ΟΑΚΑ παίζει η Εθνική.zoomgr έγραψε:γιατί παίζει σήμερα Κύπελλο η ΑΕΚ?
απόφαση υπέρ τους για την αφαίρεση βαθμών δεν πρόκειται να υπάρξει αφού η αφαίρεση δεν είναι εφέσιμη, οπότε με αυτά που γράφω marley δεν επιχειρούμε να αλλάξουμε την απόφαση. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε με αφορμή αυτήν την αφαίρεση είναι να σταματήσουν επιτέλους οι αφαιρέσεις βαθμών γιατί έχουμε πονέσει από αυτό και γιατί στο ταμείο το ξέρουμε όλοι μας ότι θα μας κλέψουν και πάλι εμείς θα είμαστε μείον. Στα δικαστήρια δυστυχώς το παιχνίδι είναι στημένο υπέρ των αντιπάλων μας και δεν θέλουμε το πρωτάθλημα να κρίνεται στα δικαστήρια αλλά στο γήπεδο.
μονο που αυτοι πιεζουν για αφαιρεση βαθμων μας και κανουν παρτυsourmenetes έγραψε:Δε λεμε αυτο Marley.λεμε οτι γενικα αυτο το πραγμα ειναι ηλιθιο.το ιδιο λεγαμε και για εμας.
και μας σφαζουν καθε κυριακη και θα συνεχισουν με ενταση τα ιδια
και οι χαρτινοι και οι χεστες
και δεν ειναι μονο οι βαθμοι ειναι τιμωριες σε παιχτες προπονητες και αλλα
με -2 ξεκινησες κανεις δεν ειπε ενα κριμα οπως λετε εσεις αντιθετα θελουν και αλλους
να σας πω ρε παιδια
οι -3 προσπαθουν να εχουμε καθε κυριακη ειναι δικαιο?
επιστροφη το πρωταθλημα τα 25 εκ οι -2 βαθμοι
αλλους -3 για την τριπολη και σμυρνη αντιστοιχα και μετα βλεπουμε
εκει εκει στην γ εθνικη
οι -3 προσπαθουν να εχουμε καθε κυριακη ειναι δικαιο?
επιστροφη το πρωταθλημα τα 25 εκ οι -2 βαθμοι
αλλους -3 για την τριπολη και σμυρνη αντιστοιχα και μετα βλεπουμε
εκει εκει στην γ εθνικη
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγω παλι δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει ντε και καλά να έχουμε άποψη για την τιμωρία της κουλας;
Με τον γαυρο έπαιζαν και έκαναν επεισοδια για τα οποία τιμωρήθηκαν.-
Εμας ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
Προσωπικά όποτε παίζει κουλα - γαυρος - βαζελος είμαι ΠΑΝΤΑ με τα επεισόδια.
Εμας ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
ετσι ....georgedoulk2008 έγραψε:Εγω παλι δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει ντε και καλά να έχουμε άποψη για την τιμωρία της κουλας;
Εμας ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
Βγαίνουν τα χανούμια και λένε για αδικίες και πρωτάθλημα από τα δικαστήρια...
Ξέχασαν όμως τους -2 που μας έχουν ρίξει τα δικαστήρια!!!
Βγαίνουν και λένε για "χάρτινο" φετινό πρωτάθλημα,
ξεχνώντας ότι πέρσι εμείς ήμασταν πρωταθλητές στα γήπεδα, έστω και με 2 παιχνίδια λιγότερα.
Φέτος που θα μείνουν 10+ βαθμούς πίσω, θα φταίει αυτή η απόφαση για το πρωτάθλημα που θα χάσουν?
Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και πως τα λέμε.
Τώρα, για την απόφαση, και εμένα με στεναχωρεί η αφαίρεση βαθμών από την κούλα, κυρίως γιατί ξέρω ότι στο τέλος πάλι εμείς θα την πληρώσουμε... τον τρόπο θα τον βρουν αυτοί, μην ανυσηχείτε...
Δεν μπορώ όμως να μη χαρώ όταν τους βλέπω να κλαίγονται, όταν τους ακούω να γκρινιάζουν, όταν βλέπω να πληρώνουν (άδικα ή δίκαια δεν με ενδιαφέρει) έστω για το 1/1000 των εγκλημάτων που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πέρσι, πρόπερσι (και όχι μόνον), έβγαιναν και μας χλεβάζανε, μας κουνούσαν επιδεικτικά το δάχτυλο και μας το έπαιζαν "τίμιες παρθένες". Τώρα κανένας οίκτος για τους υποκριτές, τους χάρτινους, τους οπαδούς της ομάδας με τα 4 χρόνια ιστορίας.
Ξέχασαν όμως τους -2 που μας έχουν ρίξει τα δικαστήρια!!!
Βγαίνουν και λένε για "χάρτινο" φετινό πρωτάθλημα,
ξεχνώντας ότι πέρσι εμείς ήμασταν πρωταθλητές στα γήπεδα, έστω και με 2 παιχνίδια λιγότερα.
Φέτος που θα μείνουν 10+ βαθμούς πίσω, θα φταίει αυτή η απόφαση για το πρωτάθλημα που θα χάσουν?
Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και πως τα λέμε.
Τώρα, για την απόφαση, και εμένα με στεναχωρεί η αφαίρεση βαθμών από την κούλα, κυρίως γιατί ξέρω ότι στο τέλος πάλι εμείς θα την πληρώσουμε... τον τρόπο θα τον βρουν αυτοί, μην ανυσηχείτε...
Δεν μπορώ όμως να μη χαρώ όταν τους βλέπω να κλαίγονται, όταν τους ακούω να γκρινιάζουν, όταν βλέπω να πληρώνουν (άδικα ή δίκαια δεν με ενδιαφέρει) έστω για το 1/1000 των εγκλημάτων που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πέρσι, πρόπερσι (και όχι μόνον), έβγαιναν και μας χλεβάζανε, μας κουνούσαν επιδεικτικά το δάχτυλο και μας το έπαιζαν "τίμιες παρθένες". Τώρα κανένας οίκτος για τους υποκριτές, τους χάρτινους, τους οπαδούς της ομάδας με τα 4 χρόνια ιστορίας.
Ρε σεις τι ασχολείστε με λοβοτομημένους και στημένους;
Ούτε τρεις μήνες δεν έχει που μας τα κάνανε μπαλόνια με θεωρίες για αγρίους περί δίκαιων τιμωριών και μαλακίες.
Απλά στραβοπάτησαν και πέσανε μέσα στο λάκκο που σκάψανε.
Ούτε τρεις μήνες δεν έχει που μας τα κάνανε μπαλόνια με θεωρίες για αγρίους περί δίκαιων τιμωριών και μαλακίες.
Απλά στραβοπάτησαν και πέσανε μέσα στο λάκκο που σκάψανε.
το πνιξε.... η αεχ.... Ουζουν θα προλάβει παρέλαση?