Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Τι να κάνει η ΠΑΕ ρε παιδιά για έναν τύπο που έριξε φωτοβολίδα σε ενα ξένο γήπεδο;
Που ήταν η αστυνομία; που ήταν η διοίκηση του Πανιωνίου;
Όπως έγραψε και ο Γιώργος πιο πάνω,αυτό το κατακάθι έφυγε σαν κύριος από το γήπεδο.
Που ήταν η αστυνομία; που ήταν η διοίκηση του Πανιωνίου;
Όπως έγραψε και ο Γιώργος πιο πάνω,αυτό το κατακάθι έφυγε σαν κύριος από το γήπεδο.
Χρησιμες πληροφοριες seaman. Οποιος αλλος ηταν μεσα κι εχει δει κατι ας πει. Οκ, το οτι η καμερα ηταν εστιασμενη εκει μπορει να εχει διαφορες εξηγησεις, τα υπολοιπα βρωμανε και καλο θα ειναι να ξεβρωμισουν.
Παιζει κανα λινκ απο το επιμαχο βιντεο;
- paok re niamou
- The_Stalker
Φίλε μου η κοινή λογική που αναφέρεις δεν φαίνεται να υπάρχει σε μερίδα οπαδών μας. Για μένα το θέμα με τη φωτοβολίδα είναι πολύ σημαντικότερο από τον στημένο επόπτη, γιατί διακυβεύονται πολύ περισσότερα πράγματα από δύο βαθμούς. Διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές.jibbie έγραψε:ακριβως, ειναι θεμα κοινης λογικης, δε θελει υπεραναλυση. παμε να πουμε κατι τωρα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ;
Από τις μαρτυρίες των παιδιών που ήταν μέσα, φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος ήταν οπαδός μας και προστατεύτηκε από συνοπαδούς. Αν δεν ήταν γνωστός, θα τον είχαν πιάσει και θα τον είχαν σπάσει στο ξύλο. Θεωρώ λοιπόν όποιους τον προστάτευσαν ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ. Δεν με νοιάζει αν τα βρήκαν μετά στο μιλητό με τους νιόνιους, δεν με νοιάζει αν "το παιδί είχε πιεί (οτιδήποτε) παραπάνω και του ξέφυγε", δεν με νοιάζει τίποτα εκτός από το να δω τον τύπο να τιμωρείται σύμφωνα με τον νόμο και φυσικά να μην ξαναπατήσει σε κανένα ματς του ΠΑΟΚ όπου κι αν είναι αυτό και να μην ξαναδώ ΠΟΤΕ να προστατεύονται χάριν οπαδισμού τέτοιοι άνθρωποι. Αν είναι λάθος οι εκτιμήσεις μου, ας βγάλουν ανακοίνωση οι οργανωμένοι που ήταν εκεί να μας πουν τι έγινε. ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ.
Για τον στημένο τι ακριβώς να πούμε; Όταν υπάλληλος της παε, πρώην διαιτητής, βγαίνει και παραδέχεται ανοιχτά την αδυναμία της παε να επιβάλλει όρους ισονομίας, εμείς τι ακριβώς να κάνουμε; Όταν η διοίκηση περιορίζεται σε ποσταρίσματα στα μμδ, όταν ο κομίνης σφυρίζει ακόμα, αυτός ντε που υποτίθεται ότι του έκαναν μήνυση, όταν ακόμα δεν έχουν ΚΑΝ ζητήσει μια συνάντηση με την κεδ, κάτι που έκαναν και οι δύο αντίπαλοι βρικόλακες, όταν δεν έχουν ακόμα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απαιτώντας το 50-50, εμείς τι να πούμε και τι να κάνουμε; Ποστ, βιντεάκια, αρνητικές κριτικές σε κανά μαγαζί ιδιοκτησίας του και του κάναμε τη μούρη κρέας...
Στις 2 από τις 3 συγκεντρώσεις που έγιναν ήμουν παρών κι αισθάνομαι ότι τζάμπα πήγα, τζάμπα φώναξα, αισθάνομαι ότι μόνο παχιά λόγια άκουσα και τίποτε άλλο. Διαιτητές, διαιτητικές αρχές, γιατροί, δικαστές, πολιτικοί, όλοι αυτοί τους οποίους είχαμε την υποχρέωση να κυνηγήσουμε αλύπητα, μας κοιτάνε και γελάνε, έτοιμοι στην πρώτη ευκαιρία να ξανακάνουν τα ίδια. Για να βγει ο υπεύθυνος τύπου να ξαναπεί "εξαφανίστε τον", να βγει ο ΓΣ να ξαναποστάρει την εξυπνάδα του στο ίνσταγκραμ, να βγει ο τεβεκέλης να ξαναπεί ουσιαστικά ότι είναι ανίκανος και τζάμπα τον πληρώνει η παε και να ξαναπάμε σε καμιά δίκη με το δίδυμο της συμφοράς που θα παρακαλάει τους στημένους δικαστές... Και του χρόνου παιδιά...
