Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
το μήνυμα το πέρασαν , την επόμενη θα μας την φορέσουν,η τέταρτη αγωνιστική πλησιάζει
θα προσπαθούμε πάλι να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες , περσινά ξινά σταφύλια
θα προσπαθούμε πάλι να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες , περσινά ξινά σταφύλια
Ενδιαφέρον... Αν και η "ζημιά" έγινεhasio_john έγραψε:PAOK Veriotis (facebook)
Πλέον δεν μιλάμε για το κατακριτέο της ιστορίας.
Πλέον μιλάμε για το ύποπτο της υπόθεσης. Αυτό που σε γεμίζει σκέψεις. Σκέψεις καχύποπτες. Τελικά φαίνεται πως κάτι τέτοια περιστατικά δεν είναι για να μπαίνουν εύκολα στην άκρη.
Ο κόσμος των δύο ομάδων παρά τον αρχικό αναβρασμό δείχνει πως οι καλές σχέσεις δεν χαλάνε παρά το άσχημο περιστατικό.
Το ότι δεν υπήρχε η παραμικρή αιτία να γίνει ότι έγινε το ξέρουμε. Δεν είναι μόνο οι καλές σχέσεις των 2 ομάδων. Είναι και το χρονικό σημείο. Ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει. Κανένας λόγος εκνευρισμού από την πλευρά μας.
Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούν συγνώμη και η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν δίνει συνέχεια στο θέμα, αποδέχεται την συγνώμη και ζητάει όπως όλοι μας άλλωστε την σύλληψη του δράστη.
Και μετά... βγαίνει το βίντεο από την κερκίδα.
Πως γίνεται σε τέτοια άσχημα σκηνικά πάντα να υπάρχει ένα βίντεο το οποίο επικεντρώνεται στο σημείο του περιστατικού...
Καρφωμένο ακριβώς σε εκείνο το σημείο!!!!!!
Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται πως αυτός που κάνει ότι κάνει, βρίσκεται έξω από την κερκίδα όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα κάτω από την κερκίδα και έξω από τα κάγκελα στο σημείο που βρίσκεται ο στίβος του γηπέδου.
Αυτό προφανώς δικαιολογεί και το γεγονός πως ο τύπος την γλύτωσε από ΠΑΟΚτσήδικα χέρια. Με βάση το βίντεο ίσως δεν βρισκόταν καν και για καμία στιγμή κατα τη διάρκεια του αγώνα μέσα στο πέταλο των φιλοξενουμένων.
Και καλό θα είναι να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον τύπο με την φωτοβολίδα. Το βίντεο βλέπετε...
Το βίντεο από την αρχή της λήψης που έχει δημοσιοποιηθεί, επικεντρώνεται από μιας αρχής στο σημείο του περιστατικού. Κεντράρει εκει πέρα. Λες και το περιμένει να γίνει. Λες και το ξέρει. Λες και το γκολ από όποια ομάδα κι αν έμπαινε αποτελούσε το σύνθημα!
Όλοι είναι καρφωμένοι με το βλέμμα στο γήπεδο. Όλοι με τα μάτια στο ματς. Κανένας δεν κοιτάει προς την ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα. Το όλο σκηνικό γίνεται σε ανύποπτο χρόνο. Τίποτα δεν σηματοδοτεί την άσχημη εξέλιξη. Αλλά...
Αλλά η κάμερα του βίντεο κοιτάει εκει πέρα. Ακριβώς εκεί πέρα! Γιατί???
Μήπως εκτός από τον δράστη πρέπει να αναζητήσουμε και τον κάτοχο του βίντεο???
SM-G965F
Εγώ ασπάζομαι ένα Post από έναν "μεγάλο" το οποίο άκουσα και μετά έψαξα και βρήκα...
"Όταν έχεις χάσει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα από ένα ρολό χαρτί δεν πηγαίνεις να ρίξεις φωτοβολίδα"...
Την αλήθεια ποτέ δεν θα την μάθουμε... Νικήσαμε τον Πανιώνιο με έναν επόπτη στημένο και όμως κανένας δεν ασχολείται, όλοι ασχολούνται με τον βλαξ γιατί έτσι πρέπει, γιατί έτσι τους συμφέρει!!!
"Όταν έχεις χάσει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα από ένα ρολό χαρτί δεν πηγαίνεις να ρίξεις φωτοβολίδα"...
Την αλήθεια ποτέ δεν θα την μάθουμε... Νικήσαμε τον Πανιώνιο με έναν επόπτη στημένο και όμως κανένας δεν ασχολείται, όλοι ασχολούνται με τον βλαξ γιατί έτσι πρέπει, γιατί έτσι τους συμφέρει!!!
Εσεις θελετε να με τρελανετε σημερα...Εδω πετουσαμε φωτοβολιδες στον τελικο του κυπελου με το σκορ στο 0-2 χτες θα κολουσε το ζωο!!!
