Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Μβπ

Πασχαλακης
2
2%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατσεριδης
21
16%
Κρεσπο
11
8%
Βιερινια
2
2%
Σακχοβ
43
33%
Μαουριτσιο
1
1%
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρι
33
25%
Ουαρντα
7
5%
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ακπομ
8
6%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κανιας
2
2%

Σύνολο ψήφων: 130

adidas1926

Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από adidas1926 »

Μέχρι να γυρίσω πίσω το είχα ξεχάσει εντελώς το ολο θέμα ρε παιδιά.Σχετικα αδιάφορο μου πέρασε τι να πω δηλαδή.Να ναι καλά το ίντερνετ να συντηρεί τετοιες καταστασεις.Εκτος έδρας στην αθηνα επαιζα.Τα παντα εχω δει τοσα χρόνια.
Ναι ωραία άντε ήταν μαλακι@ κινηση.Οκ τώρα? Εγω ειρωνεύομαι ολα αυτα τα σενάρια που έχουν βγει απο πουθεναδες που δεν εχουν σχεση με εκδρομές.Να βγω και εγώ να καταδικασω στο ιντερνετ αυτη τη πραξη γιατι?Εχει μεγαλη σημασια τι θα πει ο αντιντας και ο καθε αντιντας?Τρεχουν αλλοι να κραξουν που περιμενουν στωικα καθε παραπτωμα για να βγουν να καταδικάσουν λες και στη ζωη τους εκεινοι τα εχουν ολα λυμένα και τελεια και μονο τα παιδια που τραβιουνται με τον ΠΑΟΚ τους χαλανε τη ζαχαρενια τους.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

metrosport

Άρθρο - 1

Αντικείμενο έρευνας από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ έγινε η εκτόξευση της φωτοβολίδας ευθείας βολής στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (2/9) στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot από την έρυνα διαπιστώθηκε ότι ο οπαδός που ρίχνει τη φωτοβολίδα βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του «Ιστορικού» προς τη μεριά των οπαδών του ΠΑΟΚ και στόχος του ήταν οι φίλοι του Πανιωνίου.

Επίσης, ο άγνωστος τράπηκε άμέσως σε φυγή χωρίς να τον παρεμποδίσει κανείς.

Εκτός από τον ίδιο, οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και πρόσωπα που φαίνεται από τις κάμερες να συνομιλούν μαζί του πριν το περιστατικό.

Άρθρο - 2

Στα χέρια των ανθρώπων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι οι εκθέσεις τόσο των παρατηρητών όσο και της ΕΛ.ΑΣ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανιώνιο. Εκεί που ένας οπαδός πέταξε τη φωτοβολίδα στην κερκίδα με τους φίλους του Πανιωνίου, αμαυρώνοντας την εικόνα των υπολοίπων 800 οπαδών που είχαν μια εξαιρετική συμπεριφορά.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση κινδυνεύει με ένα χρηματικό πρόστιμο και τίποτε παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας για το ματς με την ΑΕΚ ακόμη και αν στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Δικέφαλος κληθεί σε απολογία (σε αυτή την περίπτωση θα είναι η τρίτη) αφού είχε προηγηθεί η τιμωρία με πρόστιμο για το ματς με τον Αστέρα. Είναι όμως προφανές πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει με τη φωτιά και για αυτό το λόγο περιμένουν από την ΕΛ.ΑΣ τον εντοπισμό και τη ταυτοποίηση του δράστη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών να γίνει αυτό. Παράλληλα, στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ ήδη σκέφτονται το ματς με την ΑΕΚ και πως θα θωρακιστεί η Τούμπα ώστε κανείς να μην μπορέσει να βάλει "τρικλοποδιά" στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
adidas1926

