Πφφφ τίποτα ΡΕ συnothu έγραψε:Τι φτιάξανε ρε οι άνθρωποι. Και τσάμπα τους βγήκε ε ...![]()
![]()
Εγώ κάπως έτσι θα γουστάρω λαιμαι

Πφφφ τίποτα ΡΕ συnothu έγραψε:Τι φτιάξανε ρε οι άνθρωποι. Και τσάμπα τους βγήκε ε ...![]()
![]()
Να την χαιρόμαστε και να την δούμε σύντομα νέα και μεγαλύτερης χωρητικότητας των 40.000 θέσεων, που εκτιμώ ότι θα δείξει περίτρανα στους αλλόθρησκους, τα σχέδια του Ιβάν, για Π.Α.Ο.Κ. = η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας...ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρεμπιπτόντως σήμερα η Τούμπα έχει γενέθλια: Εγκαινιάστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1959.
Εγώ και τον Ιβάν και τον georgiss τους πιστεύω , δεν πετάνε μπαρούφες. Αυτό που είναι να φοβάσαι είναι το ελληνικό κράτος και την γραφειοκρατία από την στιγμή ειδικά που δεν είσαι ομάδα του κέντρου.Andrew R έγραψε:Να ξεσκαλωσεις θέλουμε παραπάνω κι να γίνουμε κι το πρώτο ελληνικό γήπεδο στην νέα αυτή εποχή που θα φιλοξενήσει τελικό ευρωπαϊκού τροπαίου!rainmaker έγραψε:Έχω σκαλωσει στις 36000 χωρητικότητα.
Δε ξέρω γιατι
paokpool έγραψε:Γίνεται να έχει 4 1926 θέσεις;
Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο των εξαγγελιών του από το βήμα της ΔΕΘ το Σάββατο (8/9) .
Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον κ. Μπουτάρη για να τον ενημερώσει για διάφορα θέματα, ανάμεσα σε αυτά και για το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.
Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι θα υπάρχει εξαγγελία στην ομιλία του στην ΔΕΘ, που θα αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.
Άλλωστε αυτό είχε αποκαλύψει και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Καμμένος, μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στον «Arena FM» για το ζήτημα του Δικεφάλου.
Από inpaok.com
Ο οποιοσδηποτε δεν γνωριζει το θεμα μενει με την εντυπωση οτι η πολιτεια θα κανει γηπεδο στον ΠΑΟΚ. Παλι καλα που ...μιλανε και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι αυτο και δεν το κανουν εντελως μονοι τους. Βρε ουστ κοπροσκυλα.«Για εμάς το γήπεδο είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Μιλάμε και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ευρωπαϊκό γήπεδο στο κέντρο της πόλης. Ελπίζουμε εκεί να μπορούν να φιλοξενηθούν μεγάλες ευρωπαϊκές διοργάνωσης και να μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ πραγματικότητα».
41926 θέσεις!Ζαντός έγραψε:paokpool έγραψε:Γίνεται να έχει 4 1926 θέσεις;
Αυτό έτσι και το πεις στον Γιωρίκα τον Σαββίδη, θα καυλώσει τη ζωή του.