Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Ετσι για να ιντριγκαρω και να ευχαριστησω και τον kat να προσθεσω και κατι αλλο.ΠΑΝΤΑ ο δευτερος χρονος ενος προπονητη ειναι πιο δυσκολος και κυριως πιο απαιτητικος απο τον πρωτο.Ο Λουτσεσκου περσι ανελαβε μια ομαδα με συγκεκριμενο ροστερ, προερχομενη απο σφαλιαρα σβουρηχτη,χωρις ευρωπαικες διοργανωσεις και τα πηγε εξαιρετικα.Φετος εχει σαφως ποιοτικοτερο,αλλα κυριως μεγαλυτερο ροστερ,εχει ευρωπαικες διοργανωσεις και ως στοχο αποκλειστικα την κατακτηση του πρωταθληματος.Σε πρωτη φαση ας σταματησει τις δηλωσεις σχετικα με οτι εγινε περσι...Τα φαντασματα του παρελθοντος στοιχειωνουν...
Φταίει αυτός όταν οι αρδ τον τσιγκλάνε σε κάθε συνέντευξη με τις δήθεν ερωτήσεις τους ? Καλά κάνει και απαντάει.
Να το λέει όποτε μπορεί.

Να το λέει όποτε μπορεί.
- navigator11
Τους ενοχλεί πάρα πολύ που τους το υπενθυμίζειtsou έγραψε:ρε ραζβάν τα είπαμε τα ξαναείπαμε και τα ξαναχιλιοείπαμε οτι πέρυσι μας έκλεψαν.
φτάνει να το λες. δεν έχει νόημα κάθε 10 μέρες να το επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά. κουράζει και χάνει την αξία του.
μπείτε μέσα την κυριακή και ξεφτιλιστε τους, διαλύστε τους, εξαφανιστε τους.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Το ευτύχημα θα είναι να τους ενοχλεί όλους (κάποιους όμως απ αυτούς "θετικά"), σε όσους το υπενθυμίζει... :ugeek:eorptol1 έγραψε:Τους ενοχλεί πάρα πολύ που τους το υπενθυμίζειtsou έγραψε:ρε ραζβάν τα είπαμε τα ξαναείπαμε και τα ξαναχιλιοείπαμε οτι πέρυσι μας έκλεψαν.
φτάνει να το λες. δεν έχει νόημα κάθε 10 μέρες να το επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά. κουράζει και χάνει την αξία του.
μπείτε μέσα την κυριακή και ξεφτιλιστε τους, διαλύστε τους, εξαφανιστε τους.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρήστος ο τρίποντος
Εμενα το παράπονό μου είναι οτι τον βλέπω λίγο κολλημένο με την κατοχή μπάλας. Σε ματς που δεν έχουμε κατοχή χανόμαστε. Σε άλλα που έχουμε συνήθως κεντάμε στο γήπεδο.
Δεν μπορείς να έχεις πάντα κατοχή και με όλες τις ομάδες. Πρέπει να παιξεις πιο έξυπνα και με άλλο τρόπο εκεί. Μπορεί να ειναι καλύτερος ο αντίπαλος, μπορεί να εχεις κακή μέρα, μπορεί να ειναι διαβασμένος ο αντίπαλος κλπ.
Αυτός θεωρώ, οτι ειναι ο λόγος που προτιμά να βάζει ενα σωρό δεκάρια μέσα και σε θέσεις που δεν κολλάνε πάντα. Πχ Μπισεσβαρ, Καντουρι στα άκρα. Κολλημα με Πέλκα, ο οποιος το αξίζει βέβαια αλλά χθες θα μπορούσε να μπει και κάποιος εκ των Ακπόμ , Καρέλη. Δεν θα γκρεμιζόταν το σύμπαν. Κουτσα στραβα κι αυτοί θα μαρκαραν. Γρήγοροι ειναι και με παραστάσεις.
Ρίξε τσακαλάκια γρήγορους να τρυπάς στην αντεπίθεση. Εχουμε αρκετούς φέτος (Ζαμπά, Ακπόμ, Λημνιός, Ουαρντα).
Μεχρι στιγμής δεν εχω δει να παιζει παιχνίδι εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των παιχτών μας. Να στησει ετσι την ομάδα για αντεπιθέσεις. Στήνει την ομάδα για να έχει κατοχή. Μπορεί να είναι η ιδέα μου
Δεν μπορείς να έχεις πάντα κατοχή και με όλες τις ομάδες. Πρέπει να παιξεις πιο έξυπνα και με άλλο τρόπο εκεί. Μπορεί να ειναι καλύτερος ο αντίπαλος, μπορεί να εχεις κακή μέρα, μπορεί να ειναι διαβασμένος ο αντίπαλος κλπ.
Αυτός θεωρώ, οτι ειναι ο λόγος που προτιμά να βάζει ενα σωρό δεκάρια μέσα και σε θέσεις που δεν κολλάνε πάντα. Πχ Μπισεσβαρ, Καντουρι στα άκρα. Κολλημα με Πέλκα, ο οποιος το αξίζει βέβαια αλλά χθες θα μπορούσε να μπει και κάποιος εκ των Ακπόμ , Καρέλη. Δεν θα γκρεμιζόταν το σύμπαν. Κουτσα στραβα κι αυτοί θα μαρκαραν. Γρήγοροι ειναι και με παραστάσεις.