flash4 έγραψε: Αλήθεια, τι είδους οπαδική συνείδηση εμπεριέχει αυτή η κίνηση; Πέρα από το θέμα της ανθρώπινης ζωής, πώς θα χαρακτήριζες οπαδικά τη ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής σε γυναικόπαιδα στο μοναδικό γήπεδο που μπαίναμε ανέκαθεν και χωρίς εισιτήρια σε μια εποχή που οι οργανωμένες μετακινήσεις έχουν επανέλθει στο προσκήνιο από τότε που εμείς οι ίδιοι τα κάναμε σκατά σε αυτό το θέμα στη λεωφόρο το 2014;
Και μιας και εκανα και εγω το "καθηκον" μου και καταδικασα το θεμα της εβδομαδας και μιλας για οπαδικη συνειδηση.Ανηκει στα πλαισια του αλληλοσεβασμου μεταξυ ΠΑΟΚ και πανιωνιου η μερα που οι πανθηρες εδιωξαν μια χουφτα οπαδους μας στο κλειστο τους σε πανιωνιος-ΠΑΟΚ μπασκετ πριν κατι χρονια επειδη τολμησαν 17 ατομα να φωναξουν ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ στο 2ο δεκαλεπτο?Ναι τι ομορφα και αλληλεγγυα που ηταν εκεινη την μερα οταν κατεβηκε ολο το πεταλο τους και εδιωξε εν τελει στο 3ο δεκαλεπτο 17 νοματαιους επειδη τολμησαν να σηκωθουν να φωναξουν για την ομαδα τους "ΠΑΟΚαρα σαγαπω εισαι εσυ ναρκωτικο".

Επισης ποσο ξηγηθηκαν περσυ στη νεα σμυρνη οπου απο τις γραμμες του τραμ με φουλφεις κτλ ακολουθουσαν την πορεια του ΠΑΟΚ και φυσικα απο μακρια κανανε χειρονομιες και ζητουσαν να ανταμωσουμε.Απο μακρια φυσικα.

Ας μη πω για Τουμπα τελευταια φορα που ανεβηκαν,που χρειαστηκαν χαστουκια για να ισιωσει η κατασταση.

Τελοσπαντων,για να καταληξω.Οταν μιλαμε για οπαδικες μαζες,λογικο ειναι να γινονται και μαλακιες.Τοσα χρονια βρισκομαστε στα πεταλα με τα παιδια του πανιωνιου,αναμενομενο καποιες φορες να παρεκτρεπονται ατομα ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα.Για μενα το θεμα πηρε τεραστια υποσταση χωρις να βρισκω ιδιαιτερα λογο.Ναι θα μπορουσε το στυλο να τυφλωσει καποιον.Ναι δεν ηταν σωστο που εφυγε.Αλλα δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που συμβαινει κατι τετοιο,δυστυχως.Τωρα ολοι απο το ιντερνετ εχουν παρει πολυ σοβαρα το ρολο τους και νομιζουν πως θα αποκτησουν οντοτητα απο ενα νικνειμ και μια φωτο προφιλ παιρνοντας το ρολο ειτε στελεχους της παε,ειτε του δικαστη,ειτε ακομα και μπατσου.Ευτυχως η ιστορια γραφεται αλλου και οχι απο το νετ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mao_Mao έγραψε:Ξέρουμε τι επαθε ο καντουρι;
Θα μεινει καιρό εκτος;
Ετσι οπως τον ειδα,το 2-3 βδομαδο το χει.προσωπικη μου αποψη,αλλα εκει που επιανε το ποδι του λογικα τη θλασουλα την εχει.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

adidas1926 έγραψε:.Για μενα το θεμα πηρε τεραστια υποσταση χωρις να βρισκω ιδιαιτερα λογο.Ναι θα μπορουσε το στυλο να τυφλωσει καποιον.Ναι δεν ηταν σωστο που εφυγε..
Το ξέρεις ότι πριν μερικά χρόνια σκοτώθηκε άνθρωπος στη Λάρισα από τέτοιο στιλό, ε;

Αλλά ακόμα και να δεχτώ ότι απλά μπορεί να τυφλώσει...Θα το έλεγες με τόση ελαφριά συνείδηση αν είχε γίνει σε σένα ή στον γιο σου; Αν τυφλωνόσουν δηλ. από τέτοια φωτοβολίδα, θα έλεγες ότι οκ, το θέμα πήρε τεράστια υπόσταση χωρίς ιδιαίτερο λόγο;;;;

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα....
adidas1926

Τι θες να κάνω εγω ρε παλικαρε?Αυτο καταλαβες αποτι ειπα δηλαδη?Τι να κάνω λεγε.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

