Συμφωνω.giapas έγραψε:Πέρα από το οπαδικό συμφέρον , δε συμφωνώ ομάδες να τρώνε ποινές για πράγματα που κάνουν οι οπαδοί . Αστυνομία υπάρχει , ας τους πιάσει και ας τους παραδώσει στη δικαιοσύνη να δικαστούν κανονικά.
Δεν είναι δυνατόν να αφαιρούνται βαθμοί που έχουν κερδηθεί στο γήπεδο. Και το λέω αυτό με δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ είμαστε πρωταθλητές στις αφαιρέσεις και θα είχα κάθε συμφέρουν για "εκδίκηση" .
Κάποτε πρέπει να σταματήσουν αυτά για όλους .
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- sourmenetes
- Moderator
Η ομαδα τι δουλεια εχει να την πληρωσει;;;Mīngus έγραψε:Υπάρχει διαφορά σ' αυτό που λες με αυτό που έγινε στο οακα. Ξεκάθαρη διαφορά.sourmenetes έγραψε:Αυτο με την αφαιρεση βαθμων ειναι ηλιθιο!!!
Βεβαια εμεις την εχουμε φαει δεκαδες φορες τη σφαλιαρα αυτη.
Αλλα βαζω εγω 50 μπαχαλακηδες εξω απο το γηπεδο που θελω,ριχνουν μολοτοφ και χανει βαθμους η ομαδα;;
Οτι να ναι...
Δεν ήταν 50 μπαχαλάκηδες απ' έξω.
Με βάση την έκθεση της αστυνομίας 300 άτομα βγήκαν από το γήπεδο και επιτέθηκαν στην αστυνομία.
Δεν ήταν περαστικοί.
Αντιστοιχα το ιδιο ισχυει για ολους.πεταξε τους εξω,αν εχεις @@ σαν αστυνομια-κρατος,και παμε παρακατω.
Δηλαδη αν στειλουν οι αντιπαλες ομαδες 200 φιλαθλους στο γηπεδο μας με κασκολ ΠΑΟΚ και βγουν στο ημ.και πλακωθουν με τα ματ,θα μας αφαιρεθουν βαθμοι;;;
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβως!paoki19 έγραψε:Χρόνια έχω αυτή την απορία γι αυτό τον παραλογισμό.giapas έγραψε:Πέρα από το οπαδικό συμφέρον , δε συμφωνώ ομάδες να τρώνε ποινές για πράγματα που κάνουν οι οπαδοί . Αστυνομία υπάρχει , ας τους πιάσει και ας τους παραδώσει στη δικαιοσύνη να δικαστούν κανονικά.
Δεν είναι δυνατόν να αφαιρούνται βαθμοί που έχουν κερδηθεί στο γήπεδο. Και το λέω αυτό με δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ είμαστε πρωταθλητές στις αφαιρέσεις και θα είχα κάθε συμφέρουν για "εκδίκηση" .
Έστω ότι πηγαίνω εγω σε ένα θέατρο να δω μια παράσταση και βγάζω ένα σουγια και καθαρίζω τον διπλανό μου επειδή μου την βίωσε... Παω ισόβια; και πόσες αγωνιστικές τρώει το θέατρο χωρίς θεατες;
Γελοία πράγματα που δεν αποδίδουν...Γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα για να καλύψουμε την ανικανότητα μας σε άλλους τομείς βλέπε θέληση για την σύλληψη των δραστών...και δεν εννοώ από την αστυνομία αλλά ξεκάθαρα είναι πολιτική βούληση!
καλα ολα αυτα, μετα το 7ο σερι πρωταθλημα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. μεχρι τοτε, αυτονοητη η παρεμβαση της ΠΑΕ στην εφεση για να μην απαλειφθει η μη εφεσιμη ποινη της αφαιρεσης βαθμων.
