Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
-
xrisitsapa
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Στο κεντρο ο γαυρος δεν δειχνει τιποτα.
Απλα ειναι ανικανος ο Αστερας να κανει μια φαση.
Απλα ειναι ανικανος ο Αστερας να κανει μια φαση.
Μπες βάλε 3 γκολ στους πεταμένους και χάσε το, δεν με νοιάζει. Το ξέρουμε ότι οι σφαγές θα είναι οι ίδιες, αλλά και τι να κάνουμε. Να κλαίμε τη μοίρα μας. Δεν γίνεται.HOOL4IGAN έγραψε:Ρε συ τζόκερ ίδια σφαγή τρώς όπως παλιότερα απλά πλέον έχεις καλύτερη ομάδα αγωνιστικά που τι να κάνει και ο άλλος με τα μαύρα να τα καρφώνει μόνος του; Το έχασα επειδή το πέταξα; Γιατί εγώ θυμάμαι και το καθαρό γκολ του Βαρέλα που εμφανίστηκε ο Κομίνης που αν δεν λεγόταν έτσι θα λεγόταν αλλιώς ένα και το αυτό... Από την 1η αγωνιστική γίνονται ΟΡΓΙΑ που τυχαία και πάλι χαμένος θα μπορούσε να βγει ο ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι κάποιος θα βρεθεί θα πετάξει κάτι και θα ξαναχάσω μόνος μου το πρωτάθλημα ε; Ας σοβαρευτούμε...
Ας ξεκινήσουμε από το μηδέν σε όλα, ας καθαρίσουμε το μυαλό και να κοιτάξουμε μόνο μπροστά, ούτε εχθρούς ούτε λαμογια ούτε κοράκια.
Χθες ήσουν πολύ κακός και κέρδισες 1-3. Αν είσαι έτσι από Τρίπολη, Ατρόμητο κ Σκουλικι δν θα περάσεις. Αν είσαι όπως πέρσι όμως ακόμα και με κόντρα διαιτησία θα τους πάρεις γτ δεν τους βλέπεις.
Ας κάνουμε εμείς αυτό π πρέπει και βλέπουμε στο τέλος.
Το να βγαίνει ο Ραζ κάθε βδομάδα, να βγαίνουμε εμείς τι προσφέρει. Αφού δεν πρόκειται ν αλλάξει κάτι τουλάχιστον να έχουμε ήρεμους τους παίκτες.
Κ τ ξαναλέω να μην βοηθήσουμε εμείς να χειροτέρεψει η κατάσταση. Κάποια στιγμή που θα τελειώσουν οι αφορμές που θα ψάχνουν τα λαμογια θα τ πάρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 16 Σεπ 2018, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
ειπα και εγω εδωσε κιτρινη για θεατρο στον πεφτουνη?
αλλα μπα. απλα κλωτσησε την μπαλα και τον ειπε αγαμησου
αλλα μπα. απλα κλωτσησε την μπαλα και τον ειπε αγαμησου
Κάτι τέτοια διαβάζω και επειδή τείνουν να έχουν μια βάση, έστω της λογικής του παραλόγου, λέω πως είμαι ήρωας και μόνο που συνεχίζω να ασχολούμαι μ αυτό το μυστήριο, που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο-ΠρωΚτάθλημα...Αν πιάσουμε τα περσινά στάνταρ δν χρειάζεται να φοβόμαστε κανένα. Ούτε τα κοράκια.Τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει η τόσο μεγάλη σφαγή στα ντέρμπι.
Με τα κωλοχωρια δυστυχώς πρέπει να ξεπεράσουμε εαυτό κ κοράκια και ν μην χάσουμε πάνω από 4 βαθμούς.
Αν γίνει ζημιά θα γίνει με τα σκουλήκια.
Τώρα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα απάτη, κάποια στιγμή θα υποστεί τη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.
Οι άλλοι υστερούν σε τέρμα, άμυνα κ επίθεση. Είναι καλύτεροι στον άξονα, αλλά δν έχουν δέσει.
Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει ν κάνεις υπέρβασεις, και αν πιάσεις τη περσινή απόδοση ΔΕΝ το χάνεις. Εκτός αν πέσεις πάλι στη παγίδα τους κ πετάξεις πάλι τπτ...
Συνοψίζοντας τα βασικά μηνύματα αυτού του ποστ, αναλύω τι ακριβώς έχω καταλάβει ότι γίνεται με τον Π.Α.Ο.Κ.:
"Για να πάρεις το Πρωτάθλημα, πρέπει να κάνεις υπερβάσεις, δίχως να φοβάσαι όμως τα κοράκια, αν πιάσεις τα περσινά στάνταρντς, επειδή τέτοιες σφαγές σε ντέρμπι δεν έγιναν
Με τόσο απλούς τρόπους, ναι ρε, ΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ θα είναι δικό μας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 16 Σεπ 2018, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
ξεχναμε κατι βασικο. φετος θα εχει ξενους διαιτητες. αν μπορουν ας μας κερδισουνtzoker έγραψε:Μπες βάλε 3 γκολ στους πεταμένους και χάσε το, δεν με νοιάζει. Το ξέρουμε ότι οι σφαγές θα είναι οι ίδιες, αλλά και τι να κάνουμε. Να κλαίμε τη μοίρα μας. Δεν γίνεται.HOOL4IGAN έγραψε:Ρε συ τζόκερ ίδια σφαγή τρώς όπως παλιότερα απλά πλέον έχεις καλύτερη ομάδα αγωνιστικά που τι να κάνει και ο άλλος με τα μαύρα να τα καρφώνει μόνος του; Το έχασα επειδή το πέταξα; Γιατί εγώ θυμάμαι και το καθαρό γκολ του Βαρέλα που εμφανίστηκε ο Κομίνης που αν δεν λεγόταν έτσι θα λεγόταν αλλιώς ένα και το αυτό... Από την 1η αγωνιστική γίνονται ΟΡΓΙΑ που τυχαία και πάλι χαμένος θα μπορούσε να βγει ο ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι κάποιος θα βρεθεί θα πετάξει κάτι και θα ξαναχάσω μόνος μου το πρωτάθλημα ε; Ας σοβαρευτούμε...
