11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Καλα του ειχε πει ο Σαντος "Φορα κατι" τη στιγμη που μιλουσε μονο με ενα κοντομανικο στους δημοσιογραφους...
Αυτο που συμβαινει φετος δεν εχει ξανασυμβει...
ΥΓ Τα υποθετα αποσυρθηκαν?
Αυτο που συμβαινει φετος δεν εχει ξανασυμβει...
ΥΓ Τα υποθετα αποσυρθηκαν?
Kλαιν μαιν θα πω εγώ....Η απουσία του Μουσλίμοβιτς μπορεί και να αποδειχτει ευεργετική για την ομάδα...
Όταν παίζει, στοχοποιείται από τους αμυντικούς και γίνεται λίγο προβλέψιμη η επίθεση μας....Τώρα τον Αναστασάκο μπορεί και να μην τον πάρουν πολύ στα σοβαρά και να βρεί χώρους να καρφώσει κανένα....
Μην ξεχνάτε ότι το ποσοστό επιτυχίας του είναι πολύ μεγαλύτερο από του Μούσλι....
Όταν παίζει, στοχοποιείται από τους αμυντικούς και γίνεται λίγο προβλέψιμη η επίθεση μας....Τώρα τον Αναστασάκο μπορεί και να μην τον πάρουν πολύ στα σοβαρά και να βρεί χώρους να καρφώσει κανένα....
Μην ξεχνάτε ότι το ποσοστό επιτυχίας του είναι πολύ μεγαλύτερο από του Μούσλι....
Ο Μουσλι δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.
Αν παιξει καλα το κεντρο και η αμυνα μη φοβασαι τιποτα.
- Gerard04
Ουτε καν ο Μπακαγκολ δεν ειναι μεσα,ποιος θα το καρφωσει?gash04 έγραψε:Ο Μουσλι δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.
Χαχαχα έγραψες αδερφέ!Falegkos έγραψε:που μεσα ???στο γήπεδο η στο αχεπα για πλύση στομαχου ???![]()
![]()

την τύχη μου την ξε...δοντιάρα...
έχει σπάσει το στομάχι μου από την αγωνία...
χιλιόμετρα,
θα κάνουμε και πάλι...
έχει σπάσει το στομάχι μου από την αγωνία...
χιλιόμετρα,
θα κάνουμε και πάλι...
Μπορει να μην ειναι ο Μουσλι ολος ο ΠΑΟΚ αλλα ποιος θα το καρφωσει το τεμαχιο.Μακαρι να βγω λαθος αλλα πιστευω οτι θα εχουμε προβλημα στο γκολ...