Αυτοί είναι οι νόμοι. Δεν αναλύω το αν είναι καλοί ή κακοί. Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πληρώνουν οι ομάδες, άσχετα με το γεγονός πως 9/10 φορές την πληρώνει ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι τη γλιτώνουν ακόμα και για ίδιες πράξεις όπως στον τελικό του Βόλου.sourmenetes έγραψε:Η ομαδα τι δουλεια εχει να την πληρωσει;;;Mīngus έγραψε:Υπάρχει διαφορά σ' αυτό που λες με αυτό που έγινε στο οακα. Ξεκάθαρη διαφορά.sourmenetes έγραψε:Αυτο με την αφαιρεση βαθμων ειναι ηλιθιο!!!
Βεβαια εμεις την εχουμε φαει δεκαδες φορες τη σφαλιαρα αυτη.
Αλλα βαζω εγω 50 μπαχαλακηδες εξω απο το γηπεδο που θελω,ριχνουν μολοτοφ και χανει βαθμους η ομαδα;;
Οτι να ναι...
Δεν ήταν 50 μπαχαλάκηδες απ' έξω.
Με βάση την έκθεση της αστυνομίας 300 άτομα βγήκαν από το γήπεδο και επιτέθηκαν στην αστυνομία.
Δεν ήταν περαστικοί.
Αντιστοιχα το ιδιο ισχυει για ολους.πεταξε τους εξω,αν εχεις @@ σαν αστυνομια-κρατος,και παμε παρακατω.
Δηλαδη αν στειλουν οι αντιπαλες ομαδες 200 φιλαθλους στο γηπεδο μας με κασκολ ΠΑΟΚ και βγουν στο ημ.και πλακωθουν με τα ματ,θα μας αφαιρεθουν βαθμοι;;;
Εγώ απλά σου λέω ότι είναι τελείως διαφορετικό το να βγαίνουν από το γήπεδο 300 άτομα για να κάνουν μπάχαλα και τελείως διαφορετικό το να περνάνε απ' έξω 10-15.
Γιατί στην 1η περίπτωση δε στοιχειοθετείται με τίποτα η προβοκάτσια.
Όσο για το τελευταίο, αν μπουν 200 άτομα στην Τούμπα για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, θα έχει τεράστια ευθύνη και ο ίδιος ο οργανισμός. Οφείλουμε σε τέτοια να είματε προετοιμασμένοι και υποψιασμένοι.
Δεν χαίρομαι καθόλου με την ποινή της αεκ γιατί ξέρω πως όταν γίνει κάτι από τη μεριά μας, ή έτσι θα φαίνεται ότι είναι, θα μας κόψουν τον κώλο και δεν θα μπορούμε να πούμε και τίποτα. Σιγά μη μας έκανε και χάρη το δικαστικό σύστημα και δεν μας γυρίσει μπούμεραγκ η ιστορία αυτή. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να γράφω "αν" αντί του "όταν" αλλά δε θέλω να τρέφω φρούδες ελπίδες. Δεν έχει γίνει κάτι δραστικό προς αυτή την κατεύθυνση από κανέναν.
Γενικά είμαι αντίθετος σε κάθε αφαίρεση βαθμών που αλλοιώνει βαθμολογίες. Δε μπορεί για μερικούς μ@@@@@ς να καταστρέφονται ομάδες, αυτό δεν είναι μπάλα. Υπάρχουν χίλιοι άλλοι τρόποι τιμωρίας και τα αδικήματα αυτά είναι φυσικών προσώπων, όχι ομάδας. Ας βάλουν σεκιούριτι στα γήπεδα αντί αστυνομίας κ τότε να είναι της ομάδας. Γνήσια ελληνική κατάσταση το όλο θέμα.
Γενικά είμαι αντίθετος σε κάθε αφαίρεση βαθμών που αλλοιώνει βαθμολογίες. Δε μπορεί για μερικούς μ@@@@@ς να καταστρέφονται ομάδες, αυτό δεν είναι μπάλα. Υπάρχουν χίλιοι άλλοι τρόποι τιμωρίας και τα αδικήματα αυτά είναι φυσικών προσώπων, όχι ομάδας. Ας βάλουν σεκιούριτι στα γήπεδα αντί αστυνομίας κ τότε να είναι της ομάδας. Γνήσια ελληνική κατάσταση το όλο θέμα.
