8. Amr Warda
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 74. Amr Warda
Προφανως οτι τον κρατησε το καλοκαιρι και του εδωσε ευκαιριες,να παιξει(και δεν μιλω αγωνιστικα ως παικτη).
Ηej på dig!
Γύρισα στην Θεσσαλονίκη φίλε μου, μου έφτασε τόσο ξενιτιά!
και από κοντά στο γήπεδο πλέον!
Στις προπονήσεις επέστρεψε πλέον, με βάση τις χθεσινές φωτογραφίες, που αναρτά καθημερινά απ αυτές η ΠΑΕ...
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός (μετά από αυτά με Άρη και Ολυμπιακό) αφού δεν ολοκληρώθηκε η τιμωρία της μιας εβδομάδας για την συμπεριφορά του πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπολογίζει στον Αιγύπτιο για τον επερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εφόσον ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο στις προπονήσεις , και δεν υπάρξει κάποιο άλλο… απρόοπτο.
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός (μετά από αυτά με Άρη και Ολυμπιακό) αφού δεν ολοκληρώθηκε η τιμωρία της μιας εβδομάδας για την συμπεριφορά του πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπολογίζει στον Αιγύπτιο για τον επερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εφόσον ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο στις προπονήσεις , και δεν υπάρξει κάποιο άλλο… απρόοπτο.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Εγώ, μάλλον είμαι σκράπ από μαθηματικά, γιατί αυτή η εβδομάδα μου βγαίνει πολύ μεγάλη σε διάρκεια.
tsapgeo έγραψε:Ηej på dig!
Ναι ξερω τα έμαθα .. καλα να περνας
Για τον Ουάρντα: "Έχω μιλήσει για αυτό. Έχουμε κανόνες, πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Είχε τιμωρηθεί για μία εβδομάδα, επέστρεψε χθες σε κανονικό ρυθμό και όταν είναι έτοιμος, θα παίξει".
SM-G965F
SM-G965F