Ας ξεκινήσουμε από το μηδέν σε όλα, ας καθαρίσουμε το μυαλό και να κοιτάξουμε μόνο μπροστά, ούτε εχθρούς ούτε λαμογια ούτε κοράκια.
Χθες ήσουν πολύ κακός και κέρδισες 1-3. Αν είσαι έτσι από Τρίπολη, Ατρόμητο κ Σκουλικι δν θα περάσεις. Αν είσαι όπως πέρσι όμως ακόμα και με κόντρα διαιτησία θα τους πάρεις γτ δεν τους βλέπεις.
Ας κάνουμε εμείς αυτό π πρέπει και βλέπουμε στο τέλος.
Το να βγαίνει ο Ραζ κάθε βδομάδα, να βγαίνουμε εμείς τι προσφέρει. Αφού δεν πρόκειται ν αλλάξει κάτι τουλάχιστον να έχουμε ήρεμους τους παίκτες.
Κ τ ξαναλέω να μην βοηθήσουμε εμείς να χειροτέρεψει η κατάσταση. Κάποια στιγμή που θα τελειώσουν οι αφορμές βπ θα ψάχνουν θα τ πάρουμε.
- BlackBlockAttack
Αντε ρε τους ανυπαρκτους...Δεν εχουν τιποτα στο κεντρο!!!
Αντε με τους πεταμένους.
Κωλογαυροι.
Επειδη έχει κουράσει το πράγμα.
Όσοι θέλετε μπορείτε να κλαίτε όλη μέρα τη μοίρα σας.
Οι υπόλοιποι θα ελπίζουμε.
Η διαιτησία δεν θ αλλάξει ποτέ, αν προτιμάτε ν μν κατέβουμε δυστυχώς δεν γίνεται.
Όσοι έχετε κουράγιο κ όρεξη να βοηθήσετε την ομάδα καλώς.
Το μόνο που συμβαίνει με αυτή τη κατάσταση είναι να προκαλείται στην ομάδα αναστάτωση, το ίδιο κ ο Λουτσεσκου.
Και στο κάτω κάτω ας μην πάρω τπτ, μόνο την ικανοποίηση ότι τους έλιωσα στα μεταξύ μας. Με αυτό ζω 92 χρόνια
Κωλογαυροι.
Επειδη έχει κουράσει το πράγμα.
Όσοι θέλετε μπορείτε να κλαίτε όλη μέρα τη μοίρα σας.
Οι υπόλοιποι θα ελπίζουμε.
Η διαιτησία δεν θ αλλάξει ποτέ, αν προτιμάτε ν μν κατέβουμε δυστυχώς δεν γίνεται.
Όσοι έχετε κουράγιο κ όρεξη να βοηθήσετε την ομάδα καλώς.
Το μόνο που συμβαίνει με αυτή τη κατάσταση είναι να προκαλείται στην ομάδα αναστάτωση, το ίδιο κ ο Λουτσεσκου.
Και στο κάτω κάτω ας μην πάρω τπτ, μόνο την ικανοποίηση ότι τους έλιωσα στα μεταξύ μας. Με αυτό ζω 92 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 16 Σεπ 2018, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- navigator11
Εγώ λέω να μην είμαστε τόσο ... ανυποψίαστοι σχετικά με τους ξένους διαιτητές. Θα πει κάποιος, πλην ίσως του Σιδηρόπουλου, σε ποιόν μπορείς να έχεις στοιχειώδη εμπιστοσύνη; Εγώ θα απαντήσω ούτε καν στον Σιδηρόπουλο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αντικειμενικά αυτοί, που θα αποφασιστεί να διευθύνουν τα εγχώρια ντέρμπι, σώνει και ντε θα είναι έστω επιπέδου του Ισπανού στον τελικό. Ο οποίος έπαιξε και αεχ. Για να μην ξεχνιόμαστε. Αν είναι να μου φυτέψουν κανέναν Μάζιτς ή κανέναν Μολδαβό Βάτσιο, τι να το κάνω;
Για γαβροπαραρτημα πάντως ο αστέρας καλά παίζει.
- hasio_john
Δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν λήξει και 3-1, αλλά για να δούμε!
- hasio_john
Απίστευτη ευκαιρία να βάλουν ταφόπλακα στο τηγάνι ....