Τώρα, το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω γι αυτόν είναι πως αποτελεί έναν γλοιώδη, μετά Χριστόν προφήτη...
Υ.Γ. Μπερδεύομαι (κατά το "ανακαλώ", του τιτάνα barlow...)...
Κατ αρχας όπως βλέπεις δεν κράζω εσένα, απλά κουβέντα κάνω για τη διαφωνία. Μη βιάζεσαι να μου την "πεις" με ατάκες περί του αν το διάβασα.joshua έγραψε:Την υποτιμηση του ΠΑΟΚ που την ειδες ? Την προσεγγιση του παιχνιδιου καυτηριασε οπως αντιστοιχα την προσεγγιση του παιχνιδιου στην Λισσαβωνα εξυμνησε. Πραγματικα απορω αν διαβασατε καν το αρθρο καποιοι.
Το (παντελώς άστοχο) "άρθρο που έγραψε άλλη στιγμή" όμως, δεν το βάλανε στην εξίσωση οι "κάποιοι άλλοι"...joshua έγραψε:Μηπως διαβασες το αρθρο την επομενη του παιχνιδιου στη Λισσαβωνα,οταν εξυμνιε το γεγονος πως ο ΠΑΟΚ δεν φοβαται ποτε τον αντιπαλο,οταν εγραφε " Η ανθεκτικότητα εντυπωσιάζει. Ο ΠΑΟΚ έχει μέσα του (και μεταδίδει, έξω) την πίστη πως θ’ αντέξει, ό,τι και να στείλεις καταπάνω του. Τη βεβαιότητα πως, ο κόσμος να χαλάσει, κάπως θα σκοράρει. Την πεποίθηση πως, στο τέλος της ημέρας, «δεν χάνει». Χτίζεται, αυτή η πίστη. Παιγνίδι το παιγνίδι. Συμβάν το συμβάν. Εμπειρία με εμπειρία." ? Το αρθρο την επομενη του παιχνιδιου με την Αγιαξ της κουλας οταν και εκραξε το γεγονος πως η ξαδερφη κατεβηκε να παιξει μονο αμυνα ? Τοτε ολα ηταν καλα ? Τωρα αν για να ειστε happy καποιοι που συνεχως ψαχνετε φαντασματα πρεπει να κυνηγαω τον Σπυροπουλο γιατι εγραψε πως δεν ειναι σωστο με αυτο το ροστερ ο ΠΑΟΚ να κατεβαινει με Πελκα φορ και Σαχοφ επιτελικο οκ τα εχω μπερδεψει εγω οχι εσεις...
+ 1...Αν θες να ψαχνεσαι ολη την ωρα σιγουρα κατι θα βρεις.
Να πάρει αρχικά τα 25 - 30 μύρια. Και να κάνει καλύτερες διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη στη συνέχεια.giapas έγραψε:άρα γιατί να περάσει στο τσουλου να κάνει τι ;
Καλημέρα. Υποθέτω, και το λέω με κάθε επιφύλαξη, πως σιγά σιγά το sport24 θα απορροφήσει το contra.gr. Στον ίδιο όμιλο (media 24), και τα 2 σαιτς και σιγά σιγά βλέπω πως το contra.gr από άποψη δημοσιογραφικής έντασης πέφτει και παραθέτει μόνο στατικές ειδήσεις.anekfrastos έγραψε:Διαβάζω την κάλυψη του ντέρμπι στα διάφορα σάιτ...
Στο κοντρα, πουθενά στην 1η σελίδα, του mobile site τουλάχιστον, δεν υπάρχει αναφορά. Μόνο κάτι άσχετο για το Φιλανδός διαιτητή.