ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 23/09,20:30,NS1,PAOKTV,PAOKmania Web Radio
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 23/09,20:30,NS1,PAOKTV,PAOKmania Web Radio
Με ξένισε λίγο βασικός ο Μπίσε. Ευχάριστα όμως. Δεν ήθελα βασικό Καντουρί σήμερα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Με τους 10 απο τους 11 του τελικού + τον Λημνιό . Λογικό.
- painkiller4
Ο Μπισεσβαρ βλεπει αεχ και αφηνιαζει. Με αυτους και στους 2 τελικους ξεκινησε βασικος και εκανε παππαδες,δεν ξερω τι παθαινει. Δεν γουσταρει κιτρινο καθολουnavigator11 έγραψε:Με ξένισε λίγο βασικός ο Μπίσε. Ευχάριστα όμως. Δεν ήθελα βασικό Καντουρί σήμερα.
Το εγραψα και στο τοπικ του Λουτσε.Ο Λημνιος βασικος μετα απο καιρο σε ντερμπι κατι που με μπερδευει καθως απο την στιγμη που δεν ξεκιναει ο Ζαμπα θα προτιμουσα τον Ουαρντα ως αλλαγη.
Πολύ έξυπνη η 11άδα. Κατέβασε την 11άδα του τελικού πλήν Τζάλμα σαν να τους λέει συναχίζω το σεξ από κει που το σταμάτησα. Είσαι για άλλον ένα γύρο αγαπούλα;
Χμμ τελικα αυτο που αναρωτηθικα ηταν αληθεια, το φουλ 90 λεπτο του καντουρι με τσελσι εδειχνε οτι δε θα ξεκινησει με αεκ
Σορυ tzelas αλλα δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου και ανεξαρτητα απο τις επιλογες Λουτσεσκου να εχω ξοδεψει καποια εκατομμυρια αποκτωντας 7 παικτες και να μην παιρνει συμμετοχη στην εντεκαδα κανεις σε ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι δεν με χαροποιει ιδιαιτερα γιατι εκτος του τελικου αναλογη εντεκαδα ειχε κατα καιρους πολυ εντονα προβληματα απεναντι στην κουλα.
Ρε τζόσουα έλεος
ΕΛΕΟΣ
Λυπήσου μας
Φτάνει με το κλάμα καθε μέρα
ΕΛΕΟΣ
Λυπήσου μας
o ΠΑΟΚ παιζει με ενδεκαδα τελικου και παγκο καντουρι-ζαμπα-καρελη-βερνμπλουμ-χατσε.. και η χαρτινη παιζει με 11αδα κατωτερη του τελικου γιατι αντι του διδυμου τσικριτσκι-βρανιες ,παιζει ο λαμπροπουλος και οικονομου και αντι αραουχο παιζει ο πονσε...και παγκο εχουν τσοσιτς,τσικρι,γιακουμακη και κλοναριδη..
η μονη ενσταση ειναι ο ουαρντα που δεν ειχε νοημα να μεινει εξω και να παρουμε 4 χαφ αποστολη...
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
η μονη ενσταση ειναι ο ουαρντα που δεν ειχε νοημα να μεινει εξω και να παρουμε 4 χαφ αποστολη...
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Κυρ 23 Σεπ 2018, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ θα ηθελα να μου δικαιολογησεις αυτο το "κλαμα καθε μερα" απο την στιγμη που ξεκινησε φετος η σεζον στην οποια ουδεποτε εχω ασκησει ισοπεδωτικη κριτικη και σε προκαλω να μου επιδειξεις μια αλλα εχω συνηθισει πια στις γραφικοτατες επιθεσεις σου...rainmaker έγραψε:Ρε τζόσουα έλεος
ΕΛΕΟΣ
Λυπήσου μας
Nαι φυσικα στον μαγο Μπισε που ειναι κ ξεκουραστος, αλλα τον ηθελα στη θεση του Πελκα, για να παιξει στη φυσικη του θεση, κεντρο κ οχι πλαγια.
Ζαμπα, Καντουρι πολυτελεια στον παγκο
Ζαμπα, Καντουρι πολυτελεια στον παγκο
-
Ωραίοςtzelas έγραψε:Πολύ έξυπνη η 11άδα. Κατέβασε την 11άδα του τελικού πλήν Τζάλμα σαν να τους λέει συναχίζω το σεξ από κει που το σταμάτησα. Είσαι για άλλον ένα γύρο αγαπούλα;