[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 04.02.09 21:15
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Re: 04.02.09 21:15 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο)
Δικο μου το ματσακιον.
Σοβαρη μονο να ειναι η ομαδα και φωνη 90 λεπτα.
Με αυτη την προυποθεση, ερχεται νικη με οποιοδηποτε σκορ και παμε για το επομενο.
Σοβαρη μονο να ειναι η ομαδα και φωνη 90 λεπτα.
Με αυτη την προυποθεση, ερχεται νικη με οποιοδηποτε σκορ και παμε για το επομενο.
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά πλέον με το νέο φόρουμ μπορούμε να κάνουμε και συνένωση των τόπικ .. Οπότε τώρα το 2ο που ανοίχτηκε το έριξα πάνω στο 1ο και έτσι θα ελαχιστοποιήσουμε τα κλειδωμένα τόπικ.
Πάντως όλοι σας να ρίχνετε βλέφαρα στα παλιά τόπικ, αν και τώρα με τους τίτλους στα Κινέζικα είναι λίγο δύσκολο μέχρι να τους αλλάξουμε όλους!
1-0 παιδιά και τίποτα παραπάνω .. 1-0 και άντε να μας βάλει δύο γκολ μετά ο γαύρος!
Πάντως όλοι σας να ρίχνετε βλέφαρα στα παλιά τόπικ, αν και τώρα με τους τίτλους στα Κινέζικα είναι λίγο δύσκολο μέχρι να τους αλλάξουμε όλους!
1-0 παιδιά και τίποτα παραπάνω .. 1-0 και άντε να μας βάλει δύο γκολ μετά ο γαύρος!
- paok4kyriakos
Αμα βάλουμε γκόλ και παραμείνουμε σοβαροι και στη συνέχεια του πρώτου ματς και στο δεύτερο έχουμε είδη πάει στον τελικό...

Aυτο που πρεπει εμεις να περασουμε στους παικτες,ειναι να παιξουν με ψυχη και οτι βγει.Δεν πρεπει να αρχισουμε τα....παιχνιδι της χρονιας.....τελικος.....και αλλες τετοιες πατατες.
Η ομαδα μας εχει ευχαριστηση πολυ μεχρι τωρα.
Η ομαδα μας εχει ευχαριστηση πολυ μεχρι τωρα.
Παιδιά εγώ λέω να κάνουμε ένα αίτημα στον υπουργό δικαιοσύνης και να του ζητήσουμε για το ματς με τον γάβρο να ισχύσει το πανεπιστημιακό άσυλο και στην Τούμπα......
Ε ρε γλέντια μετα........
- sakisPAOK1926sweden
Νίκη με 3-1 και ήττα στο τηγάνι με 2-1!!
Ενστικτο..
Επιστροφές των Λάκη, Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς
Περιμένουμε να αναρρώσουν οι Ηλιάδης, Μπιζέρα και Μάρκος Αντόνιο..
Με λίγα λόγια, πλην του Σνάουτσνερ, κατεβαίνουμε πάνοπλοι!!
Ενστικτο..
Επιστροφές των Λάκη, Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς
Περιμένουμε να αναρρώσουν οι Ηλιάδης, Μπιζέρα και Μάρκος Αντόνιο..
Με λίγα λόγια, πλην του Σνάουτσνερ, κατεβαίνουμε πάνοπλοι!!
Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης για το Κύπελο Ελλάδας από την ιστοσελίδα της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος": "Δύο ματς... όχι σαν όλα τ' άλλα"

Δεν έρχονται λέει μάλλον Γκαλέτι, Φιόγκο, Ντουντου!
Αχαχαχαχαχαχαχα
Αχαχαχαχαχαχαχα
Τα κοτόπουλα Ντούντου και Ντιόγκο δεν έρχονται Τούμπα.. Δήλωσαν τραυματίες όπως τα λέγαμε... Και ο Γκαλέτι δεν έρχεται, αλλά αυτός δεν είναι κοτόπουλο... Ο Πάμπλο θα είναι στεναχωρημένος σήμερα...
Τωρα με το καινουργιο PAOKMANIA δεν φοβαμαι κανεναν...
Ποιον γαυρο και τι να ΜΕ πεις...
ΦΩΝΙΚΗ ΒΙΑ θελει....και τους εχουμε με τον Garcia δεμενο..

Ποιον γαυρο και τι να ΜΕ πεις...
ΦΩΝΙΚΗ ΒΙΑ θελει....και τους εχουμε με τον Garcia δεμενο..

Στο ματς του Καραϊσκάκη ο Πάμπλο Γκαρσία κηνυγούσε να πλακώσει τους Ντίογο και Ντούντου... Και όλως τυχαίως και οι δύο δηλώνουν τραυματίες για το ματς της Τούμπας...
Χωρίς Ντιόγο μπροστά και χωρίς Γκαλέτι, Ντούντου, Στολτίδη στο κέντρο νομίζω πως είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια καλή αρχή στο δρόμο μας προς την κατάκτηση του κυπέλλου... Θέλω ένα 2-0 που δεν θα ανατρέπεται εκει μέσα...

Χωρίς Ντιόγο μπροστά και χωρίς Γκαλέτι, Ντούντου, Στολτίδη στο κέντρο νομίζω πως είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια καλή αρχή στο δρόμο μας προς την κατάκτηση του κυπέλλου... Θέλω ένα 2-0 που δεν θα ανατρέπεται εκει μέσα...
απο που βγηκε η φημη οτι δεν ερχονται οι ντουντου,ντιογκο και γκαλετι?
αν αληθευει ειναι μια πολυ καλη ευκερια για μια νικη ωστε να παμε μετα εκει μεσα και να κανουμε το αγαπημενο παιχνιδι του σαντος...να κρατησουμε το 0-0...
αν αληθευει ειναι μια πολυ καλη ευκερια για μια νικη ωστε να παμε μετα εκει μεσα και να κανουμε το αγαπημενο παιχνιδι του σαντος...να κρατησουμε το 0-0...
Μην ασχολείστε με παίχτες του θρύνου..κ δήθεν απουσίες
στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε οπωσδήποτε
διότι 10χρόνια είναι πολλά...
στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε οπωσδήποτε
διότι 10χρόνια είναι πολλά...