Γιατρε μου,η Τουμπα τα τελευταια χρονια είναι εκκλησια.elvetos giatros έγραψε:
Ε καιρός είναι να βάλουμε μυαλό κι εμείς.
Αυτά για προβοκάτσια τα ακούω βερεσέ...
Απλα,μετα από αυτή την αποφαση,πρεπει,ΣΗΜΕΡΑ κιολας,η ΠΑΕ να καλεσει τους συνδέσμους για να περιφρουρησουν την ομαδα από πιθανες προβοκάτσιες,κυριως στα εκτος εδρας!
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ.sourmenetes έγραψε:Συμφωνω.giapas έγραψε:Πέρα από το οπαδικό συμφέρον , δε συμφωνώ ομάδες να τρώνε ποινές για πράγματα που κάνουν οι οπαδοί . Αστυνομία υπάρχει , ας τους πιάσει και ας τους παραδώσει στη δικαιοσύνη να δικαστούν κανονικά.
αυτοί είναι οι χάρτινοι...
αν ήμουν δικαστής θα έριχνα την μεγιστη των ποινών

αν ήμουν δικαστής θα έριχνα την μεγιστη των ποινών

- ΑποστόληςΑ
Οι γελοίες δικαιολογίες τους έδειξαν πόσο ένοχοι είναι.
Παρεμπιπτόντως αυτήν την ώρα έχει κύπελλο: ΑΕΚ - Λαμία στο γήπεδο Καλλιθέας https://www.laola1.tv/en-int/livestream ... mia-fc-len
Παρεμπιπτόντως αυτήν την ώρα έχει κύπελλο: ΑΕΚ - Λαμία στο γήπεδο Καλλιθέας https://www.laola1.tv/en-int/livestream ... mia-fc-len
η ξεφτιλα αυτης της ομαδας εχει ξεπερασει καθε οριο πλεον
Η καλύτερη κίνηση που μπορεί να κάνει σήμερα η ΠΑΕ θεωρώ είναι να βγεί να πεί ότι δεν συμφωνεί με τις αφαιρέσεις βαθμών ακόμη και από ανταγωνιστή της. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στην ποινή αλλά επικοινωνιακά κερδίζουμε πολλαπλά καθώς:
α) Αν δε πείς τίποτα ουσιαστικά εξισώνεις την σημερινή τιμωρία της χάρτινης με την δική σου απώλεια του ντάμπλ στα δικαστήρια άρα κερδισμένη είναι η χάρτινη που με την τιμωρία της και την σιωπηλή αποδοχή της από μας θα επιχειρεί να νομιμοποιήσει και τον περσινό τίτλο της. Πρακτικά πετάς το μπαλάκι στην χάρτινη και την μπλοκάρεις καθώς αν συμφωνήσει μαζί σου (που δεν πρόκειται) συμφωνεί ότι κακώς της δόθηκε πέρσι ο τίτλος με δικές σου αφαιρέσεις βαθμών και επομένως τώρα θα αναγκαστεί να κάνει μόκο για την τιμωρία της.
β) βάζεις τις βάσεις για να αποτρέψεις το πολύ επικίνδυνο να αποφασίζουν κάθε χρόνο οι δικαστές σε ποιόν θα δίνουν τον τίτλο ασχέτως αποτελεσμάτων στο γήπεδο και αποφεύγεις παγίδες που θα στήσουν για να τιμωρηθείς και εσύ βαρύτερα. Το γεγονός ότι διαφωνείς με την αφαίρεση βαθμών στην χάρτινη μετά από όσα πέρασες πέρσι δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στις μελλοντικές προσπάθειες αποτροπής αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα μας, αλλιώς θα έχουν πατήματα να σε τιμωρούν για λόγους επειδή τιμώρησαν και τους άλλους και το αποδέχτηκες σιωπηλά.
