Π.Α.Ο.Κ. - Chelsea 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Chelsea

Paschalakis
1
1%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
3
3%
Khacheridi
9
10%
Tosca
11
12%
Mauricio
11
12%
Wernbloom
5
5%
Shakhov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jaba
44
48%
Pelkas
1
1%
Warda
2
2%
Prijovic
3
3%
Biseswar
2
2%

Σύνολο ψήφων: 92

Dimg4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Chelsea 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αλλο κι αυτο χαχαχαχαχα τι λες ρε φιλε?? λειπει καλο στελεχος αλλιως θα τα φτιαχναμε οπως θελουμε???
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Οι ομάδες έχουν μια σχετική ευελιξία στην διαμόρφωση του προγράμματος στα μεταξύ τους παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες αναγκαστικες κλειδωμένες ώρες αλλά υπάρχει κι ένα περιθώριο παρέμβασης στο πρόγραμμα. Εμείς πήραμε το χειρότερο δυνατό. Ο πουστογαυρος έπαιζε το μεγάλο ντέρμπι οπότε μπορούσε τελευταία αγωνιστική στην έδρα του
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Η ομαδα ηταν κακη.

Προφανως για αυτο ευθυνεται η πραγματικα τεραστια ποιοτητα της Τσελσι, ομως πιστευω και νομιζω το ξερουν και στην ομαδα, πως θα μπρουσαμε να ημασταν καλυτεροι.

Δεν θελω να πω δεν πειραζει και δεν πρεπει σε καμια ηττα και αναλογη εμφανιση να λεμε δεν πειραζει (ειδικα μεσα η ιδια η ομαδα) αν θελουμε να γινομαστε συνεχως καλυτεροι.

Συνεχιζουμε, ηρθε μια ηττα εντος προγραμματος.

Θετικος πολυ για μενα ο Τοσκα, πατουσε καλυτερα απο τους υπολοιπους στον αξονα ο Βερνμπλουμ, πολυ θρασος και ωραιος ο Ζαμπα.

Δεν νομιζω πως χωραει γενικα κριτικη το παιχνιδι.

Η μονη κριση που μπορουμε να κανουμε ειναι πως η ομαδα θελει πολυ δουλεια, πολλα χρονια, πολλα λεφτα και πολυ υπομονη αν θελουμε να φτασει στο τοπ επιπεδο.

Υ.Γ. Πεναλτι για το 1-1 πριν κλεισει το ημιχρονο, για αλλαγη ψυχολογιας μαλιστα γιατι να μην το δωσεις ρε φιλε; Καθαρο και φαινεται απο το ριπλει πως εχει και οπτικη επαφη ο διαιτητης.
Andrew R

