Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Την περνούσα ένα σοβατισμα τη μεταφράστρια του μαρτινς
ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μπράβο στην αεχ που πιέζει για τιμωρία του πεφτουνη
;)

Σκέψου να το έκανε κανας Πασχαλάκης...

Αλήθεια με τον τύπο που έβριζε κόσμο στο Ηράκλειο έγινε τίποτα κυρ σιμιτζογλου;;;;;;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

καλημερα
το εχω ξαναπει οτι δεν γραφω συχνα αλλα νομιζω οτι πρεπει να πω δυο πραγματα

πρωτον
ο οργανισμος ΠΑΟΚ φετος εκτός του να συσπειρωθεί ακομα περισσοτερο ΠΡΕΠΕΙ και να αντιδράσει

και δεν εννοώ την ομαδα μονο
εννοώ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ γυρω απο αυτήν

απο τον τελευταίο δημοσιογράφο μέχρι τον τελευταίο οπαδό που μιλά στο καφενείο
η προπαγανδα του ΠΟΚ έχει φτάσει σε ασυληπτα επιπεδα και μονο με εναν τροπο αντιμετωπιζεται

με ξεμπροστιασμα

οποιος ακουει κατι στο ράδιο ΠΡΕΠΕΙ να παρει τηλ, να στειλει μυνημα και να ξεμπροστιάσει την προπαγανδα

οποιος βλεπει ενα ποστάρισμα στο φεισμπουκ ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με την βλακεία του ιδιοκτύητη του ποστ

βλεπεις στην τηλεοραση καταστασεις που ειναι ξεκαθαρα αντιΠΑΟΚ? στειλε μυνημα, στειλε μειλ κάνε κατι! πεστο!

εισαι στο καφενείο? ΑΠΑΝΤΗΣΕ! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ! έτσι! στο άσχετο! ενω οι άλλοι μιλάνε για τον κουλη και τον τσιπρα! έτσι γιατι έτσι πρέπει!

έχεις φεισμπουκ? ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ!

έχεις μικρο παιδί στο σχολείο? ενημέρωσε τον για το τι γινεται! ΠΡΕΠΕΙ να μιλά στα υπολοιπα καμμενα απο την προπαγανδα του ΠΟΚ

ΤΙΠΟΤΑ δεν πρεπει να πεσει κατω και να κρυφτεί!

οι "πενες" και τα "μικροφωνα" του ΠΑΟΚ πρεπει να επιτελους να καταλαβουν οτι για να έχουν το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να θεωρουνται τετοιοι ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν ΑΝΟΙΧΤΑ!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ φερνω εναν σημερινό αποστολο παγωνη που αν και γραφει στο 10 αποδυκνυει οτι δεν εχει τα κακαλα για να λεγεται δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ αφου σε μιαμιση σελιδα Α4 αναφερεται σε "μη ζαλιζματα" του ΠΑΟΚ απο την κορυφή και δεν γραφει ΜΙΣΗ ΑΡΑΔΑ για τους νέους Λίτσες!

ειμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ και οποιος λειπει ειναι απλα ΠΡΟΔΟΤΗΣ

δευτερο
καλα τα βιντεάκια και τα τζιφάκια με τις τριπλες αλλα ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ αυτα ειναι για το τσίρκο

δεν θελω τζιφακια και φψτογραφίες με τριπλες
θελω ΟΠΛΑ για πολεμήσω το ΠΟΚ
θελω τζιφακι το πατημα του ουάρντα
θελω τζιφακι το γκρεμισμα του ουάρντα
θελω φωτό το πατημα στον μαουρίτσιο
θέλω φωτό με την αγκωνια χωρίς κιτρινη του λιβάγια
θελω τζιφακι με την βουτα του φορτουνη
θέλω φωτό με το μαιμου οφσαιτ που δοθηκε στον νιονιο

χεστηκα για την σουτάρα στο δοκαρι αν δεν παρω αυτο που αξιζω και πολυ περισσοτερο αν δεν ΑΠΟΔΕΙΞΩ την γωνιστική ανυπαρξία και τον γκεμπελισμο του ΠΟΚ

