Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Τον είδε στην Τούμπα και τον μάγεψε... Βέβαια τον τελικό Κυπέλλου άλλος "αριστερός μπακ" το πήρε αλλά λεπτομέρειες...
Πάντα γιαυτην την βρωμοομαδα του μελισσανιδη εύχομαι τα χειροτερα ότι πουστια κάνανε να τους επιστράφει στο δεκαπλάσιο.....pilotos έγραψε:Λοιπόν, δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό που έπαθαν σήμερα οι κουλες
Μπήκε το άλογο 19 ετών και τους κάρφωσε ενώ έπαιζαν με 10!!!!!!!
Αν ήταν με 11, κάτω από 5 θα ήταν επιτυχία
SM-G965F
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαι πέρυσι στο τελικό που πατούσε τα κορδόνια του..ενα ματς εκανε, ημαρτονpilotos έγραψε:ΈΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΈΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΦΈΤΟΣ!!!ariskatiforos έγραψε:Η αμήχανη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι ο χχουλτ του ούτε ένα τρίτου συμβολαίου συγκριτικά του δικού σου αριστερού μπσκ έχει κοντέψει να γυρίσει ματς του 0-2 σε αυτό το επίπεδο μόνος του .. ο Μελισσανίδης δίνει λίγα παίρνει πολλά
ΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΤΗΝ ΕΊΔΑΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΉ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ;;;;;;;
SM-G965F
Πάντως σήμερα ο Μάνταλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι....Ο Τσιγκρίνσκι από την πίσω ζώνη έχτιζε ωραία το παιχνίδι...όσο για τον Χουλτ αν τον αφήνεις να μπαίνει στην περιοχή χωρίς να τον μαρκάρεις θα σου βγάλει και 3-4 σέντρες καλές...Από τους Πορτογάλους περίμενα πολλά περισσότερα στο β' ημίχρονο...έστω και με παίκτη λιγότερο...Η διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων είναι τεράστια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τρί 02 Οκτ 2018, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
panpangr77
Απίστευτη Καβλα,το πιο ωραίο σενάριο τους έχει στήσει η ζωή ,θα φτάνουν στην πηγή να πιούμε νερό και θα κόβεται.
Εγώ και τα δύο γκολ τα είδα οφσάιντ,εξαφανίστηκε η γραμμή ,μάλλον ο ΟΤΕ δεν διαθέτει αυτή την τεχνολογια.
Εγώ και τα δύο γκολ τα είδα οφσάιντ,εξαφανίστηκε η γραμμή ,μάλλον ο ΟΤΕ δεν διαθέτει αυτή την τεχνολογια.
Αυτό γίνεται μονίμως. Εδώ ο άλλος έλεγε να πάρουμε τον ζεκα για το κέντρο....george188 έγραψε:Kαι πέρυσι στο τελικό που πατούσε τα κορδόνια του..ενα ματς εκανε, ημαρτονpilotos έγραψε:ΈΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΈΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΦΈΤΟΣ!!!ariskatiforos έγραψε:Η αμήχανη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι ο χχουλτ του ούτε ένα τρίτου συμβολαίου συγκριτικά του δικού σου αριστερού μπσκ έχει κοντέψει να γυρίσει ματς του 0-2 σε αυτό το επίπεδο μόνος του .. ο Μελισσανίδης δίνει λίγα παίρνει πολλά
ΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΤΗΝ ΕΊΔΑΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΉ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ;;;;;;;
SM-G965F
SM-G965F
- kataramenos5
Το σκηνικο παντως στηθηκε μια χαρα.Και να χασει η κουλα τη Κυριακη θα ναι απ την κουραση λογω της σημερινης υπερπροσπαθειας απεναντι σε μια Μπενφικα που ανεξηγητα χαλαρωσε τη πιεση μετα το 2-0 και περιμενε το μοιραιο.
Αλλα τι λεω ,αυτα μονο στο μυαλο καποιων συνωμοσιολογων μπορει να συμβαινουν.
Δεν έχει γενικώς στο CHL γραμμές, είναι πολιτική της εταιρείας που έχει τα τηλεοπτικά, όπως και σε πολλές χώρεςpanpangr77 έγραψε:Απίστευτη Καβλα,το πιο ωραίο σενάριο τους έχει στήσει η ζωή ,θα φτάνουν στην πηγή να πιούμε νερό και θα κόβεται.
SM-G965F
Την Κυριακή αυτό που μας συμφέρει ειναι το Χ....
Άσε άσε, ο μικρός μπορεί να μην ήξερε το ποίημα.....kataramenos5 έγραψε:Το σκηνικο παντως στηθηκε μια χαρα.Και να χασει η κουλα τη Κυριακη θα ναι απ την κουραση λογω της σημερινης υπερπροσπαθειας απεναντι σε μια Μπενφικα που ανεξηγητα χαλαρωσε τη πιεση μετα το 2-0 και περιμενε το μοιραιο.
SM-G965F
Πιλότε το πρώτο δεν ήταν με τίποτα αλλά το δεύτερο έχω την εντύπωση πως ο Οικονόμου ήταν περίπου μισό με ένα μέτρο πιο μπροστά...
Το 2ο τους γκολ ήταν σιγουρα οφσαιντ στην αρχή της φασης.. Δεδομένο το διπλό του γαυρου τη κυριακη
Για να δούμε θα πραγματοποιηθεί το σενάριο που λέει λαγός η κουλα για τον γαβρο;
Αυτο ακριβως.pilotos έγραψε:Χ1926kastrakis έγραψε:Κλέφτεεεεες-Κλέφτεεεες![]()
Όλα εδώ πληρώνονται κουφάλες.
Χάρτινοι. Ούτε με παίκτη παραπάνω δεν μπορείτε....
Πάει στο Μόναχο μετά το σημερινό Χ της Μπάγερν;;;
Χαχαχαχαχα
SM-G965F
Εντωμεταξυ βλεπω το σκορ 2-2,λεω νταξει με 10 θα παιζει η Μπενφικα δεν εξηγειται αλλιως και οντως ετσι ηταν.Με 11 το σκορ θα χε παρει αλλες διαστασεις
Και σε μένα φάνηκε ότι ήταν μπροστά ο γυρολογοςproedros έγραψε:Πιλότε το πρώτο δεν ήταν με τίποτα αλλά το δεύτερο έχω την εντύπωση πως ο Οικονόμου ήταν περίπου μισό με ένα μέτρο πιο μπροστά...
SM-G965F