Dimg4 έγραψε:Αλλο κι αυτο χαχαχαχαχα τι λες ρε φιλε?? λειπει καλο στελεχος αλλιως θα τα φτιαχναμε οπως θελουμε???
Αν δεν γνωρίζεις πως γίνεται οι κλήρωση ρωτάς για να μάθεις. Τόσο απλό!!
Όχι δεν φτιάχνεις την κλήρωση όπως θέλεις, η ΟΥΕΦΑ όμως δίνει μια δυνατότητα παρέμβασης στην επιμέρους συμφωνία όλων των ομάδων να προβάλουν τυχόν απαιτήσεις που μπορεί να έχουν αναφορικά με το πρόγραμμα. Συνήθως γίνεται ένας συμβιβασμός και η κάθε ομάδα παίρνει μια διευκόλυνση που κρίνει απαραίτητη, σε εμάς αυτό θα ήταν να μην παίξουμε πρώτη αγωνιστική με το θηρίο. Τόσο απλο
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εγώ πάντως το χάρηκα το ματσάκιο...Εάν πριν 2 χρόνια μου λέγατε ότι ολη η Τουμπα στο 80 θα φώναζε ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ για να ισοφαρίσεις την Τσέλσι κι όχι το γκολ της τιμής μετα από το 0-1 στο 7 θσα έλεγα να αλλάξει πλευρό και να σκεπάζεται την νύχτα...
Εντάξει θα ήθελα να δω έναν ΠΑΟΚ πιο επιθετικό αλλά για ποιόν λόγο σε ενα ματς από αυτά που λέμε χαμένα και μάλιστα 3 μέρες πριν από έναματς που το θέλεις όσο τίποτα...
Να παίζεις με την Τσέλσι τον 850 εκ και να περιμένεις να ισοφαρίσεις και να μην γίνεσαι καρδιακός σε κάθε φάση νομίζω είναι δείγμα του ότι μεγαλώνουμε σιγά σιγά...
ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ παμε να καθαρίσουμε σαν αυγό τους χάρτινους πρωταθλητές!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΩΡΗ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Σήμερα το ματς ήταν εναντίον μίας ομάδας της πρώτης ταχύτητας του ευρωπαικού ποδοσφαίρου (η Μπενφίκα είναι στη δεύτερη) και νομίζω ότι ήταν φανερή η προσπάθεια από μέρους του προπονητή να πετάξει λευκή πετσέτα πριν καν αρχίσει αυτό το παιχνίδι.
Οκ θα ήταν κατανοητό εκ μέρους μου μέχρι ενός σημείου, τη στιγμή που υπάρχει πολύ κρίσιμο παιχνίδι σε 3 μέρες στο οποίο λόγω του π@υσταρά του Κομίνη και των όσων έγιναν πέρυσι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο.
Όσο κι αν έστιψα τον εγκέφαλο μου, δεν κατάλαβα ποτέ, τον λόγο που ο Ακπόμ δεν ήταν καν στον πάγκο. Δεν κατάλαβα τι χρησιμότητα υπήρχε για αυτό το τόσο μεγάλο ανακάτεμα της ομάδας με Χατσερίδη μέσα, με Τόσκα, με Βέρνμπλουμ,με 10αρι Σακχόφ, με ψευτοεννιάρι τον Πέλκα και σε κάποιο σημείο όταν βγήκε και αυτός χωρίς έστω και υποψία φορ για κάποιο διάστημα.
Αν το μυαλό είναι και δικαίως στο ματς με τους χάρτινους τι πιό απλό να βάλεις μέσα τον Ακπόμ, στη θέση του Πέλκα και να παίξεις έτσι με μία νορμάλ 11αδα.
Τι ακριβώς κέρδισε σήμερα η ομάδα απ' τον Πέλκα που και εξαφανισμένος ήταν σε μία θέση που φανερά δεν μπορεί να την υποστηρίξει πόσο μάλλον και εναντίον μίας αγγλικής ομάδας πρώτης ταχύτητας, δεν έχω καταλάβει. Και ανύπαρκτος και επιβαρυμένος με 60' ανούσιου πρεσαρίσματος.
Η ομάδα φέτος έχει ένα ρόστερ που προσφέρει πολλές και καλές επιλογές.
Θέλω να ελπίζω αυτό να μην αποδειχθεί στο τέλος μπούμερανγκ με ένα διαρκές ανακάτεμα ρόλων, παικτών και θέσεων.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

giapas έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν κρινει κανεις το αποτελεσμα και οποια ποδοσφαιρικη προσεγγιση γινεται παντα λαμβανει υποψιν την διαφορα δυναμικοτητας.Εχουμε αγωνιστει παντως και εμεις και αλλες ελληνικες ομαδες με αντιστοιχους αντιπαλους με πολυ καλυτερες εμφανισεις απο την σημερινη.Μην χρησιμοποιουμε τις δικαιολογιες που ειρωνευομαστε οταν το κανουν αλλοι.
3 παραδείγματα please

Η Barcelona με Cruyff, Van Basten κτλ;

Που έχασε από τον Π.Α.Ο.Κ. του Κούδα στην Τούμπα!

navigator11 έγραψε:Ξύνομαι εδώ και 5 λεπτά να γράψω αυτό που σκέφτομαι για τον αρχιπ@υστη τον Τσώχο. Έχω γράψει και σβήσει πάνω από 3 φορές. Δε θα χαλαλίσω οριστική αποπομπή μου από εδώ μέσα για τα μούτρα του. Δεν αξίζει.

sourmenetes έγραψε:Ελεεινος τρισαθλιος τσοχος στην περιγραφη!!!

Καλά να πάθετε που δεν ακούτε Paokmania Web Radio.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

DimitrisS έγραψε:Η ομαδα ηταν κακη.

Προφανως για αυτο ευθυνεται η πραγματικα τεραστια ποιοτητα της Τσελσι, ομως πιστευω και νομιζω το ξερουν και στην ομαδα, πως θα μπρουσαμε να ημασταν καλυτεροι.

Δεν θελω να πω δεν πειραζει και δεν πρεπει σε καμια ηττα και αναλογη εμφανιση να λεμε δεν πειραζει (ειδικα μεσα η ιδια η ομαδα) αν θελουμε να γινομαστε συνεχως καλυτεροι.