εχουμε τσακαλάκια που κανουν καλή δουλεια! μπραβο! αλλα πρεπει να γίνει για αυτά που αξιζει να γίνουν! βρεθειτε μεταξύ σας! βρητε μια ωρα εσω και αργα το βραδυ! πολεμήστε ρε τσακαλακια! με αγαπη το λεω!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
ο καθένας απο κει που μπορεί ΠΡΕΠΕΙ να πολεμήσει
η φωνή του παιδιου στην Θ4 ειναι τοσο σημαντική με ενα ξεγυρισμένο ξεμπροστιασμα ενος χαζοχαρουμενου στο ιντερνετ
το εσεμες στο καθε κρατικοδίαιτο αρδ ειναι το ίδιο σημαντικό με την αγορά ενός διαρκείας

αντε ρε παληκάρια
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Πραγματικη ξεφτιλα οι χαρτινοι, καταφεραν να θριαμβολογουν για το οτι πηραν ισοπαλια απο το γαυρο μεσα στην εδρα τους.

Πρεπει να παραδεχτω παντως, ο μηχανισμος προπαγανδας και αλλιωσης της πραγματικοτητα τους ειναι τρομερος.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Thracian έγραψε:καλημερα
το εχω ξαναπει οτι δεν γραφω συχνα αλλα νομιζω οτι πρεπει να πω δυο πραγματα

πρωτον
ο οργανισμος ΠΑΟΚ φετος εκτός του να συσπειρωθεί ακομα περισσοτερο ΠΡΕΠΕΙ και να αντιδράσει

και δεν εννοώ την ομαδα μονο
εννοώ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ γυρω απο αυτήν

απο τον τελευταίο δημοσιογράφο μέχρι τον τελευταίο οπαδό που μιλά στο καφενείο
η προπαγανδα του ΠΟΚ έχει φτάσει σε ασυληπτα επιπεδα και μονο με εναν τροπο αντιμετωπιζεται

με ξεμπροστιασμα

οποιος ακουει κατι στο ράδιο ΠΡΕΠΕΙ να παρει τηλ, να στειλει μυνημα και να ξεμπροστιάσει την προπαγανδα

οποιος βλεπει ενα ποστάρισμα στο φεισμπουκ ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με την βλακεία του ιδιοκτύητη του ποστ

βλεπεις στην τηλεοραση καταστασεις που ειναι ξεκαθαρα αντιΠΑΟΚ? στειλε μυνημα, στειλε μειλ κάνε κατι! πεστο!

εισαι στο καφενείο? ΑΠΑΝΤΗΣΕ! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ! έτσι! στο άσχετο! ενω οι άλλοι μιλάνε για τον κουλη και τον τσιπρα! έτσι γιατι έτσι πρέπει!

έχεις φεισμπουκ? ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ!

έχεις μικρο παιδί στο σχολείο? ενημέρωσε τον για το τι γινεται! ΠΡΕΠΕΙ να μιλά στα υπολοιπα καμμενα απο την προπαγανδα του ΠΟΚ

ΤΙΠΟΤΑ δεν πρεπει να πεσει κατω και να κρυφτεί!

οι "πενες" και τα "μικροφωνα" του ΠΑΟΚ πρεπει να επιτελους να καταλαβουν οτι για να έχουν το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να θεωρουνται τετοιοι ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν ΑΝΟΙΧΤΑ!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ φερνω εναν σημερινό αποστολο παγωνη που αν και γραφει στο 10 αποδυκνυει οτι δεν εχει τα κακαλα για να λεγεται δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ αφου σε μιαμιση σελιδα Α4 αναφερεται σε "μη ζαλιζματα" του ΠΑΟΚ απο την κορυφή και δεν γραφει ΜΙΣΗ ΑΡΑΔΑ για τους νέους Λίτσες!

ειμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ και οποιος λειπει ειναι απλα ΠΡΟΔΟΤΗΣ

δευτερο
καλα τα βιντεάκια και τα τζιφάκια με τις τριπλες αλλα ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ αυτα ειναι για το τσίρκο

δεν θελω τζιφακια και φψτογραφίες με τριπλες
θελω ΟΠΛΑ για πολεμήσω το ΠΟΚ
θελω τζιφακι το πατημα του ουάρντα
θελω τζιφακι το γκρεμισμα του ουάρντα
θελω φωτό το πατημα στον μαουρίτσιο
θέλω φωτό με την αγκωνια χωρίς κιτρινη του λιβάγια
θελω τζιφακι με την βουτα του φορτουνη
θέλω φωτό με το μαιμου οφσαιτ που δοθηκε στον νιονιο

