Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπέρα σε όλους... 
Έχουμε αγώνα σήμερα, ΜΕΓΑΛΟ, Ευρωπαϊκό, Ιστορικό...
Πάμε για ακόμα ένα ένδοξο Ευρωπαϊκό βράδυ, από κείνα που μεγαλώνουν τον Π.Α.Ο.Κ., δεκαετίες τώρα...

Έχουμε αγώνα σήμερα, ΜΕΓΑΛΟ, Ευρωπαϊκό, Ιστορικό...
Πάμε για ακόμα ένα ένδοξο Ευρωπαϊκό βράδυ, από κείνα που μεγαλώνουν τον Π.Α.Ο.Κ., δεκαετίες τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 04 Οκτ 2018, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
"Από παιδιά"...
Τότε που περιμέναμε απ έξω, μέχρι να καθαρογραφεί η "χάρτα" της "Συνθήκης των Μεδιολάνων"...
Θυμάσαι Απόστολε ή προχώρησε πια, τόσο πολύ, το ..................... λιρντάμερ σου βρε?

Τότε που περιμέναμε απ έξω, μέχρι να καθαρογραφεί η "χάρτα" της "Συνθήκης των Μεδιολάνων"...
Θυμάσαι Απόστολε ή προχώρησε πια, τόσο πολύ, το ..................... λιρντάμερ σου βρε?
- V-olakiotis
Καλημέρα σε όλους...
ΜΕΓΑΛΟΣ Π.Α.Ο.Κ. χθες το βράδυ, κυριολεκτικά διέλυσε τα Λευκορώσικα απολειφάδια...
Το φοβερό 1-4 σίγουρα γέννησε νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, μέσα σε αλλόθρησκες οικογένειες που βλέπανε ΟΤΕ TV...
Αν ο μπαμπάς σου είναι gayρος η χάρτινος και σε πουλάει παπά, να μην "επαναστατήσεις" με τέτοιο σκορ Π.Α.Ο.Κ.?

ΜΕΓΑΛΟΣ Π.Α.Ο.Κ. χθες το βράδυ, κυριολεκτικά διέλυσε τα Λευκορώσικα απολειφάδια...
Το φοβερό 1-4 σίγουρα γέννησε νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, μέσα σε αλλόθρησκες οικογένειες που βλέπανε ΟΤΕ TV...
Αν ο μπαμπάς σου είναι gayρος η χάρτινος και σε πουλάει παπά, να μην "επαναστατήσεις" με τέτοιο σκορ Π.Α.Ο.Κ.?
-
elvetos giatros
Καλημέρα από το Νέο Μαρμαρα
Τι ηδονή να διαβάζεις σήμερα αθηναϊκά πρωτοσέλιδα..
Τι ηδονή να διαβάζεις σήμερα αθηναϊκά πρωτοσέλιδα..
Μου είπε ένας φίλος ότι η ώρα έχει πρωτοσέλιδο την αγορά του πούλμαν και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα.
Επιθεώρηση ρε φίλε.
Επιθεώρηση ρε φίλε.
- ΑποστόληςΑ
Spiros_S έγραψε:Μου είπε ένας φίλος ότι η ώρα έχει πρωτοσέλιδο την αγορά του πούλμαν και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα.
Επιθεώρηση ρε φίλε.
Και ομως
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να περάσουμε, με υγεία και νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας παντού!!!!