10. Olivier Sorlin
Re: Olivier Sorlin
Πολυ ουσιαστικος ο σορλεν...πασα με την μια χωρις αβιαστα λαθη και φιλοτιμος...πολυ ωραια η πασα του στον λινο πριν βγαλει την σεντρα ο βραζιλιανος στο δευτερο γκολ....δειτε το!!
καταλαβα μετα ποα ενα δειγμα 5 αγωνων οτι δεν ειναι εξτρεμ αλλα παιζει στα πλαγια κατα βαση αριστερα πιο καλα απο δεξια και περιμενει το μπακ να ανεβαινει και να καβαλαει τη γραμμη ενω αυτος προτιμα να συγκλινει...απλος ουσιαστικος παικτης....κριμα που μετα το 60 δεν τον εβαλε αντι τουβερον στα χαφ να τον δουμε και εκει....ειναι φιλοτιμος και καλος παικτης, εχει προβλημα στο τελειωμα και εχθες μπηκε ωραι στη περιοχη και μετα τον χτυπησε καλωδιο τριφασικο
Με τον lino συνεργάζονται πολύ καλά και για εμένα πρέπει να παίζει αριστερά και όχι δεξιά!!!και με τον πανθραξ και με τον τέλη τα πήγαν πολύ καλά οι δυο τους από τα αριστερά!!
- aparadektos
- paoki_sweden
Παίζει πολύ ωραία και απλά ο παίκτης. Έχει ωραία πασα, επίσης περνάει εύκολα έναν παίκτη με την μπάλα στα πόδια. Το γεγονός ότι αισθάνεται πιο άνετος στο γήπεδο από πόλους άλλους παίκτες μας δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
Απαράδεκτε είμαι σίγουρος ότι θα εγγραφες διαφορετικά εάν είχε κολλήσει την κεφαλια και του σουτ στην σκουλικοφολια.
Απαράδεκτε είμαι σίγουρος ότι θα εγγραφες διαφορετικά εάν είχε κολλήσει την κεφαλια και του σουτ στην σκουλικοφολια.
- aparadektos
Δεν είπα ότι δεν είναι καλός... Απλά θέλω να δω και άλλα...
Όταν ήταν να έρθει φίλος μου από Γαλλία μου είχε πει ότι έιναι καλός παίκτης. Προς το παρών βλέπω έναν παίκτη που σαν κάτι να του λείπει...
Ίσως να κάνω και λάθος. Περιμένω να τον δω στα επόμενα ματς να βγαλω συμπερασματα
Όταν ήταν να έρθει φίλος μου από Γαλλία μου είχε πει ότι έιναι καλός παίκτης. Προς το παρών βλέπω έναν παίκτη που σαν κάτι να του λείπει...
Ίσως να κάνω και λάθος. Περιμένω να τον δω στα επόμενα ματς να βγαλω συμπερασματα
- paoki_sweden
Με αρέσει που ξέρει να την δίνη την μπάλα με την μια και όχι να την ταλαιπωρεί όπως ο Ίβιτς. Σίγουρα αυτό που λες Απαράδεκτε είναι ότι του λείπουν παιχνίδια, θα τον δούμε στην συνεχεια.
ο ανθρωπος εχει ποδοσφαιρικη παιδεια.
επισης μου φαινεται και καλος χαρακτηρας.
τρομαξα με το εγκληματικο τακλιν του αβρααμ..
αλλα αυτος σκυλος συνεχισε!
τελικα δε μου φαινεσαι για γαλλος εσυ... : )
επισης μου φαινεται και καλος χαρακτηρας.
τρομαξα με το εγκληματικο τακλιν του αβρααμ..
αλλα αυτος σκυλος συνεχισε!
τελικα δε μου φαινεσαι για γαλλος εσυ... : )
- Athanasiadhs
Φοβερός σε όλα...Με παραξενεύει η αντοχή του λόγω ηλικίας και συνεχόμενων παιχνιδιών που τον έβαλε ο Santos...
Με τον Lino βρίσκονται με κλειστά μάτια...
Εγκεφαλικότατος παίχτης και απίστευτο εργαλείο για τον προπονητή μας...
Α, ρε Ζήση...
Με τον Lino βρίσκονται με κλειστά μάτια...
Εγκεφαλικότατος παίχτης και απίστευτο εργαλείο για τον προπονητή μας...
Α, ρε Ζήση...

Παιδιά ο τύπος είναι παιχταράς.
Δίνει εξαιρετικές πάσες, όντως συνεργάζεται πολύ καλά με όλους τους παίχτες και σε δυο-τρια παιχνίδια ακόμη θα κάνει όργια.
Επίσης και στους προηγούμενους αγώνες, έτρεχε πάνω κάτω, μάρκαρε, έβγαινε μπροστά...
Πολυεργαλείο....
Δίνει εξαιρετικές πάσες, όντως συνεργάζεται πολύ καλά με όλους τους παίχτες και σε δυο-τρια παιχνίδια ακόμη θα κάνει όργια.
Επίσης και στους προηγούμενους αγώνες, έτρεχε πάνω κάτω, μάρκαρε, έβγαινε μπροστά...
Πολυεργαλείο....