Răzvan Lucescu
- kataramenos5
Re: Răzvan Lucescu
Αφου δεν με ειπατε κι εμενα βαμπιροχαβουζοβοθρολιμανισιο παλι καλα.
ΥΓ Μλκα αληθεια το λεω λεω μονος μου και γελαω.Ο Ταγμα αλλοθρησκος .αχαχαχαχαχαχ μπεσα
Σορυ ρε γκιλι δετο γραφω για σενα ,δε παει προσωπικα αλλα ρε γμτ ο ταγμα ?αχαχαχαχαχαχαχ
ΥΓ Μλκα αληθεια το λεω λεω μονος μου και γελαω.Ο Ταγμα αλλοθρησκος .αχαχαχαχαχαχ μπεσα
Σορυ ρε γκιλι δετο γραφω για σενα ,δε παει προσωπικα αλλα ρε γμτ ο ταγμα ?αχαχαχαχαχαχαχ
νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε στα εξης
1) συμβουλες και οδηγιες δινει αυτος που πετυχε (Λουτσ) και οχι αυτος που δεν εχει αποδειξει κατι (ολοι εμεις π.χ. που σαν προπονητες του ΠΑΟΚ δεν εχουμε δειξει κατι)
2) η αποψη ειναι σαν το ....χασμουρητο, ολοι εχουν τουλαχιστον μια
3) οποιος αγαπαει μιλαει,νοιαζεται, νουθετει και πρεπει να πραττει ετσιαν θελει να λεει πως αγαπαει (εμεις ολοι αγαπαμε ΠΑΟΚ)
αρα το προβλημα με οσα καλοπροαιρετα διαβαζω για τις "εμμονες Λουτσεσκου" δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα απο τους αδερφους μου ΠΑΟΚτσηδες εκτος ΜΟΝΟ απο το πως το καταγραφουν ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ,
δηλαδη αν λεγαν/με "....νομιζω πως αυτο ισως ειναι καλο..."
δηλαδη μεσα στην προταση αν μπει το "νομιζω", το "μαλλον", το "ισως" και η χρηση παθητικης φωνης τοτε αυτοματα χανεται η διεκδικηση της "αυθεντιας" (δηλαδη το "εγω ξερω") και ολα ειναι πιο αποδεκτα ....
συγγνωμη για τις φλυαριες μου, δεν διεκδικω δασκαλιλικια, καβλμενο ΠΑΟΚι ειμαι, ΤΙΜΗ μου, και θελω οσα κακα μας ποτισανε τοσα χρονια να τα βγαλουμε ΜΟΝΟ στα μουτρα τους
παμε ΠΑΟΚαρα
1) συμβουλες και οδηγιες δινει αυτος που πετυχε (Λουτσ) και οχι αυτος που δεν εχει αποδειξει κατι (ολοι εμεις π.χ. που σαν προπονητες του ΠΑΟΚ δεν εχουμε δειξει κατι)
2) η αποψη ειναι σαν το ....χασμουρητο, ολοι εχουν τουλαχιστον μια
3) οποιος αγαπαει μιλαει,νοιαζεται, νουθετει και πρεπει να πραττει ετσιαν θελει να λεει πως αγαπαει (εμεις ολοι αγαπαμε ΠΑΟΚ)
αρα το προβλημα με οσα καλοπροαιρετα διαβαζω για τις "εμμονες Λουτσεσκου" δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα απο τους αδερφους μου ΠΑΟΚτσηδες εκτος ΜΟΝΟ απο το πως το καταγραφουν ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ,
δηλαδη αν λεγαν/με "....νομιζω πως αυτο ισως ειναι καλο..."
δηλαδη μεσα στην προταση αν μπει το "νομιζω", το "μαλλον", το "ισως" και η χρηση παθητικης φωνης τοτε αυτοματα χανεται η διεκδικηση της "αυθεντιας" (δηλαδη το "εγω ξερω") και ολα ειναι πιο αποδεκτα ....