Ρίξε τσακαλάκια γρήγορους να τρυπάς στην αντεπίθεση. Εχουμε αρκετούς φέτος (Ζαμπά, Ακπόμ, Λημνιός, Ουαρντα).
Μεχρι στιγμής δεν εχω δει να παιζει παιχνίδι εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των παιχτών μας. Να στησει ετσι την ομάδα για αντεπιθέσεις. Στήνει την ομάδα για να έχει κατοχή. Μπορεί να είναι η ιδέα μου
-
Luigi Vampa
Σε βρίσκω ντεφορμέ τελευταία. Γούσταρα μέχρι κ πριν το ματς με την Τσελσι, που η ομάδα είχε συγκεκριμένη νοοτροπία κ στυλ, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ακομά κ με τη Μπενφικα που ήταν καλύτερη κ κυριάρχησε κ στα δύο παιχνίδια η νοοτροπία της ομάδας μου άρεσε. Ναι η Τσελσι είναι ομάδα επιπέδου Τσαμπιονς Λιγκ, 3η καλύτερη στην Πρεμιέρα και και.. Αλλά νομίζω ότι οι παίκτες δεν το χάρηκαν χθες. Ειναι παίκτες που πάνε για πρωταθλημα φέτος, που ήταν πρωταθλητές πέρσι. Κατεβάζοντας τους με νοοτροπία να μην παιξουν η να μην ξεφύγει το σκορ είναι λάθος.Δεν φτιάχνεις τόσο καιρό ομάδα που κλέβει κ το έκανες χθες. Περνάς λάθος μηνυματα. Ας χάναμε 4-0, αλλά ας τους έκανες να πιστέψουν ότι το παιχνίδι το έχουν πριν μπουν να παίξουν.
Επίσης φοβάμαι ότι το παιχνίδι μας είναι πλέον προβλέψιμο. Οι νέοι παίκτες ηρθαν για να προσδωσουν καινούρια στοιχεία κ έχουμε ένα Χατσεριδη που οταν παίζει είναι καλός, αλλά κάνει κάνα 20λεπτο να μπει στο παιχνίδι γιατί δεν έχει ρυθμό, έναν Ακπομ που δεν έχει πάρει ευκαιρίες κ τον Ζάμπα που πιστεύω ότι έχει την καλυτερη διαχείριση μέχρι στιγμής. Οι άλλοι τώρα μπαίνουν στην ομάδα ουσιαστικά. Περιμένω να μπουν όλοι αυτοί πιο δυναμικά και να δοκιμάσεις κ κάναν άλλο σχηματισμό. Το ότι κάτι δούλεψε καλά πέρσι δε σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο φέτος, οι αντίπαλοι σε μαθαίνουν κ αλλάζουν.
Επίσης φοβάμαι ότι το παιχνίδι μας είναι πλέον προβλέψιμο. Οι νέοι παίκτες ηρθαν για να προσδωσουν καινούρια στοιχεία κ έχουμε ένα Χατσεριδη που οταν παίζει είναι καλός, αλλά κάνει κάνα 20λεπτο να μπει στο παιχνίδι γιατί δεν έχει ρυθμό, έναν Ακπομ που δεν έχει πάρει ευκαιρίες κ τον Ζάμπα που πιστεύω ότι έχει την καλυτερη διαχείριση μέχρι στιγμής. Οι άλλοι τώρα μπαίνουν στην ομάδα ουσιαστικά. Περιμένω να μπουν όλοι αυτοί πιο δυναμικά και να δοκιμάσεις κ κάναν άλλο σχηματισμό. Το ότι κάτι δούλεψε καλά πέρσι δε σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο φέτος, οι αντίπαλοι σε μαθαίνουν κ αλλάζουν.
- Sick Bastard
Γιατί βιάζεσαι?Απο ένα ματς όλα αυτά τα συμπεράσματα?Αυτό να μου το πείς αν κανει αλλα 2-3 τετοια ματς η ομάδα με αντιπαλους άλλους και όχι τσέλσι..Luigi Vampa έγραψε:Σε βρίσκω ντεφορμέ τελευταία. Γούσταρα μέχρι κ πριν το ματς με την Τσελσι, που η ομάδα είχε συγκεκριμένη νοοτροπία κ στυλ, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ακομά κ με τη Μπενφικα που ήταν καλύτερη κ κυριάρχησε κ στα δύο παιχνίδια η νοοτροπία της ομάδας μου άρεσε. Ναι η Τσελσι είναι ομάδα επιπέδου Τσαμπιονς Λιγκ, 3η καλύτερη στην Πρεμιέρα και και.. Αλλά νομίζω ότι οι παίκτες δεν το χάρηκαν χθες. Ειναι παίκτες που πάνε για πρωταθλημα φέτος, που ήταν πρωταθλητές πέρσι. Κατεβάζοντας τους με νοοτροπία να μην παιξουν η να μην ξεφύγει το σκορ είναι λάθος.Δεν φτιάχνεις τόσο καιρό ομάδα που κλέβει κ το έκανες χθες. Περνάς λάθος μηνυματα. Ας χάναμε 4-0, αλλά ας τους έκανες να πιστέψουν ότι το παιχνίδι το έχουν πριν μπουν να παίξουν.
-
Dimg4
Εξω Ουαρντα μεσα Σαχοβ... αβυσσος η ψυχηSick Bastard έγραψε:Συγνώμη ρε Λούτσε, αλλά που σκατά είναι ο Ουαρντά;