Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από pilotos »

proedros έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Ρε proedre και εμένα να με αφήσεις αμαρκάριστο του φούστη 2-3 ασίστ θα στις κάνω χαλαρά... Ο Χουλτ ήταν συνέχεια μα συνέχεια μόνος του εφόσον δεν το είδε αυτό ο προπονητής τους τι να πω...

Το 2ο γκολ τους ξεκίνησε από οφσάιντ... Πως γίνεται σε όλα τα ανθρώπινα λάθη ο ΠΑΟΚ να είναι ο αδικημένος ε;
Και εγώ αυτό είπα ρε φίλε...Αν αφήνεις τον άλλο συνέχεια αμαρκάριστο 3-4 σέντρες θα στις βγάλει...Γενικά τον Χουλτ τον έχω σε χαμηλή εκτίμηση...
Προσωπικά όλους τους ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, τους έχω γραμμένους στα @@ μου.
Ειδικά όσους έκαναν το ντου στην κομινη...

Που να πάθουν 40 θλάσεις και 100 χιαστούς, να καταστραφούν στη ζωή τους, δε με νοιάζει, ίσα που το εύχομαι κιόλας, αν και γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό και πρέπον για κανέναν άνθρωπο.

Μου στέρησαν ένα συναίσθημα που είχα να το ζήσω από 10 ετών.

SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 02 Οκτ 2018, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Asimos έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:μια χαρα τους παιζει η ΑΕΚ(με παιχτη παραπανω βεβαια) δεν μπορουν οια λλοι να αναπτυχθουν και φυσικα ουτε να αμυνθουν οντας επιθετικη ομαδα

θα φανε και αλλα

Συγκρατήσου λίγο ρε αδερφέ, έλεος...

ε τα συκα συκα ρε συ

με εντεκα θα τρωγαν πολλα,απο ενα σημειο και μετα καναν και διαχειριση οι της μπενφικα(που θα στοιχιζε τελικα,μαθημα για ολες τις ομαδες οτι δεν γινεται απο τοσο νωρις να ριχνεις ταχυτητες δεν ξερεις πως εξελισσεται το ματς,ηρθε η κοκκινη και τσουπ) με δεκα η μπενφικα εδειξε πως δεν ξερει να αμυνεται και ηταν για πολλα αλλα αφου γλυτωσε καποια τελικα εβγαλε στην μοναδικη της φαση στο β μερος ενα απιστευτο σουτ με μοιρογνωμονιο,που παντως ο μπαρκας το τρωει!πολυ φαβα γκολ
αφενος οκ πολυ πολυ ωραιο συρτο στην ακρη,αφετερου νομιζω ο πασχαλακης θα το επιανε και ανετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 02 Οκτ 2018, 23:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

κρίμα...τέτοιο κλαρίνο που θα έπεφτε σήμερα θα το ζήλευε κι ο Σαλέας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αντί για 0-4 στο 30' παραλίγο 4-2 αλλά τελικά 2-3.
Εντάξει όταν παίζεις με 10 ένα ημίχρονο και χωρίς τα δύο βασικά σου στόπερ εκτός έδρας δε θέλει και πολυ.
Την προηγούμενη αγωνιστική στην Πορτογαλία την σφυροκοπησε κάποια τσάβες και της πήρε το Χ,εντάξει καλή ομάδα η Μπενφίκα άλλα όχι και τοπ,μη ξεχνάμε ότι και στο μεταξύ μας ήταν μαγική εικόνα το σκορ.
Επίσης μιλάμε για ομάδα που προερχόταν από 7 σερί ήττες στους ομίλους του τσ.λ και ήταν φυσικό να χάσει το μυαλό της με τα γρήγορα 1-2 και 2-2.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Potamba και από κάτω βέβαια εμένα με ξεπάτωσε ο ΠΑΟΚ αλλά «άλλου παπά Ευαγγέλιο»...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτή η ήττα ήταν πολύ καλύτερη από ένα 0-3
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βαθμό δεν πρόκειται να πάρουν αλλά πάλι καλά κατάφεραν να σκοράρουν οι τάνες της Ευρώπης
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

