Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Τσακίρης αηδία σαν άνθρωπος ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι δώρο έκανε ο Ζιβκοβιτς!!
Αυτόν θέλει ο Λουτσεσκου;;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτόν θέλει ο Λουτσεσκου;;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Αφου ως γνωστον ο καλος τερματας δεν κανει ποτε λαθη... βλεπε πασχαλακη
Για τον Τσακίρη να ντρέπονται αυτοί που τον τραπεζώναν και τον πηγαίναν για ποτάκια εδώ στην Θεσσαλονίκη στα τελευταία play off κι όχι μόνο, λόγω Κοινής ιδιότητας και προϋπάρχουσας φιλίας.
Ο φετινός βαζελος αναδεικνύει την ανυπαρξία των μικρομεσαίων της λίγδας.
Αστείες ομάδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
Αστείες ομάδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
- ΑποστόληςΑ
1-3 ο ΠΑΟ!
Διαφωτίστε με όσοι είδατε τον αγώνα, έχει τόσο καλή ομάδα ο ΠΑΟ ώστε να πηγαίνει στο 3x3, με 2 στα 2 εκτός; Εγώ τον είχα φαβορί για πέσιμο (με το -6).
Διαφωτίστε με όσοι είδατε τον αγώνα, έχει τόσο καλή ομάδα ο ΠΑΟ ώστε να πηγαίνει στο 3x3, με 2 στα 2 εκτός; Εγώ τον είχα φαβορί για πέσιμο (με το -6).
Ξεχνάς πως ο βάζελος έχει το 4ο μπάτζετ στην ΣΛ.Ο 4ος πέρυσι Ατρόμητος βγήκε 4ος με 3 δανεικούς από εμάς ,έναν από γαύρο και τους καλύτερους παίκτες από ομάδες που έπεσαν.Αυτούς έχουν να περάσουν ο ρούλης και ο βάζελος!
- ΑποστόληςΑ
Ο φετινός Ατρόμητο, όπως τον είδα στο E.L. και με Ξάνθη εντός, δεν με άρεσε. Τι έχασε σε σχέση με πέρυσι; Μόνο τον Warda; Πήρε Κουλούρη όμως. Και ο τερματάς το γαύρου που είχε δεν νομίζω να είναι απώλεια.
Ο κόσμος του gay κάθεται όπως σε παλιές προεκλογικές συγκεντρώσεις κομμάτων.
Αραια αραια να φαινόμαστε κάνα σαρανταραια που λέγανε.
SM-G965F
Αραια αραια να φαινόμαστε κάνα σαρανταραια που λέγανε.
SM-G965F
-
Μπαρκαρούτσος
proedros έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα...Σήμερα η Αεκ νικάει με 4-0 έχοντας 2 δοκάρια και άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες...Ποιον?Τον Πανιώνιο που την προηγούμενη αγωνιστική για 25 λεπτά μασούσε σίδερα...Την 1η αγωνιστική νίκησε 2-0..Ποιον??Τον Πας που σήμερα πέρασε σίφουνας από την Ριζούπολη, στο ΟΑΚΑ δεν έκανε ούτε φάση...Στην Τρίπολη επίσης άσχετα με το πως πήρε το ματς, πρώτη φορά μετά από χρόνια είδα τον Αστέρα στην έδρα του τόσο χάλια και χωρίς πάθος... Δεν ξέρω ή η Αεκ ανεξηγήτως εμφανίζεται πολύ δυνατή ή κάτι άλλο συμβαίνει..
Αυτή είναι η μαγεία του αθλήματος.
Βαρέθηκα να βλέπω τόσα χρόνια το ίδιο έργο. Όσο κερδίζει ο ΠΑΟΚ, θα κερδίζουν όλοι του ποκ (μήπως νόμισε κανείς οτι είναι σύμπτωση;). Εμείς δεν μπορούμε ποτέ να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Θα κερδίζουν με κάθε τρόπο, θα καλύπονται από τα μμε τους και θα περιμένουν να σε βρουν στη γωνία για να σε βγάλουν νοκ-άουτ. Όταν θα σε αφήσουν πίσω με 7-8 βαθμούς με τις ποκστιές τους, ε τότε θα ξεφουσκώσουν λίγο και αυτοί.