- paok re niamou
Το μεταφερω ακριβως οπως το βρηκα
Stefanos Ioannhs Repakis
1 ώρα
Πληροφορήθηκα από τη Θεσσαλονίκη ότι ο τύπος με τη φωτοβολίδα είναι οπάδος επίσης του Ατρομήτου Αθηνών,Περιστεριώτης, και αυτό λέει πολλά. Η σχετική ανάρτηση : "Λοιπον επειδή έμαθα τι έγινε με την φωτοβολίδα μπασταρδε εσύ απο το περιστέρι αττικής δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα που έχετε με τους πάνθηρες... Εμείς απο το 1999 έχουμε μια άριστη σχέση μέχρι και μπροστά απο την 4 πέρασαν τα παιδιά αυτά. Όπως και εμείς πίναμε καφέ στην πλατεία χωρίς το παραμικρό.. Και σε απαγόρευσεις μετακινήσεις και οι δυο ειχαμε εισητήρια στα μετάξι μας μάτς... Οποτε μπάσταρδε μακρια απο την ιδεα που λέγεται ΠΑΟΚ...συγνώμη στα αδερφια μας τους πάνθηρες απο ολους εμας"
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ..
Αυτή την δημοσίευση την έκανε ο κύριος Κυλώνης Κώστας σε μια άλλη ομάδα που ασχολείται και αυτή με τον ΠΑΟΚ.
Με αρκετά άτομα διαφώνησα σήμερα λέγοντας τους ότι τα στοιχεία δείχνουν προβοκάτσια και υποστήριζαν ότι υποτιμώ την νοημοσύνη τους.
Stefanos Ioannhs Repakis
1 ώρα
Πληροφορήθηκα από τη Θεσσαλονίκη ότι ο τύπος με τη φωτοβολίδα είναι οπάδος επίσης του Ατρομήτου Αθηνών,Περιστεριώτης, και αυτό λέει πολλά. Η σχετική ανάρτηση : "Λοιπον επειδή έμαθα τι έγινε με την φωτοβολίδα μπασταρδε εσύ απο το περιστέρι αττικής δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα που έχετε με τους πάνθηρες... Εμείς απο το 1999 έχουμε μια άριστη σχέση μέχρι και μπροστά απο την 4 πέρασαν τα παιδιά αυτά. Όπως και εμείς πίναμε καφέ στην πλατεία χωρίς το παραμικρό.. Και σε απαγόρευσεις μετακινήσεις και οι δυο ειχαμε εισητήρια στα μετάξι μας μάτς... Οποτε μπάσταρδε μακρια απο την ιδεα που λέγεται ΠΑΟΚ...συγνώμη στα αδερφια μας τους πάνθηρες απο ολους εμας"
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ..
Αυτή την δημοσίευση την έκανε ο κύριος Κυλώνης Κώστας σε μια άλλη ομάδα που ασχολείται και αυτή με τον ΠΑΟΚ.
Με αρκετά άτομα διαφώνησα σήμερα λέγοντας τους ότι τα στοιχεία δείχνουν προβοκάτσια και υποστήριζαν ότι υποτιμώ την νοημοσύνη τους.
-
Με κάθε επιφύλαξη,αυτός που έριξε το στυλό δεν ειναι ΠΑΟΚτσης ουτε καν έλληνας ουτε καν γήινος.Οι πηγές μου λένε οτι είναι εξωγήινος.Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρα και ξεπερνάνε τα όρια της μπαλας.Δε χωρανε συζητήσεις για ποδοσφαιρο και ΠΑΟΚ.Καποιος να ενημερωσει τη παε,τον γιωργη ή καλυτερα τον ιδιο τον πρόεδρο.
Επισης θα αναφερω κατι εξισου σημαντικο που διαβασα στο ινστα,με καθε επιφυλαξη.Ειναι πολυ πιθανο να εμπλέκεται και το ασθενοφόρο στην ολη υποθεση.Φαινεται και στο βιντεο αν το παρατηρησεις πολυ προσεκτικα.