Συνεχιζουμε, ηρθε μια ηττα εντος προγραμματος.

Θετικος πολυ για μενα ο Τοσκα, πατουσε καλυτερα απο τους υπολοιπους στον αξονα ο Βερνμπλουμ, πολυ θρασος και ωραιος ο Ζαμπα.

Δεν νομιζω πως χωραει γενικα κριτικη το παιχνιδι.

Η μονη κριση που μπορουμε να κανουμε ειναι πως η ομαδα θελει πολυ δουλεια, πολλα χρονια, πολλα λεφτα και πολυ υπομονη αν θελουμε να φτασει στο τοπ επιπεδο.

Υ.Γ. Πεναλτι για το 1-1 πριν κλεισει το ημιχρονο, για αλλαγη ψυχολογιας μαλιστα γιατι να μην το δωσεις ρε φιλε; Καθαρο και φαινεται απο το ριπλει πως εχει και οπτικη επαφη ο διαιτητης.
Τι καθαρο ρε; Του έμεινε η πλατη της φανελας στο χερι να πουμε... Και δωσανε στην Μπενφίκα (τι ειρωνία) πεναλτι του Μαουρίσιου που τον χαιδεψε με την κοιλια...

Τεσπα...

Μας εχουνε θαψει με τα πεναλτι φετος, 3 η Μπενφίκα, 1 η Σπαρτακ, και η χαρτινη επαιρνε τη βουτια με το φυσημα του αερα.

Δεν μας θελουν, παει και τελειωσε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Andrew R έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Αλλο κι αυτο χαχαχαχαχα τι λες ρε φιλε?? λειπει καλο στελεχος αλλιως θα τα φτιαχναμε οπως θελουμε???
Όχι δεν φτιάχνεις την κλήρωση όπως θέλεις, η ΟΥΕΦΑ όμως δίνει μια δυνατότητα παρέμβασης στην επιμέρους συμφωνία όλων των ομάδων να προβάλουν τυχόν απαιτήσεις που μπορεί να έχουν αναφορικά με το πρόγραμμα. Συνήθως γίνεται ένας συμβιβασμός και η κάθε ομάδα παίρνει μια διευκόλυνση που κρίνει απαραίτητη, σε εμάς αυτό θα ήταν να μην παίξουμε πρώτη αγωνιστική με το θηρίο. Τόσο απλο
Συγνωμη, δεν εχω κανει παραγοντας της ουεφα. Προφανως τζαμπα κανουν κληρωσεις, θα επρεπε να ρωτανε πως βολευει τον καθενα τοτε. Εχεις δικιο, αχρηστοι παραγοντες μας
Andrew R

Bono. έγραψε:Σήμερα το ματς ήταν εναντίον μίας ομάδας της πρώτης ταχύτητας του ευρωπαικού ποδοσφαίρου (η Μπενφίκα είναι στη δεύτερη) και νομίζω ότι ήταν φανερή η προσπάθεια από μέρους του προπονητή να πετάξει λευκή πετσέτα πριν καν αρχίσει αυτό το παιχνίδι.
Οκ θα ήταν κατανοητό εκ μέρους μου μέχρι ενός σημείου, τη στιγμή που υπάρχει πολύ κρίσιμο παιχνίδι σε 3 μέρες στο οποίο λόγω του π@υσταρά του Κομίνη και των όσων έγιναν πέρυσι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο.
Όσο κι αν έστιψα τον εγκέφαλο μου, δεν κατάλαβα ποτέ, τον λόγο που ο Ακπόμ δεν ήταν καν στον πάγκο. Δεν κατάλαβα τι χρησιμότητα υπήρχε για αυτό το τόσο μεγάλο ανακάτεμα της ομάδας με Χατσερίδη μέσα, με Τόσκα, με Βέρνμπλουμ,με 10αρι Σακχόφ, με ψευτοεννιάρι τον Πέλκα και σε κάποιο σημείο όταν βγήκε και αυτός χωρίς έστω και υποψία φορ για κάποιο διάστημα.
Αν το μυαλό είναι και δικαίως στο ματς με τους χάρτινους τι πιό απλό να βάλεις μέσα τον Ακπόμ, στη θέση του Πέλκα και να παίξεις έτσι με μία νορμάλ 11αδα.
Τι ακριβώς κέρδισε σήμερα η ομάδα απ' τον Πέλκα που και εξαφανισμένος ήταν σε μία θέση που φανερά δεν μπορεί να την υποστηρίξει πόσο μάλλον και εναντίον μίας αγγλικής ομάδας πρώτης ταχύτητας, δεν έχω καταλάβει. Και ανύπαρκτος και επιβαρυμένος με 60' ανούσιου πρεσαρίσματος.
Η ομάδα φέτος έχει ένα ρόστερ που προσφέρει πολλές και καλές επιλογές.
Θέλω να ελπίζω αυτό να μην αποδειχθεί στο τέλος μπούμερανγκ με ένα διαρκές ανακάτεμα ρόλων, παικτών και θέσεων.
εξαιρετική η τοποθέτηση σου φίλε
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Προσωπικά δε γνωρίζω τι παίζει με τη διαμόρφωση του προγράμματος κατόπιν συννενόηση. Αλλά κάποιος δικός μας έβαλε το χεράκι του - λέω αν: τότε μπράβο του. Πολυ προτιμότερο έτσι από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, πάντα έχοντας
υπόψην ότι την Κυριακή παίζουμε με αεκ.
Μας βόλευε που παίζαμε Τούμπα και οχι κάπου έξω με ταξίδια. Και μας βόλευε που ο αγώνας ήταν παντελώς εκτός κάδρου συγκομιδής βαθμών. Πολυ καλύτερα έτσι από παιχνίδι με Μπάτε η Βιντι που θα έπρεπε οπωσδήποτε να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα.
Andrew R