adidas1926 έγραψε:
flash4 έγραψε: Αλήθεια, τι είδους οπαδική συνείδηση εμπεριέχει αυτή η κίνηση; Πέρα από το θέμα της ανθρώπινης ζωής, πώς θα χαρακτήριζες οπαδικά τη ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής σε γυναικόπαιδα στο μοναδικό γήπεδο που μπαίναμε ανέκαθεν και χωρίς εισιτήρια σε μια εποχή που οι οργανωμένες μετακινήσεις έχουν επανέλθει στο προσκήνιο από τότε που εμείς οι ίδιοι τα κάναμε σκατά σε αυτό το θέμα στη λεωφόρο το 2014;
Και μιας και εκανα και εγω το "καθηκον" μου και καταδικασα το θεμα της εβδομαδας και μιλας για οπαδικη συνειδηση.Ανηκει στα πλαισια του αλληλοσεβασμου μεταξυ ΠΑΟΚ και πανιωνιου η μερα που οι πανθηρες εδιωξαν μια χουφτα οπαδους μας στο κλειστο τους σε πανιωνιος-ΠΑΟΚ μπασκετ πριν κατι χρονια επειδη τολμησαν 17 ατομα να φωναξουν ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ στο 2ο δεκαλεπτο?Ναι τι ομορφα και αλληλεγγυα που ηταν εκεινη την μερα οταν κατεβηκε ολο το πεταλο τους και εδιωξε εν τελει στο 3ο δεκαλεπτο 17 νοματαιους επειδη τολμησαν να σηκωθουν να φωναξουν για την ομαδα τους "ΠΑΟΚαρα σαγαπω εισαι εσυ ναρκωτικο".

Επισης ποσο ξηγηθηκαν περσυ στη νεα σμυρνη οπου απο τις γραμμες του τραμ με φουλφεις κτλ ακολουθουσαν την πορεια του ΠΑΟΚ και φυσικα απο μακρια κανανε χειρονομιες και ζητουσαν να ανταμωσουμε.Απο μακρια φυσικα.

Ας μη πω για Τουμπα τελευταια φορα που ανεβηκαν,που χρειαστηκαν χαστουκια για να ισιωσει η κατασταση.

Τελοσπαντων,για να καταληξω.Οταν μιλαμε για οπαδικες μαζες,λογικο ειναι να γινονται και μαλακιες.Τοσα χρονια βρισκομαστε στα πεταλα με τα παιδια του πανιωνιου,αναμενομενο καποιες φορες να παρεκτρεπονται ατομα ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα.Για μενα το θεμα πηρε τεραστια υποσταση χωρις να βρισκω ιδιαιτερα λογο.Ναι θα μπορουσε το στυλο να τυφλωσει καποιον.Ναι δεν ηταν σωστο που εφυγε.Αλλα δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που συμβαινει κατι τετοιο,δυστυχως.Τωρα ολοι απο το ιντερνετ εχουν παρει πολυ σοβαρα το ρολο τους και νομιζουν πως θα αποκτησουν οντοτητα απο ενα νικνειμ και μια φωτο προφιλ παιρνοντας το ρολο ειτε στελεχους της παε,ειτε του δικαστη,ειτε ακομα και μπατσου.Ευτυχως η ιστορια γραφεται αλλου και οχι απο το νετ.
Δε θεωρώ αδέρφια μου τους Πάνθηρες, αλλά είναι ίσως οι πιο ντόμπροι οπαδοί στο λεκανοπέδιο. Προφανώς και έχουν κάνει μαλακίες τελευταία και είχα σπαστεί με τα περσινά στην Τούμπα, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό είναι εντελώς αψυχολόγητο. Δε μιλάμε απλώς για μπινελίκια και αντεγκλείσεις που είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν. Ο τρόπος και η χρονική στιγμή είναι πέρα από κάθε λογική και δείχνει πρόθεση. Αν ήταν άλλο ένα απλό περιστατικό άνευ σημασίας, γιατί μαζεύτηκαν τα πανιά αμέσως και κάθησαν όλοι χωρίς να φωνάξουν μέχρι το τέλος; Όλοι πάγωσαν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

adidas1926 έγραψε:

την δευτερη φορα που θα το κανουμε θα λεμε μπαι μπαι πρωταθλημα και θα φταιει ο ιβαν ο γκαγκατσης ο μιχελ ο χατσεριδης ο λουτσεσκου και κανενας αλλος........αντι να λεμε πως θα το αντιμετωπισουμε λεμε τι να κανουμε αυτα συμβαινουν δυστυχως......ε πρωταθλημα με τετοια νοοτροπια δεν θα παρουμε ποτε γιατι αυτα συμβαινουν......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 04 Σεπ 2018, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αυτα δεν σταματανε ουτε με τιμωριες ομαδων ουτε με χρηματικα προστιμα ουτε με μειον βαθμους... διοτι δεν τους ενδιαφερει .. ουτε αυτον που πεταξε το ρολο τον ενοιαξε οτι χασαμε το πρωταθλημα ,ουτε τον καραγκιοζη με την φωτοβολιδα αν θα φαμε μειον 100... μονο αν τους κλεισουν μεσα .. τον πιανουν και μπαινει μεσα για 1-2-3 χρονια .. αποπειρα ανθρωποκτονιας εκανε ο τυπος...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