Πολύ ενδιαφέρον το ποστ του ΠΑΟΚΤΣΗ άσχετα αν υπάρχουν δύο τρεις ενστασεις
- navigator11
Δεν ξέρω αν ήταν προβοκάτσια, αν ήταν προμελετημένο, αν ήταν ηλιθιότητα, αν ήταν δικός μας, αν ήταν από το υπερπέραν ή ο,τι στον πέο άλλο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πέρυσι ο κόσμος της ομάδας, για μέρος του οποίου έχω εκφράσει άλλες φορές παλιότερα έντονες ενστάσεις για συμπεριφορές του, υπήρξε ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ & ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, κόντρα στις ελεεινές προκλήσεις, που δέχτηκε σύσσωμα από πλείστους όσους θεσμούς του αθλητικού παρακράτους. Και όχι στιγμιαία για μια δυο φορές. Αλλά διαρκείας επί μήνες. Που αν ποτέ τα υφίσταντο όλα αυτά τα αίσχη τα πουστρογαυρ@κια, είτε κόκκινα, είτε πράσινα, είτε κίτρινα, θα είχε καεί η χώρα. Ουδείς δε λέει ότι, αν όντως αυτός ο συγκεκριμένος είναι συνοπαδός,δεν είναι απομονωτέος. Ας κάνει και η αστυνομία τη δουλειά της και να τον μπαγλαρώσει. Δε νομίζω ότι θα σπεύσει κάποιος εκ ΠΑΟΚ να τον υπερασπιστεί. Φτάνει όμως το "φούσκωμα". Νισάφι ρε.
- paok re niamou
Καταρχην υπαρχουν οι καμερες του γηπεδου, που ακομα δεν εχουμε μαθει τι δειχνουν. Συμφωνα και με αυτα που ακουσα χθες βραδυ, ο τυπος εριξε μια στη δικη μας κερκιδα και μια στην αλλη. Αν ειναι ετσι, ηθελε να πυροδοτησει το κλιμα που ηταν εκκλησια.
Αν δεν ειναι αυτο στημενο τι ειναι ?
Αν δεν ειναι αυτο στημενο τι ειναι ?
Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει σε καμία των περιπτώσεων είναι να τον προστατέψει η ΠΑΕ. Υπάρχουν κάμερες που λειτουργούν, το οποίο επιβεβαίωσε κι η διοίκηση του Πανιωνίου από την πλευρά της. Η αστυνομία έχει το υλικό. Κάνεις μία ωραιότατη αναγνώριση του, αφού τον βρεις στο βίντεο, βρίσκεις ποιος είναι, και τον βάζει το δικαστήριο υποχρεωτικό όρο την ώρα που παίζει ο ΠΑΟΚ μπάλα για τα επόμενα δέκα χρόνια(ή και ισοβίως) να βρίσκεται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα στην κατοικία του. Δεν είναι πυρηνική φυσική παιδιά. Αν παραβεί τους όρους τον βάζεις μέσα για ένα τρίμηνο. Αν το κάνει δεύτερη φορά για ένα εξάμηνο. Το επαναλαμβάνεις αυτό και με τον επόμενο και με τον μεθεπόμενο μέχρι να καθαρίσουν όλα τα γήπεδα από τους κάφρους- επίδοξους δολοφόνους του είδους του. Θέληση υπάρχει από την πολιτεία; Αν γίνουν αυτά που λέω θα πάνε οι σύνδεσμοι να τον υποστηρίξουν για συμπαράσταση ή θα πούνε απλά καλά να πάθει; Απλές ερωτησούλες, αν υπάρχει κάποιος συνδεσμίτης παρακαλώ θα ήθελα μία απάντηση.