Dimg4 έγραψε:
Andrew R έγραψε:
Συγνωμη, δεν εχω κανει παραγοντας της ουεφα. Προφανως τζαμπα κανουν κληρωσεις, θα επρεπε να ρωτανε πως βολευει τον καθενα τοτε. Εχεις δικιο, αχρηστοι παραγοντες μας
φίλε σου εξήγησα σε απλά ελληνικά ότι στις ομάδες δίνεται η δυνατότητα παρέμβασης στην σειρά των αγώνων βάση αμοιβαίου συμφεροντος . Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που ΠΟΤΕ το πρόγραμμα των αγώνων δεν βγαίνει κατευθείαν αλλά μετά από συνεννόηση με όλες τις ομάδες του ομίλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά όταν υπάρχει η δυνατότητα την χρησιμοποιείς προς όφελος της ομάδας σου. Όσο για τους παράγοντες στην ομάδα μας είναι αυτοί που κατάφεραν να μας φορτώσουν το σκουλήκι ανάμεσα στο ματς με τον πουστογαυρο
Andrew R

karl έγραψε:Προσωπικά δε γνωρίζω τι παίζει με τη διαμόρφωση του προγράμματος κατόπιν συννενόηση. Αλλά κάποιος δικός μας έβαλε το χεράκι του - λέω αν: τότε μπράβο του. Πολυ προτιμότερο έτσι από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, πάντα έχοντας
υπόψην ότι την Κυριακή παίζουμε με αεκ.
Μας βόλευε που παίζαμε Τούμπα και οχι κάπου έξω με ταξίδια. Και μας βόλευε που ο αγώνας ήταν παντελώς εκτός κάδρου συγκομιδής βαθμών. Πολυ καλύτερα έτσι από παιχνίδι με Μπάτε η Βιντι που θα έπρεπε οπωσδήποτε να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα.
Όχι φίλε μου, μόνο τυχαία δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη αδιάφορη. Οι δυνατές ομάδες θα κάνουν μια σκούπα στις πρώτες αγωνιστικές ώστε να καθαρίζουν νωρίς αποφεύγοντας τις περιπέτειες, εμείς πάμε τώρα δεύτερη αγωνιστική να παίξουμε έναν μικρό τελικό, εγώ λέω ότι θα την κερδίσουμε την Μπάτε. Αν στραβωσει όμως το ματς είμαστε 6-0 και κυνηγάμε. Εγώ θέλω οι παχυλά αμοιβομενοι παράγοντες τις ομάδος μου να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμημα
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Το να ψάχνεις MVP στον ΠΑΟΚ που "έπαιξε" σήμερα είναι μία ανούσια συζήτηση.

Ομάδα στημένη απλά για να μην φάει πολλά γκολ. Το κακό είναι πως δικαιώθηκε ο Λουτσέσκου που δεχτήκαμε από τα 18 τελειώματα μόνο ένα γκολ και προφανώς ο Ιβάν (που θέλει τον ΠΑΟΚ στα top 20 club της Ευρώπης) θα του δώσει και συγχαρητήρια.

