8. Amr Warda
-
Re: 74. Amr Warda
Φίλε Ματριξακος, δεν κατάλαβα Χριστό απ αυτά που γράφεις στο τελευταίο ποστ. Γιατί είναι κακό που ο προπονητής έκανε δοκιμές σε ματς που δεν κρίνεται τίποτα; Γιατί δε θα παίξει ποτέ μαζί ο Βερνμπλουμ με τον Σακχοφ που είναι η πρώτη επιλογή για αλλαγή του Μαουρισιο; Γιατί δε θα παίξουν ποτέ μαζί ο Πελκα με τον Καρελη που αποτι φαίνεται ειναι η πρώτη επιλογή για αλλαγή του Πριγιοβιτς; Όσο για τον Ουαρντα, για το πόσο πιο πολύ προσφέρει στο παιχνίδι απ τον Λημνιο κ τον Καντουρι μην είσαι κ τόσο σίγουρος. Κ γω γουστάρω το στυλ την τριπλά κ την τρέλα του Αιγύπτιου, αλλα ο Λημνιός ήταν απ καλύτερους στα ματς με Βασιλεία - Σπάρτακ κ ο Καντουρι έβαλε γκολαρα που σου έδωσε διπλό στον Πανιώνιο κ δεν προσφέρουν λιγότερα απ τον Ουαρντα. Το τι έχει αυτός στο μυαλό του, τι ιδέα για τον εαυτό του δεν θα πρέπει να αφορουν κανέναν, πόσο μάλλον τον προπονητή του.
Η καριέρα που έχει να επιδείξει είναι σε Παναιτωλικό κ Ατρόμητο.Εχει πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει αναντικαταστατος στον ΠΑΟΚ
Η καριέρα που έχει να επιδείξει είναι σε Παναιτωλικό κ Ατρόμητο.Εχει πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει αναντικαταστατος στον ΠΑΟΚ
Θεσσαλονικη συνηθως ναι αφου πηγαινουν σε πασιγνωστα στεκια. Ειναι μικρη η πολη και δουλευω στα μαγαζια πολλα χρονια για να μην τα μαθαινω. Οποιος μοντ ηθελε να μαθει λεπτομερειες τις εδωσα για οποιον μαθαινα. Για τον δεληγιαννιδη τα ελεγα πριν 2 χρονια και μ ελεγαν ελα μωρε τ εφαγες τ παιδι, προσωπικο θεμα εχεις?
Τον ολισε τον μαζευαμε τις πεμπτες απο το dogs πιτα σουρωμενο, τον βιερινια οταν πρωτοηρθε απο το vogue μαζι με καλβο αλλα ευτυχως βρηκε γυναικα και συμμορφωθηκε.
Πριν το καλοκαιρι ειχαμε και σκηνικο με πελκα κουλουρη και δεληγιαννιδη αλλα θαφτηκε
Τον ολισε τον μαζευαμε τις πεμπτες απο το dogs πιτα σουρωμενο, τον βιερινια οταν πρωτοηρθε απο το vogue μαζι με καλβο αλλα ευτυχως βρηκε γυναικα και συμμορφωθηκε.
Πριν το καλοκαιρι ειχαμε και σκηνικο με πελκα κουλουρη και δεληγιαννιδη αλλα θαφτηκε
matrixxakos4 έγραψε:Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην τον τρελαίνει η αδικία, όταν βλέπει τον Λημνιό και τον ελ καντουρι να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό και αυτός να τρώει πάγκους γτ ο κάθε κολλημένος λουτσεκου έχει καψούρα στο μαροκο τοτε και εγώ τα ίδια θα έκανα! Ο ρουμανος έχει καθαρά εμπάθεια στον ουαρντα!
αν τον είχα σήμερα θα τους έκανε παπάδες αλλά και τίποτα να μην έκανε άντε να τον έβαζε στο 84 να έκανε κανα σουτ στο 88 και να τον έκραζε ο "δίκαιος" Λουτσεσκου ! Όσο για το αν ο τρόπος του Λουτσεσκου είναι σωστός να σας πω οτι οι καλοί προπονητές κοιτάζουν να είναι αγαπητοί στα εργαλεία τους γιατί στην πρώτη στραβή θα τους την φυλάνε, να προσπαθήσεις να κάνεις τον παίχτη να σε γουστάρει να τα δίνει όλα για πάρτι σου και οχι να σου την εχει στημένη με αυτές τις δηλώσεις που λέει "θα φάει πόρτα, δεν θα είναι ούτε στον πάγκο" το μόνο που ξυπνάει είναι πνεύμα εκδίκησης!
ενταξει τον εχουν αδικησει παρα πολυ τον φαραω, τζαμπα θα χασουμε τον παικτη . ειναι πολυ σωστα αυτα που λες ζαμπα λημνιος και καντουρι, εχουν παρει πληθος παιχνιδιων και δεν εχουν παιξει σε ολα καλα
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
εγω ρε φίλε είχα σχέση με τραγουδιαρα 4 χρονια και δεν έφυγε ποτέ από Θεσσαλονίκη για season, νταξ πήγε μισή season πολλές φορές πηγαίναμε τα πρωινά μαρκιζ (γτ είμαι και ζηλιάρης δεν την άφηνα μόνη ποτέ - κάθε βράδυ εκεί). τους μόνους που έχω δει είναι ο αθανασιαδης στις μούσες τις καλοκαιρινές τότε που είχε μείνει εκτός μουντιάλ , και τον μαύρο τον τερματοφύλακα που ειχαμε. και σου λεω ήμουν εξω απο πέμπτη εως Κυριακή
Καλα για καλοκαιρι δεν σ αναφερω καν που πηγαιναν αχοι ο κρεσιτς με εναν του αρη και εκαναν 200 ευρω σε μπυρες ο καθεναςmatrixxakos4 έγραψε:εγω ρε φίλε είχα σχέση με τραγουδιαρα 4 χρονια και δεν έφυγε ποτέ από Θεσσαλονίκη για season, νταξ πήγε μισή season πολλές φορές πηγαίναμε τα πρωινά μαρκιζ (γτ είμαι και ζηλιάρης δεν την άφηνα μόνη ποτέ - κάθε βράδυ εκεί). τους μόνους που έχω δει είναι ο αθανασιαδης στις μούσες τις καλοκαιρινές τότε που είχε μείνει εκτός μουντιάλ , και τον μαύρο τον τερματοφύλακα που ειχαμε. και σου λεω ήμουν εξω απο πέμπτη εως Κυριακή