- Amon Tobin
++++panpangr77 έγραψε:Αφού πέρασε μια μέρα ,θα ήθελα να μιλήσω στον τύπο που έριξε την φωτοβολίδα,στην κερκίδα των νιονιων ,να του πω ότι ΠΑΟΚ δεν γεννιέσαι μόνο,δεν έχεις την τύχη να σε παίρνει ο πατέρας σου από το χέρι και να σε πηγαίνει στον ναό,δεν έχουν όλοι την τύχη να βαπτιστούν μέσα στην Τούμπα,υπάρχουν και άλλοι και ο καλύτερος για αυτους που είναι μακριά από την Θεσσαλονίκη να έρθουν οι ίδιοι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ να τον αγαπήσουν οι ίδιοι όταν καταλάβουν στην ζωή σε ποια πλευρά του δρόμου πρεπει να σταθούν.Ενας από τους λόγους που έγινα ΠΑΟΚ στα 8 μου χρόνια ειναι γιατί θαύμαζα τον λαό του ΠΑΟΚ όταν ερχοτανε να παίξει με τον Πανιωνιο όπου με πήγαινε ο γαύρος πατέρας μου ,περπατώντας 3 χλμ για να με μυήσει στο ποδοσφαιρο,.Λοιπόν σε αυτό το γήπεδο είχαμε πολύ άσχημες εμπειρίες με πολύ βία με τους γαύρους,τους βαζελους και τα χειρότερα με τα χάνουμια που πάντα ερχόντουσαν με κάτι κοτρωνες και τα πετάγανε σε γυναικόπαιδα,τους σιχαθηκα. Μια ομάδα ερχοτανε και όλο το γήπεδο χαζεύε τους απέναντι,με τα πιο τρελά συνθήματα ,με το τραγούδι και όλα τα τρελά.Ειχα την τύχη να είμαι μέσα 8 χρόνων το 85 και να γυρίσουμε μαζί πίσω στο σπίτι μας πορεία με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ,γουστάρε μέχρι και ο γαύρος πατέρας μου ,που πάντα μου μίλαγε για την ομαδάρα του 70. Στην κερκίδα που έπεσε η φωτοβολίδα συνήθως παίρναμε εισιτήριο,στην θέση αυτή εχθές σίγουρα θα καθοτανε ένα μέλλον Παοκτσακι,έχει τόσα να αγαπήσει ένα παιδάκι την φετινή ομάδα,εχθές αντί να αγαπήσει την ΠΑΟΚΑΡΑ μάλλον την μίσησε.
Σε συνδυασμό με το βίντεο απο τα δικά μας επίσημα στον αγώνα με γκει, δε θα με παραξένευε καθόλου να πέφτει γερό χαρτζιλίκωμα. Έχουμε και κρίση και για 2-3 κατοστάρικα πολλοί σκέφτονται πολλά.
Οχι βέβαια πως δεν έχουμε κι εμείς βόδια με λογική που σπάει κόκαλα του στυλ: «δε με ενδιαφέρει τη λεει ο νόμος, αφου ειναι παράλογος».
Οχι βέβαια πως δεν έχουμε κι εμείς βόδια με λογική που σπάει κόκαλα του στυλ: «δε με ενδιαφέρει τη λεει ο νόμος, αφου ειναι παράλογος».
ηρθε ο αλλος ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ντε και καλα να κανουμε γκελα, κι εχουμε κανει συμποσιο για τη φωτοβολιδα.
nice
nice

- Dimitris_L4
Γνωμη μου ειναι οτι οταν τα ριχνουμε ολα σε θεωριες συνομωσιας παντα αυτα θα εχουμε..ο τυπος επρεπε να ειναι ηδη μεσα και ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε..
Δεν ειναι φωτοβολιδαjibbie έγραψε:ηρθε ο αλλος ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ντε και καλα να κανουμε γκελα, κι εχουμε κανει συμποσιο για τη φωτοβολιδα.
nice
Ειναι αποπειρα δολοφονιας.και ναι ειναι σημαντικοτερο απο ενα κορνερ ενα οφσαιντ ποσο μαλλοβ οταν γινεται στο ονομα του ΠΑΟΚ
Επειδη ημουν μεσα στο γηπεδο και για να μην γραφονται μοουρδες.
Στην αρχη πεταχτηκε μια φωτοβολιδα προς τα πισω και ΕΞΩ απ το γηπεδο (εφυγε δηλαδη προς απο τα χαμηλα προς τα ψηλα διαζωματα) και μετα απο λιγο εφυγε σε ευθεια βολη προς τους Πανιωνιους και ακριβως μπροστα μου! Αοο εκεινη την ωρα και μετα ξενερωσα τοσο που δεν μπορουσα ουτε το ματς να δω....
Αυτος που την εριξε ηταν σιγουρα κανα πιωμενο, σαν κι αυτον που επεσε απ τς καγκελα και τον μαζεψανε με το ασθενοφορο (αληθεια γι αυτο το περιστατικο δεν ειδα να γραφεται τιποτα και πουθενα)
Στην αρχη πεταχτηκε μια φωτοβολιδα προς τα πισω και ΕΞΩ απ το γηπεδο (εφυγε δηλαδη προς απο τα χαμηλα προς τα ψηλα διαζωματα) και μετα απο λιγο εφυγε σε ευθεια βολη προς τους Πανιωνιους και ακριβως μπροστα μου! Αοο εκεινη την ωρα και μετα ξενερωσα τοσο που δεν μπορουσα ουτε το ματς να δω....
Αυτος που την εριξε ηταν σιγουρα κανα πιωμενο, σαν κι αυτον που επεσε απ τς καγκελα και τον μαζεψανε με το ασθενοφορο (αληθεια γι αυτο το περιστατικο δεν ειδα να γραφεται τιποτα και πουθενα)