Πάνω που έλεγα οτι έχουν καταντήσει αηδία τα σερί τής χάρτινης παρά την αποψίλωση τής ομάδας, μας προέκυψε τώρα και ο βάζελος και αυτά τα αφηγήματα για φοβερούς νεαρούς κλπ τα ακούω βερεσέ, δεν θα παραδεχθώ ποτέ το ποκ ρε γιατί μου έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές οτι είναι οι μετρ τού παρασκηνίου.
ΥΓ - Το σκουλίκι πούλησε πάλι την ψυχή του στο διάβολο, το ποκ τους χρειάζεται για να μπορεί συνδυαστικά με διαιτησίες τύπου Κούτρη/Σπάθα να έχει σίγουρη την απώλεια 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ μέσα στο σάπιο μήλο. Εγώ δεν τους θεωρώ καν ομάδα Θεσσαλονίκης αλλά τού λεκανοπεδίου.
Πάνω που έλεγα οτι έχουν καταντήσει αηδία τα σερί τής χάρτινης παρά την αποψίλωση τής ομάδας, μας προέκυψε τώρα και ο βάζελος και αυτά τα αφηγήματα για φοβερούς νεαρούς κλπ τα ακούω βερεσέ, δεν θα παραδεχθώ ποτέ το ποκ ρε γιατί μου έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές οτι είναι οι μετρ τού παρασκηνίου.
ΥΓ - Το σκουλίκι πούλησε πάλι την ψυχή του στο διάβολο, το ποκ τους χρειάζεται για να μπορεί συνδυαστικά με διαιτησίες τύπου Κούτρη/Σπάθα να έχει σίγουρη την απώλεια 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ μέσα στο σάπιο μήλο. Εγώ δεν τους θεωρώ καν ομάδα Θεσσαλονίκης αλλά τού λεκανοπεδίου.
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα δεν αντέχω άλλο ρε
Δείτε οφσάιντ που δίνει όχι στον παίκτη που είναι μπροστά αλλά στον τσιλιανιδη που είναι 2ος στο κέντρο...
Και εσείς θέλετε και πρωτάθλημα...
Ήδη θα έγραφαν για τον χαλίφη και το γκολ που έκοψε στον αστέρα...[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180916/1c5c0604bb04a99707ead05faa7fa866.jpg[/img]
SM-G965F
Δείτε οφσάιντ που δίνει όχι στον παίκτη που είναι μπροστά αλλά στον τσιλιανιδη που είναι 2ος στο κέντρο...
Και εσείς θέλετε και πρωτάθλημα...
Ήδη θα έγραφαν για τον χαλίφη και το γκολ που έκοψε στον αστέρα...[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180916/1c5c0604bb04a99707ead05faa7fa866.jpg[/img]
SM-G965F
Χατσεριδης κ μπουρδες....αυτον με τα μαυρα να παρουμε ρε του Θρύλου...φοβερη παικτουρα.
Όποιος παίζει στον γάβρο φαίνεται καλύτερος επειδή του κρατάνε τα εξαπτέρυγα διαιτητής και επόπτες. Ξύλο να παίζει κάρτα δεν βγαίνει, τα αρχίδια του να δείχνει θα κοιτάνε αλλού και αν καμμιά φορά τον περάσει επιθετικός, θα σηκωθεί κάποια σημαία ή θα σφυρίξει κάποια σφυρίχτρα.cellophan έγραψε:Χατσεριδης κ μπουρδες....αυτον με τα μαυρα να παρουμε ρε του Θρύλου...φοβερη παικτουρα.
Α, κοίτα σύμπτωση τι μόλις το έγραψε το SDNA στην περιγραφή:
23' Σκληρό φάουλ του Λάζαρου στον Καλτσά. Γλιτώνει την κάρτα ο παίκτης του Ολυμπιακού
Και καπάκι, 5 οφσάιντ στον Αστέρα, 0 στον γάβρο μέχρι στιγμής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 16 Σεπ 2018, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.