χεστηκα για την σουτάρα στο δοκαρι αν δεν παρω αυτο που αξιζω και πολυ περισσοτερο αν δεν ΑΠΟΔΕΙΞΩ την γωνιστική ανυπαρξία και τον γκεμπελισμο του ΠΟΚ

εχουμε τσακαλάκια που κανουν καλή δουλεια! μπραβο! αλλα πρεπει να γίνει για αυτά που αξιζει να γίνουν! βρεθειτε μεταξύ σας! βρητε μια ωρα εσω και αργα το βραδυ! πολεμήστε ρε τσακαλακια! με αγαπη το λεω!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
ο καθένας απο κει που μπορεί ΠΡΕΠΕΙ να πολεμήσει
η φωνή του παιδιου στην Θ4 ειναι τοσο σημαντική με ενα ξεγυρισμένο ξεμπροστιασμα ενος χαζοχαρουμενου στο ιντερνετ
το εσεμες στο καθε κρατικοδίαιτο αρδ ειναι το ίδιο σημαντικό με την αγορά ενός διαρκείας

αντε ρε παληκάρια
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
+++++
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Thracian έγραψε: έχεις μικρο παιδί στο σχολείο? ενημέρωσε τον για το τι γινεται! ΠΡΕΠΕΙ να μιλά στα υπολοιπα καμμενα απο την προπαγανδα του ΠΟΚ

Στην τριτη λυκειου ειναι ο γιος μου και μαλιστα σε λυκειο της δυτικης Θεσσαλονικης, ΠΑΟΚοφωλια περιοχη δηλαδη. Ο δικος μου ειναι μπασκετικος, δεν ασχολειται με ποδοσφαιρο και καθε φορα μου ανοιγει ψιλοκουβεντα στο χαλαρο και με ρωταει για το ποδοσφαιρο και μου μεταφερει αυτα που ακουει απο τους υπολοιπους στο σχολειο (ΠΑΟΚτσηδες ολοι). Ε οσα μου λεει ειναι ακριβως η προπαγανδα του ποκ. Αφου τα τελευταια χρονια που εχω κοψει εντελως την "ενημερωση" απο τις πηγες τους, μ αυτον τον τροπο μαθαινω τι παιζει.. απο τα ΠΑΟΚτσακια των δυτικων συνοικιων που την εχουν καταπιει κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

κι εκεί που σερφάρω με σκοπό να δω κανα καλά σμιλεμένο κώλο, πέφτω πάνω στο live chat του σπορτ24 και διαβάζω απ τους εκεί δημοσιογράφους ότι η κούλα παίζει γρήγορα κι σε υψηλό τέμπο και συνεχίζω να σερφάρω για κώλους
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Γρήγορα Κεντρική το σχόλιο του SickBastard!
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να ανάψει μια λαμπάδα ο Ουζουνίδης ίσα με το μπόι του Φετφα.
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

Ξανθη - Λαρισα
Απο τα πιο συναρπαστικα ματς που εχω δει
12 κιτρινες και 2 κοκκινες
Και παιζουν ακομα

Οτι κινηται εκτελειται.
:yellowcard: :yellowcard: :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Το τακλιν που κανει ο παικτης της Ξανθης ειναι κανονικα για φυλακη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

7sins έγραψε:Το τακλιν που κανει ο παικτης της Ξανθης ειναι κανονικα για φυλακη.
Οντως, απιστευτο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Είδα από το 74΄ και μετά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το πέναλτυ με το οποίο κέρδισε η Ξάνθη (81΄) ήταν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο έχει εύνοια η Ξάνθη.
Ο Κούγιας είπε στην κάμερα ότι τον διαιτητή του αγώνα τον έφερε ο Μελισσανίδης.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πωπω εχει στησει γερο γλεντι ο καβουρας απο τη νικαια...δεν γινονται αυτα πραγματικα, δεν πρεπει να τελειωσει το πρωταθλημα αν συνεχιστουν αυτα τα οργια...τι σεσημασμενο έστειλε το πουλι σημερα στο φιλαρακι του???απαπαπα :o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dimg4 έγραψε:
7sins έγραψε:Το τακλιν που κανει ο παικτης της Ξανθης ειναι κανονικα για φυλακη.
Οντως, απιστευτο!
Είναι κόκκινη κάρτα. Με τις τάπες πάνω στο πόδι του αντιπάλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”