Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
χαχαχααχα αρε αρισκ... έγραψες χαχααχαχ όντως μην το κάνεις... θα γεμίσει η πόλη από λίπος...
Thx, Admin Team
χαχαχααχα αρε αρισκ... έγραψες χαχααχαχ όντως μην το κάνεις... θα γεμίσει η πόλη από λίπος...
Αντε ρε ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεε...!! Ρίξτε τους παπάδες σας στο τραπέζι, απομένουν λιγότερες απο 4 ώρες... Το καλοκαίρο πάλι... Θα πάθετε στερητικό σύνδρομο ώς τότε, εκτονωθείτε τώρα που προλαβαίνετε...

Αξία θα του δώσεις του ανύπαρκτου.arisk έγραψε:Το Σκόρδα συναντάω συχνά με ένα σκουτεράκι στο δρόμο... Μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να τον πατήσω με το αυτοκίνητο... Αλλά κάθε φορά σκέφτομαι ότι θα γεμίσει το παμπρίζ μου λίπος και του τη χαρίζω...
Όπως είπε και ο ΤΕΟ "Δεν ασχολούμαστε με μικρότερου βεληνεκούς ομάδες"
- LittleJohn
Ελληνικού ενδιαφέροντος μεταγραφές...
Γκέκας... Πόρτσμουθ
Μπασινάς... Πόρτσμουθ
Ντος Σάντος... Πόρτσμουθ
Χαριστέας... Λεβερκούζεν
Τουμέρ Μετίν... ΑΕΛ
Παπάζογλου... ΠΑΟΚ (απο το καλοκαίρι σύμφωνα με το Μύρτσο τον απατεώνα)... Επόμενος στόχος ο Νάτσο Γκαρσία για να κάνει παρέα με τον Πάμπλο Γκαρσία...
Γκέκας... Πόρτσμουθ
Μπασινάς... Πόρτσμουθ
Ντος Σάντος... Πόρτσμουθ
Χαριστέας... Λεβερκούζεν
Τουμέρ Μετίν... ΑΕΛ
Παπάζογλου... ΠΑΟΚ (απο το καλοκαίρι σύμφωνα με το Μύρτσο τον απατεώνα)... Επόμενος στόχος ο Νάτσο Γκαρσία για να κάνει παρέα με τον Πάμπλο Γκαρσία...

- sergio ramos
- abc_o_ karpouzas
Παπάζογλου... ΠΑΟΚ (απο το καλοκαίρι σύμφωνα με το Μύρτσο τον απατεώνα)...
Ο μύρτσος το είπε?? πάνω σε συζήτηση?η το πέταξε μόνος του??
Ο μύρτσος το είπε?? πάνω σε συζήτηση?η το πέταξε μόνος του??
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα και η Γάτα για τον Παπάζογλου. Από τότε δεν έχω ξανακούσει κάτι...
-
Παπάζογλου;;;;;;
Ο Μίρτσος πολύ Τρανσφερμανιακ διαβάζει πείτε του:
Κάπου μέσα στο Δεκέμβρη το υγ μου...
Ο Μίρτσος πολύ Τρανσφερμανιακ διαβάζει πείτε του:
Κάπου μέσα στο Δεκέμβρη το υγ μου...
TransferManiac έγραψε:
Χαλάρωσε αλάνι...
Ονόματα δεν θα πω. Από το πρώτο κείμενο εδώ σας είπα ότι δεν με νοιάζει να αποκαλύψω ονόματα ή να γράψω κάτι πρώτος κτλ... Χαλαρώστε και ζήστε την τρέλα των μεταγραφών και με λίγο χιούμορ.
Θα γίνει μι δυνατή μεταγραφή (του αριστερού χαφ) αλλά όχι αεροδρομίου (ουτε και κτελ...) και ίσως ακόμα δύο. Γίνονται προσπάθειες για Λατίνο (το ένα όνομα έχει γίνει ήδη γνωστό), για Ευρωπαίο αλλά και για Έλληνα! Τι θα αποκτηθεί θα το μάθουμε σε λίγες μέρες
Άιντε καλή πρωτοχρονιά και μην μου γκρινιάζεται...
υγ: Έφυγε ο... Μάκης αλλά η πίστα θα μείνει άδεια ;
-
Ρε σεις ποιος ειπε για παπαζογλου??? Τωρα μιλαει ο πετρουλακης και δεν ανεφερε τιποτα
Παιδια για παπαζογλου ειναι μεγαλος παπας γιατι θελει αρκετα χρηματα να δοσουμε στο σκουλικι και δεν νομιζω εκτος και αν ειναι τοσο μεγαλο ταλεντο οσο λενε και σπρωξει ο ζαγορ φραγκα
Ε αφού δεν έχουμε κάτι άλλο, να και μια γυμνή φώτο του Χαριστέα (δεν ελιμαι οφ αφού ο χαριστέας είναι θέμα της μεταγραφολογίας του Ιανουαρίου)
http://www.sport-fm.gr/article/163418

http://www.sport-fm.gr/article/163418