20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παιζει και το σεναριο να μην ειναι η θεση του... δεν ξερω, ετσι λεω
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Ωχ μωρε ναβι .Αυτη την αισθηση εχω ,αυτο ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με βαση αυτο που βλεπω ,κακο ειναι να τ αναφερουμε?Ολοι το ιδιο πρεπει να γραφουμε?Κουραση και τελειωσε?.Εσυ που το γραφεις αυτο που το ξερεις οτι δεν ισχυει?Τον περασες εργομετρικα και ψυχολογικα?
Για το Βανια δε κανει να γραψουμε στραβο ,για την ΠΑΕ και το γιωργη το ιδιο τωρα πρεπει να χουμε κοινη γραμμη και για τους παικτες?Μου λετε οτι κατανταει κουραστικο να γραφω τα στραβα που βλεπω στη ΠΑΕ εσεις καταλαβαινετε οτι κατανταει κουραστικο να προσπαθειτε να περασετε μια εικονα οπου ολα ειναι αγγελικα πλασμενα χωρις κοντρες,προσωπικες επιθυμιες,διαφωνιες κι ενστασεις, οπου ολα γινονται μονο απο ανιδιοτελη αγαπη για τον ΠΑΟΚ?
Σε ποια ομαδα στον πλανητη συμβαινει κατι τετοιο ?
Με αυτήν την υπόθεση δηλαδή δεν υποτιμάται ο παίχτης κατά την οπτική σου. Κατά πόσο ποσοστό εκτιμάς ότι η εικόνα του μπορεί να αποδοθεί σε κόπωση και κατά πόσο σε ξενέρωμα; Αν το ποσοστό του ξενερώματος είναι πάνω από 20%, εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Φιλολογικοϋποθετική κουβέντα κάνοντας πάντα. Και με φιλική (προ)διάθεση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποια υποτιμηση?Τι 20% 25%,31% μου λες ?Ποσοστο ξενερωματος?Απλα λεω οτι γουσταρει τρελα να παιζει μπροστα, για αυτο ηρθε,για να τρελαινει το κοσμο ,να βαζει γκολ και να να εισπαρατει την αγαπη του.Για στιγμες οπως αυτη του τελικου οταν το καρφωσε.
32 ειναι τα χρονια περνανε και το ξερει αλλη μια χρονια πισω, ειναι μια χαμενη χρονια για αυτον.Δε θ αντιδρασει δε θα στραβωσει δε θα πει κατι,αλλα η ψυχουλα του γουσταρει κατι αλλο και τα περιθωρια στενευουν.
Γιατι εφυγε απο μπουντεσλιγκα?Καλυτερο συμβολαιο εβρισκε κι αλλου δεν ηρθε για τα λεφτα ,ουτε νομιζω να τον εχει μαγεψει το επιπεδο της Σ.Λιγδας.Ηρθε για να κανει τη γκαβλα του(λεω εγω)
Δε γινεται ολα αυτα να μη τον επηρεαζουν και στη σκεψη και στις αντιδρασεις.Οταν κατι δε το κανεις με την ψυχη σου δε μπορει να εισαι το ιδιο καλος.
Εσυ πες οτι γουσταρει περισσοτερο στα μπακ.Δεν ειναι κακο να διαφωνουμε.

Υγ Αντε να πουμε, να πουμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Διαφωνώντας φιλολογοϋποθετικά με τον Νavi, λέω να συμφωνήσω με τον kat, παρά το ότι είμαι υπέρ του Λου... :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

[youtube]34lyxmzm0-Q[/youtube]

Βρε τι με λετε τωρα βρεεε. :geek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

8 χρόνια πριν, όμως!

Εγώ 8 χρόνια πριν έκανα ακόμα Tae Kwon Do και ήμουν στο peak της αθλητικότητάς μου...τώρα έχω γκρίζες τρίχες...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εσυ παιρνεις κανα 600-1000 ευρω ομως και αυτος βαραει 800Κ+ ζαντε! Εσυ το εκανες για χομπι και αυτος πληρωνεται για να συντηρει τον εαυτο σου 24 ωρες σε αυτο το επιπεδο χωρις αλλες εννοιες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγω το βαλα για το διαστημα 0¨06 - 0¨014 .Ποσο τρελαινεται και παθιαζεται οταν σκοραρει..Σαν LB με τι να γουσταρει με το τακλιν στον Σιωπη?