συγγνωμη για τις φλυαριες μου, δεν διεκδικω δασκαλιλικια, καβλμενο ΠΑΟΚι ειμαι, ΤΙΜΗ μου, και θελω οσα κακα μας ποτισανε τοσα χρονια να τα βγαλουμε ΜΟΝΟ στα μουτρα τους
παμε ΠΑΟΚαρα
Δον καρπούζα, kat και navi, πολύ χαχαχα, χουχουχου και στα σαλιαμάλια το ρίξατε και δεν το χω για καλό οιωνό...
Παρασύρατε κι εμένα...παλιοχαρακτήρες...
Παρασύρατε κι εμένα...παλιοχαρακτήρες...
Λουτσο, πες τους να δουν Γουέστ Χαμ - Τσέλσι
Έφτασε στο σημείο ο σωτηρογαυροχαρτοπουλος να λέει να δεν γίνεται να μην μπορούν οι παίκτες της Γουέστ Χαμ να κρατήσουν έστω για λίγο τη μπάλα, πολύ εύκολα κλέβουν την μπάλα οι παίκτες του Σάρι....
SM-G965F
Έφτασε στο σημείο ο σωτηρογαυροχαρτοπουλος να λέει να δεν γίνεται να μην μπορούν οι παίκτες της Γουέστ Χαμ να κρατήσουν έστω για λίγο τη μπάλα, πολύ εύκολα κλέβουν την μπάλα οι παίκτες του Σάρι....
SM-G965F
-
Dimg4
Οχι, απλα δεν ειδα οτι ειναι απαντηση σε αλλον και μ φανηκε περιεργο σαν εκφρασηgoran 64 έγραψε:Because of this...
...είπα να δηλώσω ευθαρσώς το αυτονόητο, επειδή με όλους όσους διαβάζουν και γράφουν δεν γνωριζόμαστε...Αν ειναι ο ταγματαρχης 4 δικος μας εγω ειμαι εξωγηινος
Πειράζει?
-
Dimg4
δε νομιζω να ειπε για τραγικοτητα του ρουμανου, απλα οτι δεν ειναι και μεγαθηρια αυτες οι 2. Με επιχειρηματα κιολας φανηκε πως οντως δεν ειναι. Απλα δυνατες ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετnavigator11 έγραψε:Rorschach έγραψε:Η Βασιλεια περυσι τερματισε 15 βαθμους πισω απο τη Γιανγκ Μπόις, φετος ειναι ηδη 9 βαθμους πισω μετα απο 6 αγωνιστικες και μετα απο εμας την απεκλεισε και ο Απολλων Λεμεσου.
Η Σπαρτακ προχτες εχασε για πλακα 2-0 απο την ομαδουλα Ραπιντ Βιεννης.![]()
![]()
![]()
Και; Βρήκες ευκαιρία να "επιχειρηματολογήσεις" για την ... τραγικότητα του Ρουμάνου;
- ΑποστόληςΑ
Δεν κατάλαβες. Εδώ μέσα εκφράζουμε απορίες και συζητάμε. Το ότι απορούμε γιατί δεν πήρε έναν ξεκούραστο και σκόρερ αλλά άλλους κουρασμένους είναι εσωστρέφεια; Αν είσαι μάγκας δώσε την απάντηση. Και σταμάτα να φυτιλιάζεις όσους έχουν διαφορετική άποψη.giliopoulos έγραψε:Μας τα καναν τσουρεκια για τον προπονητη που δεν εβαλε καποιον ουαρντα 18αδα. Εναν προπονητη που εχεο σπασει ολα τα ρεκορ με εκπληκτικο ξεκινημα και φετος με αποκλεισμο μεγαθηριων στο τσλ και 3στα3. Που δηλαδη να μην εκανε κατι απο ολα αυτα
Συγκεντρωθειτε, ουτε αλλοθρησκοι να εισασταν με τοση εσωστρεφεια
Άκου αλλόθρησκοι!