fake-arkas
στις κατηγοριες απαντησε ο warda "πρωτον: εγω δεν εβρισα τον προπονητη, δευτερον: αυτος ξεκινησε πρωτα να βριζει και τριτον: οι αλλοι παικτες τον βριζουν περισσοτερο"
στις κατηγοριες απαντησε ο warda "πρωτον: εγω δεν εβρισα τον προπονητη, δευτερον: αυτος ξεκινησε πρωτα να βριζει και τριτον: οι αλλοι παικτες τον βριζουν περισσοτερο"
-
Ο Ουαρντα δε νομίζω να έκανε μονο ενα παράπτωμα... Κατι μου λέει οτι απλώς ξεχείλισε το ποτήρι τώρα και προσπαθεί ο Λουτσέσκου να διατηρήσει τα αποδυτήρια.
- painkiller4
Είναι ήδη στον πάγο για πειθαρχικΑ και συνεχίζει την dolce vita...
Δείχνει καθαρά ότι (κατά το ντιμπιντάει) "ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ"...
Κρίμα και γι αυτόν και για τον Λάμπρου, αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ., πάνω απ όλα και όλους...

Δείχνει καθαρά ότι (κατά το ντιμπιντάει) "ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ"...

Κρίμα και γι αυτόν και για τον Λάμπρου, αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ., πάνω απ όλα και όλους...

Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα, και μετά θα πω κρίμα κυρίως για το Λάμπρου..γτ είναι καλύτερος κ από Λημνιό κ από Καντουρι σαν εξτρεμ.
Αντίθετα για τον Ουαρντα θα έλεγα απαράδεκτος κ αδικαιολογητος. Κρίμα είπαμε πολλές φορές. Πλέον ούτε αυτό δεν αξίζει. Αλλά ας περιμένουμε, την τελευταία ευκαιρία
Αντίθετα για τον Ουαρντα θα έλεγα απαράδεκτος κ αδικαιολογητος. Κρίμα είπαμε πολλές φορές. Πλέον ούτε αυτό δεν αξίζει. Αλλά ας περιμένουμε, την τελευταία ευκαιρία