Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Νέο φόρουμ
Στου βοδιού το κέρατο ήταν το log in! Δεν το έβρισκα πουθενά. Ήταν πάνω πάνω στη σελίδα, αλλά δεν μου την εμφάνιζε αν δεν ανέβαινα μόνος μου! Το log in είναι σχεδόν κρυμμένο! Τυχαία το βρήκα....
Εντάξει Yianko μου. Το βρήκα και το έλυσα το πρόβλημα! Να είσαι καλά!
Ελπίζω να μας συγχωρέσετε που σας έχουμε πρήξει δύο μέρες τώρα με όσα δεν καταλαβαίνουμε, απλά γιατί δεν έχουμε την υπομονή να ψάξουμε μόνοι μας!
Να είστε όλοι καλά!!!
Yianko σε ευχαριστώ και πάλι! Είσαι η μανούλα του φόρουμ!!!

Εντάξει Yianko μου. Το βρήκα και το έλυσα το πρόβλημα! Να είσαι καλά!
Ελπίζω να μας συγχωρέσετε που σας έχουμε πρήξει δύο μέρες τώρα με όσα δεν καταλαβαίνουμε, απλά γιατί δεν έχουμε την υπομονή να ψάξουμε μόνοι μας!
Να είστε όλοι καλά!!!
Yianko σε ευχαριστώ και πάλι! Είσαι η μανούλα του φόρουμ!!!

ντάξει μάγκες, εγώ μόλις τώρα μπήκα στο φόρουμ μετά από μερικές μέρες κ είναι τα πάνω κάτω! θα πάρει λίγο καιρό να συνηθίσουμε με τις αλλαγές, που όπως το βλέπω βελτίωσαν την αισθητική του φόρουμ συνολικά. το μόνο αρνητικό, αυτό που σχολιάζεται από αρκετούς, είναι η κωδικοποίηση των γραμμάτων που είναι διασταύρωση αραμαϊκών με κινέζικα. όπως το κόβω πρέπει να έχει να κάνει με την κωδικοποίηση της βάσης..
paokovia έγραψε:Συγχαρητήρια παιδιά για την δουλειά που κάνατε!
Μερικές παρατηρησούλες:
1.Αν γίνεται να μπει quick reply.
2.Όταν δίνει κάποιος link, να ανοίγει σε καινούρια σελίδα (όπως ήταν και στο παλιό).
3.Τα τόπικς με το "!" να είναι μαζί με τις ανακοινώσεις για να ξεχωρίζουν.
4.Κάποιες γραμμές βγαίνουν εκτός σελίδας...πχ τα polls, κάποιες μακριές υπογραφές, οι αριθμοί των σελίδων κάτω δεξιά.
5.Φτιάξτε λίγο τα emoticons.
Αυτά προς το παρών
Ναι Ναι Ναι!!!1
μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια..
μια λεπτομερια μονο πανω πανω που γραφει αποσυνδεση νεα μυνηματα συχνες ερωτησεις κτλ αν γινεται να βγουν οι τονοι
μια λεπτομερια μονο πανω πανω που γραφει αποσυνδεση νεα μυνηματα συχνες ερωτησεις κτλ αν γινεται να βγουν οι τονοι

Scripta manent; Ενίοτε scripta volant!!
Το site έγινε καλύτερο! Κυρίως γιατί αυξήθηκαν οι ταχύτητες και πλέον είναι πιο εύχρηστο και λειτουργικό.
Το τίμημα όμως είναι ότι πολλά ποστ χάθηκαν και είναι κουραστικό να κάνεις ρολ-όβερ βλέποντας ιερογλυφικά.
Άσε που όταν σβήστηκε το ποστ αυτού που άνοιξε το τόπικ χάνεται όλο το νόημα. (Παράδειγμα "το μυστικό").
Μήπως είναι προτιμότερο να σβήσετε πολλά τόπικ και να κρατήσετε μόνο τα πολύ σημαντικά; (π.χ. ΑΜΚ,γήπεδο κτλ)
Σε λίγο θα βαράτε το κεφάλι σας στο τοίχο με αυτά που σας προτείνουμε όλη την ώρα!!
Το τίμημα όμως είναι ότι πολλά ποστ χάθηκαν και είναι κουραστικό να κάνεις ρολ-όβερ βλέποντας ιερογλυφικά.
Άσε που όταν σβήστηκε το ποστ αυτού που άνοιξε το τόπικ χάνεται όλο το νόημα. (Παράδειγμα "το μυστικό").
Μήπως είναι προτιμότερο να σβήσετε πολλά τόπικ και να κρατήσετε μόνο τα πολύ σημαντικά; (π.χ. ΑΜΚ,γήπεδο κτλ)
Σε λίγο θα βαράτε το κεφάλι σας στο τοίχο με αυτά που σας προτείνουμε όλη την ώρα!!
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Re: Scripta manent; Ενίοτε scripta volant!!
Αυτη την ωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο, καθοτι τα εγκεφαλικα μου κυτταρα εχουν καταστραφει διαβαζοντας ολα τα τοπικ του φορουμ απο το πρωι.vanroy έγραψε:...
Κατι που γινεται πανω στην προσπαθεια να αποκρυπτογραφησω περιεχομενο και να τοποθετησω λογικο τιτλο οπου βασιλευουν ιερογλυφικα.
Ενα-ενα τα βηματα, παιδια, και μη ζητατε ολοι μαζι μεσω ΡΜ να σβηστουν συγκεκριμενα ποστ δικα σας η τοπικ ολοκληρα.
Επισης, οποιος θελει εχει τη δυνατοτητα να σβησει οποιοδηποτε απο τα δικα του ποστ(μηνυματα) θελει.
Ευχαριστώ τον Stallion που εκατσε και εκανε τον λογαριασμο μου που ειχε προβλημα.
Kareena4ever ειδα οτι καθεσε με τις ωρες και κανεις τις επικεφαλίδες με αποτελεσμα να εχεις ξεθάψει κατι απίστευτα τοπικ.
Μπραβω σε ολους.
Kareena4ever ειδα οτι καθεσε με τις ωρες και κανεις τις επικεφαλίδες με αποτελεσμα να εχεις ξεθάψει κατι απίστευτα τοπικ.
Μπραβω σε ολους.
παιδιά όταν μπορέσετε στρώστε λίγο και τα pm...
στο παλιό φόρουμ, αν σου ερχόταν pm και ήταν γεμάτος ο φάκελος σου, απλώς σβηνόταν αυτόματα κάποιο παλιό και έβλεπες το νέο pm, αντίθετα με το τωρινό που πρέπει να τα σβήσεις χειροκίνητα....
thanks για μας τους τεμπέληδες...
στο παλιό φόρουμ, αν σου ερχόταν pm και ήταν γεμάτος ο φάκελος σου, απλώς σβηνόταν αυτόματα κάποιο παλιό και έβλεπες το νέο pm, αντίθετα με το τωρινό που πρέπει να τα σβήσεις χειροκίνητα....
thanks για μας τους τεμπέληδες...

- steliospaoknikaia
Σε αυτό συμφωνώ 10000000% για πολλούς και διάφορους λόγους.
Όποιος θέλει να μας διαβάσει ας μπαίνει με password.
Όποιος θέλει να μας διαβάσει ας μπαίνει με password.