11. Zlatan Muslimović
- paoki_sweden
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Ζλάταν αλάνι γάμα τους από την τούμπα μέχρι το λιμάνι! Βλέπω goal κεφαλια από cέντρα Lino! Αίντε ΠΑΟΚΑΡΑ
μολις ακουσα οτι ο ζλαταν ειναι κρυωμενος και δεν προπονηθηκε σημερα...ειναι παλικαρος ομως δεν νομιζω να το χασει με τιποτα το παιχνιδι...
Κι εγώ δεν πιστεύω να το χάσει το παιχνίδι με γαύρο.Δεν καταλαβαίνει από τέτοια ο Μούσλι.Όσο για τις κωλοφυλλάδες μην μασάτε παιδιά.Δεν είναι χαζή η διοίκηση του ΠΑΟΚ να δεχτεί μια τέτοια ανταλλαγή.Ε,όχι και να φύγει ο Μούσλι για να έρθει ο ακατανόμαστος.Εντάξει,ξέρουμε ότι τρέχουν τα σάλια τους για τον Μούσλι μας,αλλά έλεος!!!!!Τί άλλο θα σκεφτούνε ρε παιδιά.
ME ENA BBC CODE ΑΠΟ ΤΟ
http://www.paokmedia.com
Watch "Paok Fans Zlatan Muslimovic By Johnnyxatz"
ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
http://www.paokmedia.com

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- trobonaras
ε μαμω την πουταν@ μου ρε.
τι σκατα ολη η ομαδα ιωση ρε φουστη μου?????
μην πατε αμα ειστε αρρωστοι γαμωτο!!
για να καταλαβω δηλαδη τωρα εχουμε εκτος σναουτσνερ,βιερινια,μαρκος,μπιζερα,ηλιαδη,μουσλιμοβιτς και χουτο που δεν εχει ερθει ακομα.ε τι σκατα το 1/4 της ομαδας εκτος ειναι.
νυσαφι πια με τους τραυματισμους και τις ιωσεις
τι σκατα ολη η ομαδα ιωση ρε φουστη μου?????
μην πατε αμα ειστε αρρωστοι γαμωτο!!
για να καταλαβω δηλαδη τωρα εχουμε εκτος σναουτσνερ,βιερινια,μαρκος,μπιζερα,ηλιαδη,μουσλιμοβιτς και χουτο που δεν εχει ερθει ακομα.ε τι σκατα το 1/4 της ομαδας εκτος ειναι.
νυσαφι πια με τους τραυματισμους και τις ιωσεις
ναι ρε σεις τί γίνεται?? με τους κωλοτραυματισμούς με τις θλάσεις, με τις ιώσεις και με τις μύξες?
πάντως νομίζω ότι ο ζλάταν χάρηκε περισσότερο από όλους τη στιγμή που πήραμε το χούτο
πάντως νομίζω ότι ο ζλάταν χάρηκε περισσότερο από όλους τη στιγμή που πήραμε το χούτο
- trobonaras
Ο Κόλκας μόλις είπε ότι ο zlantan δεν προπονήθηκε και σήμερα και είναι δύσκολο να τον βάλει αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.γαμώ την γκαντεμιά μας γαμώ!!
Μεγάλη ατυχία ρε πούστη μου....!!!!!Ο Σάντος θα τον αποκλίσει από την αποστολή....εκτός και αν γίνει θαύμα...!!!

- thanasisp04
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Απών ο Μουσλίμοβιτς
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Απόντες και οι Μπιζέρα, Σνάουτσνερ.
Το βαρύ πυροβολικό του «δικεφάλου», Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι ενάντια στους πρωταθλητές για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Βόσνιος φορ έχει πυρετό και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με αποτέλεσμα ο Φερνάντο Σάντος να μην τον υπολογίζει κόντρα στους «ερυθρολεύκους». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μπιζέρα που δεν βρέθηκε καν στην προπόνηση ενώ γινωστή είναι η απουσία του Σνάουτσνερ είναι γνωστή. Κανονικά προπονήθηκαν Λάκης και Βιεϊρίνια.
Στις 13:00 παρουσιάζεται από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ο Λάμπρος Χούτος.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Απόντες και οι Μπιζέρα, Σνάουτσνερ.
Το βαρύ πυροβολικό του «δικεφάλου», Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι ενάντια στους πρωταθλητές για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Βόσνιος φορ έχει πυρετό και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με αποτέλεσμα ο Φερνάντο Σάντος να μην τον υπολογίζει κόντρα στους «ερυθρολεύκους». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μπιζέρα που δεν βρέθηκε καν στην προπόνηση ενώ γινωστή είναι η απουσία του Σνάουτσνερ είναι γνωστή. Κανονικά προπονήθηκαν Λάκης και Βιεϊρίνια.
Στις 13:00 παρουσιάζεται από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ο Λάμπρος Χούτος.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?????????????????? πες μου γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???ρε πουτ@νΑ μπαλλα γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????
το πραγμα θελει ψυχραιμια. στο κατω κατω ΠΑΟΚ ειμαστε. ειναι ενα καλο crash test. μην ξεχναμε οτι η προκριση θα κριθει σε διπλους αγωνες.οχι απογοητευση.
απ οτι λεει ο τσορμπατζογλου τελικα θα μεινει εκτος αποστολης
απ οτι λεει ο τσορμπατζογλου τελικα θα μεινει εκτος αποστολης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Τρί 03 Φεβ 2009, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.