Αντιποδόσφαιρο με 6 χαφ (τα πέντε αμυντικά) δίμετρα κ πλας 80 κιλά...
Δίχως Σέντερ Φορ....
Δύο φορές θυμάμαι να καταφέραμε να αλλάξουμε πάνω από 4 πάσες!
Ο Πασχαλάκης να κάνει καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ να είναι 0-1.....

Μέτρια ομάδα η Τσέλσι.
ΜΕΤΡΙΑ! Ομάδα που έβαλε μόνο ένα γκολ σήμερα, σε αυτό το πράγμα που μόνο ΠΑΟΚ δεν ήτανε, για μένα είναι ΜΕΤΡΙΑ!

Αν υπήρχε ένα drone για 90 λεπτά πάνω από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα έμοιαζε σαν 11 κότες που τις έχεις πετάξει σε έναν χώρο και τρέχουνε αμόκ όλες πίσω από το κέντρο όπως να' ναι!

Που να παίζαμε δηλαδή και με καμία Ρεάλ, Σίτι, Μπάρτσα, Παρί ή Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Από τότε που ιδρύθηκε ο θεσμός του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένα όνειρο μου να προλάβω να δω στην ζωή μου τον ΠΑΟΚ να παίξει σε αυτόν. Σήμερα, πραγματικά, μετά αυτά τα χάλια, ξενέρωσα τόσο, που το όνειρο αυτό σκοτώθηκε.
Αν είναι δηλαδή να μπούμε κάποια στιγμή στο Τσάμπιονς για να βλέπω την ομάδα μου να είναι στημένη σαν χεσμένη από τα αποδυτήρια ακόμα, τότε καλύτερα να μην τα καταφέρω ποτέ και να ζω με τον μύθο του τι θα γινόταν αν επιτέλους τα καταφέρναμε κάποτε.

Και κόψτε λίγο (ειδικά οι δημοσιογράφοι, ντεμέκ ΠΑΟΚτσίδες) με την Τσέλσι λες και μιλάμε για την υπερομάδα της Ευρώπης. Όταν μπαίνεις για να χάσεις, η κάθε Τσέλσι θα δείχνει υποερομάδα.

Τα μπάντζετ δεν παίζουνε μπάλα!
Αν έπαιζαν μπάλα τα μπάντζετ, η υπερομάδα Τσέλσι θα έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ και όχι στο Γιουρόπα, εμείς θα είχαμε αποκλειστεί από την Βασιλεία, μετά από την Σπάρτακ, η κούλα θα είχε αποκλειστεί από την Σέλτικ, ο γαύρος θα έπρεπε πέρσι να φάει 15 γκολ σε ένα ημίχρονο από την Μπαρτσελόνα, εμείς πριν κάτι χρόνια 12 από την Μπορούσια και άλλα 7 από την Φιορεντίνα..... και το πρωτάθλημα θα πρέπει να το πάρει φέτος ο γαυρος!

Μπάλα δεν παίζουνε όμως τα μπάντζετ!
Εξαίρεση (κατεμέ) μόνο η Ρεάλ, Σίτι, Μπάρτσα, Παρί και η Μπάγερν που όντως είναι υπερομάδες και μόνο με θάυμα ή αν κατέβουνε με τα τρίτα ίσως πάρει ομάδα από την Ελλάδα βαριά βαριά ένα κωλόφαρδο Χ.
Μπαίνεις για να νικήσεις! Αυτό το στήσιμο σήμερα ήταν ξεφτιλίκι στην αξιοπρέπια της ομάδας μου. Ο Λουτσέσκου για μένα από σήμερα έχει τελειώσει. Όχι επειδή έχασα 1-0, ούτε επειδή μάλλον αν κατέβαζε την ομάδα φυσιολογικά θα έχανε με 5-0, αλλά γιατί έστησε την ομάδα σαν λουλού. Ούτε ο Ρέχαγκελ στο Γιούρο κατέβαζε την Εθνική τόσο χεσμένος.

MVP ο Τζαμπά, ο Ουάρντα και ο Μπίσεσβαρ. Όχι πως ξεχώρησαν, ούτως η άλλως σε ένα σύνολο, έτσι στημένο, δεν μπορούσε κανένας να ξεχωρήσει ποδοσφαιρικά.
Μόνο και μόνο επειδή ήταν οι μόνοι που μπήκαν για να κάνουνε αυτό, το οποίο ήταν ο λόγος να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Μπήκαν να παίξουνε μπάλα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Παρ 21 Σεπ 2018, 01:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”