21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
Υπενθυμίζω και την πολύ καλή πάσα του στον Jaba στη φάση που δεν κερδίσαμε το πέναλτυ.
- john4serres
tzelas έγραψε:Εντάξει Ντιέγκο το πιάσαμε το μήνυμα. Σαν Ολλανδός προτιμάς την τρίτη εμφάνιση φανέλας μας.

-
crazy nagbe4
Πωπω ο αφάνας χωρίς αφάνα;john4serres έγραψε:tzelas έγραψε:Εντάξει Ντιέγκο το πιάσαμε το μήνυμα. Σαν Ολλανδός προτιμάς την τρίτη εμφάνιση φανέλας μας.
- ΑποστόληςΑ
Έχεις απόλυτο δίκιο !pxp920 έγραψε:Λαθος χ2, ειναι για ολα ματς!Andrew R έγραψε:Λάθος για τα μεγάλα ματς είναι μανούλα βλέπε πέρσι τελικοgiapas έγραψε:Πολύ ωραίος . Για τέτοια ματς είναι μανούλα
Χαχαχαχα ωραίοςtzelas έγραψε:Εντάξει Ντιέγκο το πιάσαμε το μήνυμα. Σαν Ολλανδός προτιμάς την τρίτη εμφάνιση φανέλας μας.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπισεσβαρ πρεπει να ειναι βασικος,σχεδον,σε ολα τα ματς στη σουπερκλικα!
Τα 70-75 ποιοτικα λεπτα του ειναι ονειρο.
- navigator11
Για να δούμε. Θα τα κρεμάσει τελικά εδώ τα παπούτσια του; Κάτι μου λέει ότι θα τα κρεμάσει. Να είναι υγιής και να έχει μια πολύ ουσιαστική σεζόν. Για τον εγχώριο ποδοσφαιροβόθρο είναι υπερπολυτέλεια. Το έχω ξαναγράψει, προσωπικά εκνευρίζομαι κάποιες στιγμές που τον βλέπω έτσι χαλαρό. Δε μιλάω για αδιαφορία, δεν του καταλογίζω κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος πιθανώς έχει πιο υγιή λογική προσέγγισης του ποδοσφαίρου από εμένα και άλλους σαν εμένα, που μας έχουν αρρωστήσει τόσα χρόνια οι καρκίνοι της χαβούζας.
Από τότε μανικετόκουμπαeorptol1 έγραψε:Χαχαχαχα ωραίοςtzelas έγραψε:Εντάξει Ντιέγκο το πιάσαμε το μήνυμα. Σαν Ολλανδός προτιμάς την τρίτη εμφάνιση φανέλας μας.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Τον φαντάζομαι στα 34-35 να μπαινει για 10-15 λεπτά και να την "μιλάει" ακόμα την μπάλα.
-
Dimg4
Mου θυμιζει τον Πρελεβιτς και πως εβλεπε το μπασκετ μετα απο τοσες πληγες. Απλα ηταν ενα αθλημα πλεον για αυτον οχι η ζωη του οληnavigator11 έγραψε:Για να δούμε. Θα τα κρεμάσει τελικά εδώ τα παπούτσια του; Κάτι μου λέει ότι θα τα κρεμάσει. Να είναι υγιής και να έχει μια πολύ ουσιαστική σεζόν. Για τον εγχώριο ποδοσφαιροβόθρο είναι υπερπολυτέλεια. Το έχω ξαναγράψει, προσωπικά εκνευρίζομαι κάποιες στιγμές που τον βλέπω έτσι χαλαρό. Δε μιλάω για αδιαφορία, δεν του καταλογίζω κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος πιθανώς έχει πιο υγιή λογική προσέγγισης του ποδοσφαίρου από εμένα και άλλους σαν εμένα, που μας έχουν αρρωστήσει τόσα χρόνια οι καρκίνοι της χαβούζας.
Με πρόλαβες! Ειλικρινά σε όλα, με μια μικρή επιφύλαξη ίσως για τηγάνι και Βικελάου, αλλά σε όλα τα άλλα πρέπει η 11άδα από αυτόν να ξεκινάει.sourmenetes έγραψε:Ο μπισεσβαρ πρεπει να ειναι βασικος,σχεδον,σε ολα τα ματς στη σουπερκλικα!
Τι γήπεδα χωράφια, τι χαλιά.. τι ψάχνουμε, μας πάει ένα επίπεδο παραπάνω. ειδικά το transition προς τα μπροστά δεν το κάνει κανένας σαν αυτόν.
- ΑποστόληςΑ
Στην ψηφοφορία του σάιτ της ΠΑΕ για τον MVP (https://www.paokfc.gr/nea/20180915-psif ... -mvp-poll/) προηγείται με συντριπτική διαφορά από τους ανταγωνιστές του.
1. Bise 76,51%
2. Καρέλης 5,93%
3. El Kaddouri 4.28%
4. Jaba 3.62%
5. Mauricio 2.74%
6. Matos 1.98%
1. Bise 76,51%
2. Καρέλης 5,93%
3. El Kaddouri 4.28%
4. Jaba 3.62%
5. Mauricio 2.74%
6. Matos 1.98%