-
giliopoulos
Eλα πες μας και για το μεγαθηριο την βιντι και την τρομακτικη σελτικ
Σε παρακαλω ρε φιλε απαξιεις σε φορουμ του ΠΑΟΚ τις ιδιες τις επιτυχιες μας.
Και εισαι σοβαρο ατομο ή σοβαρος ΠΑΟΚτσης εσυ?
Σε παρακαλω
Σε παρακαλω
- navigator11
Δεν το ανέφερα για τη Βασιλεία το τραγικότητα. Τον χαρακτήρισε τραγικό επειδή άφησε εκτός 18αδας τον Αιγύπτιο.Dimg4 έγραψε:δε νομιζω να ειπε για τραγικοτητα του ρουμανου, απλα οτι δεν ειναι και μεγαθηρια αυτες οι 2. Με επιχειρηματα κιολας φανηκε πως οντως δεν ειναι. Απλα δυνατες ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετnavigator11 έγραψε:Rorschach έγραψε:Η Βασιλεια περυσι τερματισε 15 βαθμους πισω απο τη Γιανγκ Μπόις, φετος ειναι ηδη 9 βαθμους πισω μετα απο 6 αγωνιστικες και μετα απο εμας την απεκλεισε και ο Απολλων Λεμεσου.
Η Σπαρτακ προχτες εχασε για πλακα 2-0 απο την ομαδουλα Ραπιντ Βιεννης.![]()
![]()
![]()
Και; Βρήκες ευκαιρία να "επιχειρηματολογήσεις" για την ... τραγικότητα του Ρουμάνου;
- navigator11
Και 40αρα uled να άρπαξε δεν έχει να λέει! Σαν ΠΑΟΚ είχες μεδέν, 0, νίκες στη διοργάνωση. Αν το έχεις υπόψη.Rorschach έγραψε:7άρα άρπαξε η Βασιλεία, είναι ωραία όταν δικαιώνεσαι τόσο εμφατικά και άμεσα.
Επειδη δεν ειχες ξαναπαιξει με τετοιο καφενειο.navigator11 έγραψε:Και 40αρα uled να άρπαξε δεν έχει να λέει! Σαν ΠΑΟΚ είχες μεδέν, 0, νίκες στη διοργάνωση. Αν το έχεις υπόψη.Rorschach έγραψε:7άρα άρπαξε η Βασιλεία, είναι ωραία όταν δικαιώνεσαι τόσο εμφατικά και άμεσα.
Ρισκο ο τροπος που εχει επιλεξει να διαχειριζεται το ροστερ φετος ο Ρουμανος.Ο Λημνιος που ηταν εκτος 3 παιχνιδια ξαφνικα βασικος με κουλα και απο τη στιγμη που ο Ζαμπα δεν ξεκινησε δεν καταλαβαινω γιατι δεν επιλεχθηκε ο Ουαρντα στη θεση του που ειναι πιο game changer.Εγω θα ηθελα και Βερνμπλουμ βασικο και απο την στιγμη που δεν ειναι ο Κανιας θα ειναι το σημειο κλειδι του παιχνιδιου.
-
Dimg4
Ενω εσυ εισαι σοβαρο ατομο οταν λες οσοι δε συμφωνουν με τον ρουμανο ειναι αλλοθρησκοι, κανε μας τη χαρη ρε γκιλιοπουλε που ξαφνικα την ειδες τροχονομος εδω μεσα. Αν δε μπορεις αν σεβαστεις τον αλλον, μη γραφειςgiliopoulos έγραψε:Eλα πες μας και για το μεγαθηριο την βιντι και την τρομακτικη σελτικ
Σε παρακαλω
Μανούλα στα mind games. Κατέβασε την 11άδα του τελικού πλήν Τζάλμα σαν να τους λέει συναχίζω το σεξ από κει που το σταμάτησα. Είσαι για άλλον ένα γύρο αγαπούλα;