και φυσικα....
[youtube]rtUKOJSiPl0[/youtube]

0:10 --0:35 που κυριολεκτικα αφηνιαζει.Αυτα θελει, γι αυτο ηρθε.Να ζησει τετοιες στιγμες.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εν αρχή ην οι τίτλοι. Έπεται η καυλα του σκοραρισματος
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Έχετε πάρει μια είκασια που δε προκύπτει από πουθενά και τη στηρίζετε με πανηγυρισμούς σε γκολ..Μήπως δεν του αρέσει ούτε εξτρέμ? Σεντερ φορ καλύτερα να πανηγυρίζει πιο συχνά. Και ο Πασχαλάκης όταν σκοράρουμε τρελαίνεται, μήπως ξενερώνει και αυτός και θέλει να φάει τη θέση του Πρίγιο?Βέβαια εδώ φτάσαμε να στηρίζουμε τον Warda, ότι δε δικαιούται να τον αφήνει πάγκο ο Λουτσέσκου και βγάλαμε τον Βέρνμπλουμ, Μπαλάφα. Όλοι θέλουμε τον ΠΑΟΚ καλύτερο, αλλά μερικοί το παρακάνετε με την κριτική.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αδερφέ, με το συμπάθιο κιόλας, αλλά τα άλματα λογικής σου (Πασχαλάκης με Πρίγιο, κ.τ.λ.), που διαβάζω, απλά ξεπερνούν τις σκέψεις που γράφουμε σε ένα forum ανταλλαγής απόψεων, ανάμεσα σε οπαδούς της ίδιας ομάδας...

Στο θέμα του Βιέρι (όπως και γενικότερα στο θέμα διαχείρισης όλων των παιχτών μας απ τον προπονητή), όπως έγραψα πιο πάνω (και στο topic του Warda) δίνω προτεραιότητα στα "θέλω" του Λου, αλλά, κουβέντα κάνουμε...

Κάποιοι όμως τα παίρνουν όλα στραβά, δίχως να καταλαβαίνω καν τον λόγο κι επιπλέον τα κάνουν και..."λάστιχο"...
Αν είναι να μην γράφουμε τις σκέψεις μας, κόσμια μάλιστα, δίχως αφορισμούς, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης το forum!

Με κάθε συμπάθεια και σεβασμό, επαναλαμβάνω...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Cantona4 έγραψε:Έχετε πάρει μια είκασια που δε προκύπτει από πουθενά και τη στηρίζετε με πανηγυρισμούς σε γκολ..Μήπως δεν του αρέσει ούτε εξτρέμ? Σεντερ φορ καλύτερα να πανηγυρίζει πιο συχνά. Και ο Πασχαλάκης όταν σκοράρουμε τρελαίνεται, μήπως ξενερώνει και αυτός και θέλει να φάει τη θέση του Πρίγιο?Βέβαια εδώ φτάσαμε να στηρίζουμε τον Warda, ότι δε δικαιούται να τον αφήνει πάγκο ο Λουτσέσκου και βγάλαμε τον Βέρνμπλουμ, Μπαλάφα. Όλοι θέλουμε τον ΠΑΟΚ καλύτερο, αλλά μερικοί το παρακάνετε με την κριτική.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αμυντικό χαφ.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

goran 64 έγραψε:Αδερφέ, με το συμπάθιο κιόλας, αλλά τα άλματα λογικής σου (Πασχαλάκης με Πρίγιο, κ.τ.λ.), που διαβάζω, απλά ξεπερνούν τις σκέψεις που γράφουμε σε ένα forum ανταλλαγής απόψεων, ανάμεσα σε οπαδούς της ίδιας ομάδας...

Στο θέμα του Βιέρι (όπως και γενικότερα στο θέμα διαχείρισης όλων των παιχτών μας απ τον προπονητή), όπως έγραψα πιο πάνω (και στο topic του Warda) δίνω προτεραιότητα στα "θέλω" του Λου, αλλά, κουβέντα κάνουμε...

Κάποιοι όμως τα παίρνουν όλα στραβά, δίχως να καταλαβαίνω καν τον λόγο κι επιπλέον τα κάνουν και..."λάστιχο"...
Αν είναι να μην γράφουμε τις σκέψεις μας, κόσμια μάλιστα, δίχως αφορισμούς, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης το forum!

Με κάθε συμπάθεια και σεβασμό, επαναλαμβάνω...
Άλματα λογικής? Τώρα σοβαρά? Άλμα λογικής κ.Goran είναι το ξενερώνει γιατί δεν παίζει εξτρέμ, το δικό μου ακραίο παράδειγμα είναι για να δείξει ακριβώς αυτό. Συμφωνούμε στο ότι κάποιοι τα παίρνουν όλα στραβά, αυτοί που δεν απολαμβάνουν την πορεία της ομάδας και σε όλα μα όλα τα παιχνίδια έχουν να πουν ένα ναι μεν αλλά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μόνο το καλό της ομάδας θέλουμε, άλλα το ο Βιερίνια δεν παίζει καλά γιατί έχει ξενερώσει και θέλει να παίξει εξτρέμ δε στηριζεται πουθενά εκτός αν ο κύριος τον γνωρίζει προσωπικά οπότε ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων. Με όλο το σεβασμό, αυτό μαζί με την κριτική στον Βέρνμπλουμ των 2-3 παιχνιδιών και τον game-changer Warda που πρέπει να παίζει δεν μου κάνει για καλοπροαίρετη κριτική, που φαντάζομαι είναι ο σκοπός όλων μας όταν εκφράζουμε άποψη.
Ασφαλώς όλες οι απόψεις είναι με σεβασμό προς τον συνομιλήτη, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ίσα ίσα έχουμε όλοι κοινή την αγάπη για τον δικέφαλο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και παουερ φοργουορντ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”