adidas1926 έγραψε:Τι θες να κάνω εγω ρε παλικαρε?Αυτο καταλαβες αποτι ειπα δηλαδη?Τι να κάνω λεγε.
Θα μπορούσες απλά να αντιληφθείς ότι πήρε τεράστια υπόσταση το θέμα γιατί όντως είναι σοβαρό. Γιατί από την ανοησία ενός θα μπορούσε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ μια οικογένεια να θρηνεί. Είναι προκλητικό να λες ότι δε βρίσκεις το λόγο που ασχολούνται όλοι με το θέμα αυτό. Έστω, εφόσον δε σε ακουμπάει και δε σε νοιάζει, μη λες τίποτα, μην ασχολείσαι. Μην τη λες στους υπόλοιπους που παγώσανε...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

adidas1926 έγραψε:Τι θες να κάνω εγω ρε παλικαρε?Αυτο καταλαβες αποτι ειπα δηλαδη?Τι να κάνω λεγε.
Φίλε τι ηλικία έχεις;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Asimos έγραψε:
Φίλε τι ηλικία έχεις;
Τις εκδρομές που κάναμε παλιά, δεν τις πρόλαβε πιθανώς, γιατί ποτέ ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν προκαλούσε...
Αν μας προκαλούσαν άρχιζαν τα ωραία...
Και τότε υπήρχε πειθαρχία, όχι ρεμπετ ασκερ

SM-G965F
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

adidas1926 έγραψε:Μέχρι να γυρίσω πίσω το είχα ξεχάσει εντελώς το ολο θέμα ρε παιδιά.Σχετικα αδιάφορο μου πέρασε τι να πω δηλαδή.Να ναι καλά το ίντερνετ να συντηρεί τετοιες καταστασεις.Εκτος έδρας στην αθηνα επαιζα.Τα παντα εχω δει τοσα χρόνια.
Ναι ωραία άντε ήταν μαλακι@ κινηση.Οκ τώρα? Εγω ειρωνεύομαι ολα αυτα τα σενάρια που έχουν βγει απο πουθεναδες που δεν εχουν σχεση με εκδρομές.Να βγω και εγώ να καταδικασω στο ιντερνετ αυτη τη πραξη γιατι?Εχει μεγαλη σημασια τι θα πει ο αντιντας και ο καθε αντιντας?Τρεχουν αλλοι να κραξουν που περιμενουν στωικα καθε παραπτωμα για να βγουν να καταδικάσουν λες και στη ζωη τους εκεινοι τα εχουν ολα λυμένα και τελεια και μονο τα παιδια που τραβιουνται με τον ΠΑΟΚ τους χαλανε τη ζαχαρενια τους.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ
Αν τα παιδιά που τραβιουνται με τον ΠΑΟΚ , δεν μπορουν να ελεγξουν τον εαυτό τους η τους γύρω τους....με αποτέλεσμα κάποιος να χάσει τη ζωή του , ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ. Εγώ το προτιμώ από το να ειπωθεί ότι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σκότωσαν...τραυματισαν....ακρωτηριασαν. Στα τέτοια μου Αν αυτά....γινονται στις εκδρομες οπως λες. Ας τα κανουν οι αλλοι...εμεις λέμε είμαστε διαφορετικοί...είμαστε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός που ρίχνει πέτρες, κροτίδες ή φωτοβολίδες στο γήπεδο θα πρέπει να καταδικαστεί πρώτον γιατί αυτή η ενέργεια δεν είναι ανθρώπινη και δεύτερον γιατί στρέφεται εναντίον της ομάδας που αγαπάμε. Εγώ θέλω να ταυτοποιηθεί και στην περίπτωση που είναι οπαδός του ΠΑΟΚ να διαγραφεί από τον όποιο σύνδεσμο και να φακελωθεί ηλεκτρονικά από την ΠΑΕ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν φακελωθει και διαγραφει τι θα γινει? θα μπει με ντου η με αλλου εισιτηριο και θα κανει τα ιδια..? μονο με καταδικη .. να τον μπαγλαρωσουν και να παει δικαστηριο.. και να το μαθουν ολοι.. μονο ετσι ο επομενος θα το σκεφτει πριν το κανει.. με ατιμωρησια δεν διορθωνεται τιποτα.. μολις πιασουν 3-4 μετα θα δεις ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”