Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Brother, you are more often on page @ prijo09 than me! Come on, I see you like us)) your tattoo will be no problem @ georgemavridis_tattooligans is a good master !! Join us
Μεταφρασμένη απάντηση του Γιώργη στον Βράνιες που έκανε comment σε photo του Prijo στο instagram.
Τον έχω ικανό να κολλήσει τώρα με το να φέρει τον αρχικλεφταρά. Έλεος γιώργη, προσκαλείς το σκουπίδι που μας έκλεψε, πουλάει ψεύτικο οπαδιλίκι στα πρόβατα του καβουρανιδη και τον Μάρτιο έβγαινε και έλεγε για το "πώς κατάφερε να δραπετεύσει από τη ζούγκλα της Τούμπας";;;
Μεταφρασμένη απάντηση του Γιώργη στον Βράνιες που έκανε comment σε photo του Prijo στο instagram.
Τον έχω ικανό να κολλήσει τώρα με το να φέρει τον αρχικλεφταρά. Έλεος γιώργη, προσκαλείς το σκουπίδι που μας έκλεψε, πουλάει ψεύτικο οπαδιλίκι στα πρόβατα του καβουρανιδη και τον Μάρτιο έβγαινε και έλεγε για το "πώς κατάφερε να δραπετεύσει από τη ζούγκλα της Τούμπας";;;
Πολύ σωστό τον κρίνω που απευθύνεται στους (ανύπαρκτους για όλους, πλην ημών) εισαγγελείς, μέσω ΜΜΔ... :ugeek:
Είναι ένα θέμα, που πρέπει να επικοινωνείται, ακόμα και σε κείνα τα μηρυκαστικά του χαβουζοβοθρολιμανιστάν...
Σωστό θα ήταν επίσης, να απαιτηθεί η παρουσία αθλητικού και μη εισαγγελέα, στον αγώνα μέσα στο σάπιο μήλο...

Υ.Γ. Ντουέτο για τον Πασχαλάκη μας έφερες 31 Αυγούστου ρε Γιώργη...Το "τρίο" δεν θα το αντέξω, να ξέρεις...
Είναι ένα θέμα, που πρέπει να επικοινωνείται, ακόμα και σε κείνα τα μηρυκαστικά του χαβουζοβοθρολιμανιστάν...
Σωστό θα ήταν επίσης, να απαιτηθεί η παρουσία αθλητικού και μη εισαγγελέα, στον αγώνα μέσα στο σάπιο μήλο...
Υ.Γ. Ντουέτο για τον Πασχαλάκη μας έφερες 31 Αυγούστου ρε Γιώργη...Το "τρίο" δεν θα το αντέξω, να ξέρεις...
εγω ρε φιλε καταλαβα αλλοHermann έγραψε:Brother, you are more often on page @ prijo09 than me! Come on, I see you like us)) your tattoo will be no problem @ georgemavridis_tattooligans is a good master !! Join us
οτι την λεει στον κλεφτη ειρωνικο ειναι το σχολιο οχι προταση
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Η μόνη περίπτωση να αποκομίσει κάτι θετικό ο ΠΑΟΚ είναι εφόσον κονταροχτυπηθούν σκληρά ο Μελ με τον χοντρό και βγουν στην φόρα κάποια πράγματα. Διαφορετικά τίποτε δεν θα γίνει, αφού η Ελλάδα διοικείται από τον εκάστοτε πιο ισχυρό απατεώνα.
[img]]https://cdn1.imggmi.com/uploads/2018/10/10/078b687a2501ce690974a3422d5fd522-full.jpg[/img]
-
Dimg4
Με βαση αυτα που εχουμε δει απο τον Γιωργη, κι εγω καταλαβα οτι πλαγιως του ριχνει γεφυρες... Κι επειδη ξερουμε ποσο εγωιστες ειναι οι Σαββιδηδες μην απορησετε εαν σκαλωσουν με το να τον φερουν για να την μπουν στους χαρταετους...marley 4 έγραψε:εγω ρε φιλε καταλαβα αλλοHermann έγραψε:Brother, you are more often on page @ prijo09 than me! Come on, I see you like us)) your tattoo will be no problem @ georgemavridis_tattooligans is a good master !! Join us
οτι την λεει στον κλεφτη ειρωνικο ειναι το σχολιο οχι προταση
αγωνιστικα καθαρα τον θελω με 1000. Αγωνιστικα λεω
Σιγά μην πληρώσει 3.000.000 για να φέρει έναν μέτριο παίκτη...που του χρόνου θα έχει πατήσει τα 30...Υπάρχουν δεκάδες καλύτεροι και με λιγότερα χρήματα..
-
Dimg4
καλα αυτο ειναι αλλη ιστορια... ειδικα στα λεφτα μας εχουν δειξει οτι δε μασανε οταν εχουν καπριτσιο
- paok re niamou
Μπαμπας και Γιος εχουν αποδειξει οτι ειναι αρρωστακια με ολα τα υπερ και κατα φυσικα. Τα υπερ υπερτερουν με διαφορα και δεν νομιζω οτι γινεται συζητηση γιαυτο. Μαλλον στην διαφορα νοοτροπιας εστιαζω το προβλημα και στον περιγυρο.
Στο θεμα του βρανιες, μαλλον παιζει νομιζω .......
Στο θεμα του βρανιες, μαλλον παιζει νομιζω .......
-
Dimg4
Αγωνιστικα ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαστε και οχι το σκαρι χατσεριντι. Γρηγορος, σκληρος και βδελλα στα μαρκαρισματα
εκτος του οτι ο Βρανιες εχει καλο στον εγκεφαλο,την ασυλια που ειχε στην χαρτινη δεν θα την εχει στον ΠΑΟΚ. Οποτε μια θα παιζει,2 δεν θα παιζει αν ερθει ποτε. Και επισης οι παπαριες που εγραφε δεν ξεχνιουνται.
Προσωπικα θα λεγα μακρια απο αυτον τον παικτη
Προσωπικα θα λεγα μακρια απο αυτον τον παικτη