γ) αφαιρείς οποιαδήποτε απόπειρα απαξίωσης του φετινού τίτλου σου που θα επιχειρηθεί να δοθεί επειδή τιμωρήθηκε ανταγωνιστής σου
δ) εμάς μας συμφέρει να καταργηθούν οι αφαιρέσεις βαθμών και είναι η καλύτερη αφορμή για να βάλεις τις βάσεις να το πείς αυτό τώρα που τιμωρήθηκε ο ανταγωνιστής σου (και καραγουστάρω πως πρακτικά η δήλωση είναι χωρίς κόστος αφού δεν μπορεί να πάρει πίσω τους βαθμούς του) παρά να το λες όταν σε ξανατιμωρήσουν και δεν θα βρίσκεις σύμφωνες φωνές αφού θα χαίρονται με την τιμωρία σου.
α) Αν δε πείς τίποτα ουσιαστικά εξισώνεις την σημερινή τιμωρία της χάρτινης με την δική σου απώλεια του ντάμπλ στα δικαστήρια άρα κερδισμένη είναι η χάρτινη που με την τιμωρία της και την σιωπηλή αποδοχή της από μας θα επιχειρεί να νομιμοποιήσει και τον περσινό τίτλο της. Πρακτικά πετάς το μπαλάκι στην χάρτινη και την μπλοκάρεις καθώς αν συμφωνήσει μαζί σου (που δεν πρόκειται) συμφωνεί ότι κακώς της δόθηκε πέρσι ο τίτλος με δικές σου αφαιρέσεις βαθμών και επομένως τώρα θα αναγκαστεί να κάνει μόκο για την τιμωρία της.
β) βάζεις τις βάσεις για να αποτρέψεις το πολύ επικίνδυνο να αποφασίζουν κάθε χρόνο οι δικαστές σε ποιόν θα δίνουν τον τίτλο ασχέτως αποτελεσμάτων στο γήπεδο και αποφεύγεις παγίδες που θα στήσουν για να τιμωρηθείς και εσύ βαρύτερα. Το γεγονός ότι διαφωνείς με την αφαίρεση βαθμών στην χάρτινη μετά από όσα πέρασες πέρσι δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στις μελλοντικές προσπάθειες αποτροπής αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα μας, αλλιώς θα έχουν πατήματα να σε τιμωρούν για λόγους επειδή τιμώρησαν και τους άλλους και το αποδέχτηκες σιωπηλά.
γ) αφαιρείς οποιαδήποτε απόπειρα απαξίωσης του φετινού τίτλου σου που θα επιχειρηθεί να δοθεί επειδή τιμωρήθηκε ανταγωνιστής σου
δ) εμάς μας συμφέρει να καταργηθούν οι αφαιρέσεις βαθμών και είναι η καλύτερη αφορμή για να βάλεις τις βάσεις να το πείς αυτό τώρα που τιμωρήθηκε ο ανταγωνιστής σου (και καραγουστάρω πως πρακτικά η δήλωση είναι χωρίς κόστος αφού δεν μπορεί να πάρει πίσω τους βαθμούς του) παρά να το λες όταν σε ξανατιμωρήσουν και δεν θα βρίσκεις σύμφωνες φωνές αφού θα χαίρονται με την τιμωρία σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 12 Οκτ 2018, 17:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μετα τις περσινες μας τιμωριες οι ξαδερφες υπο το φοβο και καλα προβοκατσιας εκαναν για τις υπολοιπες αγωνιστικες το γηπεδο τους "εκκλησια".Ειμαι περιεργος να δω αν για ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ θα φανουμε ικανοι να υπερασπιστουμε την ομαδα.Εγω χτες κιολας θα συγκαλουσα γενικη συνελευση των συνδεσμων για να οριστουν τροποι περιφρουρησης.Η δε παε ας βαλει διχτυ μεχρι και στις σουιτες,σεκιουριτι μεχρι και στα εκτος εδρας.Δεν θα αντεξω νεα αποπειρα αυτοκτονιας...
Πραγματικά ότι ναναι ο μαζοχισμός στο φόρτε του....Sekeris έγραψε:Μεσα σε ολα,εχεις και τους...περηφανους να λενε οτι δεν θελουν πρωταθλημα στα χαρτια,τη στιγμη που ξεκινησαμε με -2. Περηφανια με το Μ κεφαλαίο.
Άσχετα αν η αφαίρεση βαθμών είναι μια ηλιθιότητα......