Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Έναν Kristi Qose(Κιόσε) που είχαμε αφήσει ελεύθερο πριν κανέναν χρόνο τον θυμάται κανείς; Παίζει πλέον στη Ruzomberok της Σλοβακίας κι έχει σκοράρει με το σημερινό ήδη 4 γκολ στο πρωτάθλημά τους σε περίπου 600 λεπτά συμμετοχής. Αν θυμάμαι καλά η θέση του ήταν αμυντικός μέσος.
Με πρόλαβες οριακά!!! Σουτάρα που κατέληξε εκεί που αναπαύονται οι αράχνες.
Άντε, ξεκινάει και το Ρεάλ Ατλέτικο σε ένα δεκάλεπτο να ξεπονέσουν λίγο τα μάτια μας(ελπίζω!).
- ΑποστόληςΑ
Stopper έπαιζε σ' εμάς. Μια φορά τον είδα όλο κι όλο αλλά δεν με άρεσε. Μου φάνηκε (τότε) πολύ βαρύς και άτεχνος.wickerman έγραψε:Έναν Kristi Qose(Κιόσε) που είχαμε αφήσει ελεύθερο πριν κανέναν χρόνο τον θυμάται κανείς; Παίζει πλέον στη Ruzomberok της Σλοβακίας κι έχει σκοράρει με το σημερινό ήδη 4 γκολ στο πρωτάθλημά τους σε περίπου 600 λεπτά συμμετοχής. Αν θυμάμαι καλά η θέση του ήταν αμυντικός μέσος.
Όντως τώρα που το λες σε εμάς σαν αμυντικός πρέπει να είχε δουλευτεί κι όντως δεν πρέπει να ήταν κι ιδιαίτερα γρήγορος. Επίσης ο Facundo Pereyra (γνωστός κι ως Φανούρης) σκόραρε χθες το δεύτερό του γκολ με τον Απόλλωνα Λεμεσού(έχει και μία ασίστ-κερδισμένο πέναλτι).
- john4serres
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Bakakis δεν είναι όμως... να τα λέμε όλα.
Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω την αισιοδοξία τους ότι μπορούν να κερδίσουν. Σιγοντάρουν και τα μμε τους.
Σ' έναν αγώνα που η Μπενφίκα μόνο αδιάφορη δεν είναι και αυτοί παίζουν χωρίς τέσσερις βασικούς...
Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω την αισιοδοξία τους ότι μπορούν να κερδίσουν. Σιγοντάρουν και τα μμε τους.
Σ' έναν αγώνα που η Μπενφίκα μόνο αδιάφορη δεν είναι και αυτοί παίζουν χωρίς τέσσερις βασικούς...
- navigator11
Ρε εγώ σας λέω ότι έχω διαβάσει άτομα να γράφουν δημόσια ότι μόνον η Μπάγερν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να περάσει από οαχα (και πάλι ίσως δεν τα καταφέρει) κι εσείς μου διατυπώνετε απορίες. 

- ΑποστόληςΑ