ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9-18:15 NS1 HD
- john4serres
-
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9-18:15 NS1 HD
Εντάξει έφτασε ο Τσαμπουρης να είναι διαιτητης,που το παιδακι όταν έπαιζε στα ερασιτεχνικά του Πειραιά δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τι χρώμα έχει η μπαλα
- thanos-xanthi
Τώρα που το ξανά βλέπω στο λάθος του κανιας που βάζουν αυτοί το γκολ, το μισό και παραπάνω λάθος είναι του Βιερίνια.
Πασχαλάκη ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ ντροπή δεν αρμόζουν αυτά σε παίκτη ΠΑΟΚ
SM-G965F
Πασχαλάκη ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ ντροπή δεν αρμόζουν αυτά σε παίκτη ΠΑΟΚ
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 15 Σεπ 2018, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μάλλον για την αντίδραση του Πασχαλάκη στο γκολ φωνάζουν οι του οφη.Κατάλαβε κανένας τι έκανε ο Πασχαλάκης;
Είναι αστειότητα να λέτε ότι η ομάδα δε αυτό το γήπεδο, με καθαρό πέναλτι κ κόκκινη..να βρεθηκε πισω στο σκορ...και να το γύρισε...οτι δεν βλέπετε και ότι είναι χάλια. Αστειο απλα.
Θέλω διπλό ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΕΡΟΊ. τίποτα άλλο. Μπάλα θα παίξω την Πέμπτη
Θέλω διπλό ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΕΡΟΊ. τίποτα άλλο. Μπάλα θα παίξω την Πέμπτη
Δεν θα πω πολλά.
@@ φιλίες και ντεμεκ σεβασμοι.
Το ξύλο που τρώμε μια ζωή σ αυτό το γαμημενο χωράφι δε το τρώμε ούτε στο Χαριλάου.
Ντεμεκ άντρες και ξηγημενοι. Μια ζωή κόμπλεξ, χτυπήματα εκτός φάσεις και ύπουλες τακτικές.
Το τάκλιν παπαστεριανου κατά Βιερίνια εκτός φασης ποσους επόπτες θέλει για να το δει και να δώσει κάρτα; Δέκα;
Το σουτ του βουο στον Βιερίνια; Δολοφονικό
Α και γαμηθειτε μια χαρά αντέδρασε ο Πασχαλακης
Κωλοχωρια
@@ φιλίες και ντεμεκ σεβασμοι.
Το ξύλο που τρώμε μια ζωή σ αυτό το γαμημενο χωράφι δε το τρώμε ούτε στο Χαριλάου.
Ντεμεκ άντρες και ξηγημενοι. Μια ζωή κόμπλεξ, χτυπήματα εκτός φάσεις και ύπουλες τακτικές.
Το τάκλιν παπαστεριανου κατά Βιερίνια εκτός φασης ποσους επόπτες θέλει για να το δει και να δώσει κάρτα; Δέκα;
Το σουτ του βουο στον Βιερίνια; Δολοφονικό
Α και γαμηθειτε μια χαρά αντέδρασε ο Πασχαλακης
Κωλοχωρια
- teo4giannitsa
Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορτ. Αφού δεν έσπασε πόδι, γιατί γκρινιάζετε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παιχνίδι με την ανοχή των 3 αρχιδιων, θα πάει σε πολύ πολύ ξύλο στο β.
Μακάρι να τελειώσουμε με 11 και μακάρι να μην έχουμε τραυματισμό.
Όσο πιο σβηστά τόσο πιο καλά
3ο ματς που τα κοράκια, μας μαδάνε .......
SM-G965F
Μακάρι να τελειώσουμε με 11 και μακάρι να μην έχουμε τραυματισμό.
Όσο πιο σβηστά τόσο πιο καλά
3ο ματς που τα κοράκια, μας μαδάνε .......
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 15 Σεπ 2018, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
obanebane έγραψε:Αν παίξουμε μπάλα,χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής θα βάλουμε 7 γκολ.
με τετοιο κορακι περιμενα να γινει της γκελας στο 1-0,αλλα ο οφη ειναι τραγικος
βεβαια αυτο το ξεραμε,ειχα γραψει και ενα μηνμ πριν το ματς,τους ειδα με παναιτωλικο ηταν βραστα...
αλλα ο κορακας ηταν καταλυτικος και εκνευριστικος στο πρωτο οποτε λες θα γινει τωρα της καθυστερησης.
τελικα ο ΠΑΟΚ εκπλησσει ακομα και στις κακες του μερες
με καλυτερες ομαδες βεβαια και με τετοιες διαιτησιες απεναντι η γκελα δυσκολα δεν θα ρθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 15 Σεπ 2018, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα δεν είναι καλή όπως δεν ήταν καλή σε κανένα παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος...
Σάμπα τριπλές σ αυτό το γήπεδο δεν δικαιολογούνται
Κανιας ο χειρότερος
Βιερίνια κακός
Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι ...
Ξυπνηστε
Σάμπα τριπλές σ αυτό το γήπεδο δεν δικαιολογούνται
Κανιας ο χειρότερος
Βιερίνια κακός
Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι ...
Ξυπνηστε
Αφου καταφεραμε και το γυρισαμε με αυτη την αποδοση σε αυτο το γηπεδο και με κοντρα διαιτησια δεν υπαρχει δικαιολογια για το δευτερο ημιχρονο.Να σοβαρευτουμε και να σταματησουμε να πουλαμε μπαλες με τετοια ευκολια,ειναι δικαιολογια το γηπεδο αλλα υπαρχει και ενα οριο στην νωθροτητα με την οποια πηγαινουμε στην μπαλα.Εγω πιστευω πως πρεπει να μπει επειγοντας και ο Ακπομ.Δεν γινεται οταν αναγκαστικα πρεπει να σηκωσεις μπαλα να μην υπαρχει μια κολωνα στην αντιπαλη περιοχη.Δεν ταιριαζει ο αγωνιστικος χωρος σε φορ που παιζει συνδιαστικο ποδοσφαιρο.
- teo4giannitsa
Κανονικά θα έλεγα βάλε βερνμπλουμ, να κάνει κάνα τάκλιν στο αρχιδι τον παπαστεριανο, αλλά στον δικό μας θα δείξει καρτα
Εννοείται ότι παίζει ρόλο και το γήπεδο άλλα και η ώρα που μας έχει βάλει η γαμωνοβα για την κακή εικόνα.
Σίγουρα πρέπει να προσέξουν τα πόδια τους όχι μόνο λόγω γηπέδου άλλα και λόγω κλωτσιας των αστείων αντιπάλων.
Αυτό που κάνει ο Παπαστεριανος στον Βιερινια είναι μαρς κόκκινη.
Σίγουρα πρέπει να προσέξουν τα πόδια τους όχι μόνο λόγω γηπέδου άλλα και λόγω κλωτσιας των αστείων αντιπάλων.
Αυτό που κάνει ο Παπαστεριανος στον Βιερινια είναι μαρς κόκκινη.