Εγω καθομουν απεναντι απο την θυρα των φιλοξενούμενων και τα ειχα ολα σε βίντεο αλλα το πρωι που ξύπνησα το κινητό ελειπε απο το σπιτι μου.ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???,/
Επισης θα αναφερω κατι εξισου σημαντικο που διαβασα στο ινστα,με καθε επιφυλαξη.Ειναι πολυ πιθανο να εμπλέκεται και το ασθενοφόρο στην ολη υποθεση.Φαινεται και στο βιντεο αν το παρατηρησεις πολυ προσεκτικα.
Εγω καθομουν απεναντι απο την θυρα των φιλοξενούμενων και τα ειχα ολα σε βίντεο αλλα το πρωι που ξύπνησα το κινητό ελειπε απο το σπιτι μου.ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???,/
[youtube]1xOEjxgiVqk[/youtube]sic-4 έγραψε:Χρησιμες πληροφοριες seaman. Οποιος αλλος ηταν μεσα κι εχει δει κατι ας πει. Οκ, το οτι η καμερα ηταν εστιασμενη εκει μπορει να εχει διαφορες εξηγησεις, τα υπολοιπα βρωμανε και καλο θα ειναι να ξεβρωμισουν.
αρα, συνοπτικα:
ειμαστε ανθρωποι
αγαπαμε την ομαδα
μας πηδανε με καθε τροπο, σε γηπεδο, κερκιδες και δικαστικες αιθουσες
η ΠΑΕ ειναι ανικανη να μας προστατεψει απο στημενους σε γηπεδο, κερκιδες και δικαστικες αιθουσες
cool, gotya
ειμαστε ανθρωποι
αγαπαμε την ομαδα
μας πηδανε με καθε τροπο, σε γηπεδο, κερκιδες και δικαστικες αιθουσες
η ΠΑΕ ειναι ανικανη να μας προστατεψει απο στημενους σε γηπεδο, κερκιδες και δικαστικες αιθουσες
cool, gotya

Ρώτα αυτόν που έκοψε το ποστ μου το χθεσινό....sic-4 έγραψε:Χρησιμες πληροφοριες seaman. Οποιος αλλος ηταν μεσα κι εχει δει κατι ας πει. Οκ, το οτι η καμερα ηταν εστιασμενη εκει μπορει να εχει διαφορες εξηγησεις, τα υπολοιπα βρωμανε και καλο θα ειναι να ξεβρωμισουν.
Δες πιο πίσω απλά άργησε να εγκριθεί. ΣυγγνώμηSalpigoal έγραψε:Ρώτα αυτόν που έκοψε το ποστ μου το χθεσινό....sic-4 έγραψε:Χρησιμες πληροφοριες seaman. Οποιος αλλος ηταν μεσα κι εχει δει κατι ας πει. Οκ, το οτι η καμερα ηταν εστιασμενη εκει μπορει να εχει διαφορες εξηγησεις, τα υπολοιπα βρωμανε και καλο θα ειναι να ξεβρωμισουν.
- john4serres
Δεκάδες, ανά μισό η ένα λεπτό.Mīngus έγραψε:Στον τελικό με τον βάζελο στο οακα ξέρετε πόσες βολές είχαμε φάει με στυλό;
Τότε ήταν θρίαμβος του ποδοσφαίρου. Εγώ αυτό θυμάμαι.
Αλλά λόγω νεκρης ζωνης 1 στις 10 εφτανε σε άτομα.
Τότε ήταν οργανωμένο, δεν πιάνεται. 30 άτομα με μαύρα κράνη μες την τάφρο το λες και λόχο εκστρατείας.
Mε λίγα λόγια θεωρείς ''αδερφό'' ΠΑΟΚτσή αυτόν που το έκανε και αυτούς που τον προστάτευσαν; Και δεν το καταδικάζεις;adidas1926 έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη,αυτός που έριξε το στυλό δεν ειναι ΠΑΟΚτσης ουτε καν έλληνας ουτε καν γήινος.Οι πηγές μου λένε οτι είναι εξωγήινος.Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρα και ξεπερνάνε τα όρια της μπαλας.Δε χωρανε συζητήσεις για ποδοσφαιρο και ΠΑΟΚ.Καποιος να ενημερωσει τη παε,τον γιωργη ή καλυτερα τον ιδιο τον πρόεδρο.