panpangr77 έγραψε:Απίστευτη Καβλα,το πιο ωραίο σενάριο τους έχει στήσει η ζωή ,θα φτάνουν στην πηγή να πιούμε νερό και θα κόβεται.
Εγώ και τα δύο γκολ τα είδα οφσάιντ,εξαφανίστηκε η γραμμή ,μάλλον ο ΟΤΕ δεν διαθέτει αυτή την τεχνολογια.
Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος, δεν πρέπει να ήταν. Για της ισοφάρισης είμαι. Δεν ήταν εύκολη φάση αλλά ήταν εκτεθειμένος ο τσαπάς τους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για όσους είχαν δει, στο 1ο ημιχρόνιο με την χαρτοσακούλα, "τον χειρότερο Άγιαξ της τελευταίας 20ετίας, ελπίζω να είδαν σήμερα ότι την Μπάγερν την πέθανε μέσα στο Μόναχο και έπρεπε να φύγει νικητής αντί για ισόπαλος... :roll:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Γελαω με κατι σκουληκια που απο την αρχη της χρονιας εχουν γινει ως δια μαγειας οι μεγαλυτεροι οπαδοι της κουλας ελπιζοντας απελπισμενα σε επιτυχιες της για να πουνε να αυτη ειναι μεγαλη ομαδα και να μειώσουν τον ΠΑΟΚ και το κλεψιμο του περσινου πρωταθληματος.

Ελα ομως που δεν τους κανει τη χαρη και ξεφτιλιζωντε ως συνηθως?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το δεύτερο ήταν οφσάιντ σίγουρα,δύσκολη φάση όμως.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

HOOL4IGAN έγραψε:Potamda και από κάτω βέβαια εμένα με ξεπάτωσε ο ΠΑΟΚ αλλά «άλλου παπά Ευαγγέλιο»...
Συγγνώμη αδελφέ, αλλά δεν το έπιασα...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

goran 64 έγραψε:Για όσους είχαν δει, στο 1ο ημιχρόνιο με την χαρτοσακούλα, "τον χειρότερο Άγιαξ της τελευταίας 20ετίας, ελπίζω να είδαν σήμερα ότι την Μπάγερν την πέθανε μέσα στο Μόναχο και έπρεπε να φύγει νικητής αντί για ισόπαλος... :roll:
Goran η Βayern δεν εχει καμια σχεση πια με την ομαδα που κοντραρε μπαρτσα και ρεαλ στα καλυτερα τους. ΕΙναι σε τραγικη κατασταση σε σχεση παντα με τα δικα της προσφατα δεδωμενα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

CCCP έγραψε:
goran 64 έγραψε:Για όσους είχαν δει, στο 1ο ημιχρόνιο με την χαρτοσακούλα, "τον χειρότερο Άγιαξ της τελευταίας 20ετίας, ελπίζω να είδαν σήμερα ότι την Μπάγερν την πέθανε μέσα στο Μόναχο και έπρεπε να φύγει νικητής αντί για ισόπαλος... :roll:
Goran η Βayern δεν εχει καμια σχεση πια με την ομαδα που κοντραρε μπαρτσα και ρεαλ στα καλυτερα τους. ΕΙναι σε τραγικη κατασταση σε σχεση παντα με τα δικα της προσφατα δεδωμενα.
Περνάει κακό φεγγάρι όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα κλπ κλπ

Θα ανέβει και θα πάει τρένο κι αυτή
Μόνο ο ΠΑΟΚ είναι σε κακό φεγγάρι και κερδίζει παντού!!!!!!!!!!

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

potamda έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Potamda και από κάτω βέβαια εμένα με ξεπάτωσε ο ΠΑΟΚ αλλά «άλλου παπά Ευαγγέλιο»...
Συγγνώμη αδελφέ, αλλά δεν το έπιασα...
Η συνέχεια από την φωτογραφία που ανέβασες... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”