γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ναι αλλά μιλάμε για (σχεδόν) καινούρια ομάδα και με διαφορετικό προπονητή ο γαύρος. Αν δεν ταιριάζει το κάρμα εδώ (στη χειρότερη δική μας εμφάνιση μάλιστα) δεν ξέρω πού θα ταίριαζε καλύτερα.
Και τα 30 χρόνια που χάνανε στην Τούμπα από το αεροδρόμιο δεν είχαν την ίδια ομάδα, αλλά ο φόβος μεταδίδεται από τους παλιούς στους νέους
- ramolimendo
Ούτε στο οφσάιντ στον Πριγιο εδειξανnavigator11 έγραψε:Νομίζω ότι δεν έδειξαν ούτε καν ριπλέι.
Παντως....οσο περισοοτερο σκέφτομαι τον τροπο που τους κερδίσαμε χθες....τοσο περισσοτερο το γουστάρω,το χθεσινο καβλι!!!
- ΑποστόληςΑ
Το έδειξαν με γραμμή και ο Πριγιο ήταν καθαρά πίσω, ίσως 2 μέτρα. Αυτό που δεν έδειξαν καθόλου ήταν η ευκαιρία Πριγιο - Canas στο τέλος. Εκεί πίστεψα ότι θα κάναμε το 2-0. Δυστυχώς ο Ισπανός δεν προτίμησε τον Βραζιλιάνο που ερχόταν αμαρκάριστος και φουριόζος, αλλά τον μετριότατο χθες Σέρβο.bicii82 έγραψε:Ούτε στο οφσάιντ στον Πριγιο εδειξανnavigator11 έγραψε:Νομίζω ότι δεν έδειξαν ούτε καν ριπλέι.
Δεν θυμάμαι πάντως να έχουμε κερδίσει δύο σερί ντέρμπυ στην ιστορία μας.
Κάνεις λάθος Αποστόλη!
Υπάρχει ΚΑΙ ΑΛΛΟ οφ σαιντ κάργα αμφισβητούμενο που δόθηκε εις βαρος του Πρίγιο, το οποίο δεν μας έδειξαν ΠΟΤΕ.
Δεν θυμάμαι λεπτό. Αλλά σίγουρα μετά το πρώτο, ανύπαρκτο οφ σαιντ που δόθηκε.
Υπάρχει ΚΑΙ ΑΛΛΟ οφ σαιντ κάργα αμφισβητούμενο που δόθηκε εις βαρος του Πρίγιο, το οποίο δεν μας έδειξαν ΠΟΤΕ.
Δεν θυμάμαι πάντως να έχουμε κερδίσει δύο σερί ντέρμπυ στην ιστορία μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το έδειξαν με γραμμή και ο Πριγιο ήταν καθαρά πίσω, ίσως 2 μέτρα. Αυτό που δεν έδειξαν καθόλου ήταν η ευκαιρία Πριγιο - Canas στο τέλος. Εκεί πίστεψα ότι θα κάναμε το 2-0. Δυστυχώς ο Ισπανός δεν προτίμησε τον Βραζιλιάνο που ερχόταν αμαρκάριστος και φουριόζος, αλλά τον μετριότατο χθες Σέρβο.bicii82 έγραψε:Ούτε στο οφσάιντ στον Πριγιο εδειξανnavigator11 έγραψε:Νομίζω ότι δεν έδειξαν ούτε καν ριπλέι.
Έχει γίνει, το 1975-76, στο πρώτο μας πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα του Πάσχα κερδίσαμε με 3-1 τον γαύρο στην Τούμπα και σε 6 μέρες, Κυριακή 2 Μαϊου, την (τότε) ΑΕΚ με 1-0, με το γκολ του Γκουερίνο.
μόνο γκολ αβάτζο δε τους δώσαμε μωρε και πάλι δε μπορούν να καταλάβουν από που τους ήρθε
5 παίκτες σε καλή μέρα θέλω και τους έχω όλους.
αμα παίξουν και οι 11 του ΠΑΟΚ δεν θα είναι αγώνας. κηδεία θα λέγεται
5 παίκτες σε καλή μέρα θέλω και τους έχω όλους.
αμα παίξουν και οι 11 του ΠΑΟΚ δεν θα είναι αγώνας. κηδεία θα λέγεται
- navigator11
Αυτό το έδειξαν. Με καθυστέρηση μεν, το έδειξαν δε.bicii82 έγραψε:Ούτε στο οφσάιντ στον Πριγιο εδειξανnavigator11 έγραψε:Νομίζω ότι δεν έδειξαν ούτε καν ριπλέι.
- kataramenos5
επειδη με τη,,.στεναχωρια για την εμφανιση της ομαδας το ξεχασαμε χθες..
Π@@ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ
Π@@ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχεις δίκιο φίλε τα σημαντικότερα ξεχάσαμε. Αφήνω κι αυτό εδώ για να υπάρχει:
[youtube]T6i4o5AhmDI[/youtube]
[youtube]T6i4o5AhmDI[/youtube]
Στο 3-1 με γαβρο ήταν η πρώτη μου φορά στον ναο.....Γερασίμου έγραψε:Δεν θυμάμαι πάντως να έχουμε κερδίσει δύο σερί ντέρμπυ στην ιστορία μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το έδειξαν με γραμμή και ο Πριγιο ήταν καθαρά πίσω, ίσως 2 μέτρα. Αυτό που δεν έδειξαν καθόλου ήταν η ευκαιρία Πριγιο - Canas στο τέλος. Εκεί πίστεψα ότι θα κάναμε το 2-0. Δυστυχώς ο Ισπανός δεν προτίμησε τον Βραζιλιάνο που ερχόταν αμαρκάριστος και φουριόζος, αλλά τον μετριότατο χθες Σέρβο.bicii82 έγραψε: Ούτε στο οφσάιντ στον Πριγιο εδειξαν
Έχει γίνει, το 1975-76, στο πρώτο μας πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα του Πάσχα κερδίσαμε με 3-1 τον γαύρο στην Τούμπα και σε 6 μέρες, Κυριακή 2 Μαϊου, την (τότε) ΑΕΚ με 1-0, με το γκολ του Γκουερίνο.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς! Για την ακρίβεια ηταν κάπου πλάγια, οχι μεν σε προφανή θέση για τέρμα, αλλά ξεχυνόμαστε.rainmaker έγραψε:Κάνεις λάθος Αποστόλη!
Οπως και δεν έδειξαν το κλέψιμο Ζαμπά στο τέλος κι άλλο ενα κλέψιμο τουΠελκα λιγο πριν γίνει αλλαγή.