sic-4 έγραψε:Δεν προκειται για μια αναγνωση και μια αλλη. Προκειται για την πραγματικοτητα και μια εικασια.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εβαλε 2,5 γκολ και μετρησε το 1. Το ΑΝ θα μπορουσε ο νιονιος να εχει βαλει ενα γκολ και να τρεχουμε ειναι μια εικασια, ενα σεναριο απο τα πολλα που θα μπορουσε κανεις να εμπνευστει. Ο rizzla παντως ανεφερε τα γεγονοτα, οχι μια δικη του αναγνωση του θεματος.
O Rizla έγραψε στον magpies ότι δεν έχει καμία ευθύνη η ομάδα και ο προπονητής, σε ένα ποστ που αρχικά έλεγε ότι έτσι πάμε για πρωτάθλημα.
Εγώ ουσιαστικά σχολίασα ότι η εικόνα της ομάδας (για την οποία ευθύνονται οι παίκτες και ο λουτσέσκου) συνολικά ήταν τέτοια που αν συνεχιστεί μάλλον το αντίθετο λέει.
Ο καθένας κρατάει εκείνο που θέλει. Εγώ βλέπω φυσικά την εχθρική διαιτησία που όντως αλλοίωσε το αποτέλεσμα αλλά και να κερδίζαμε 0-2,5 όπως λες, η εικόνα δεν ήταν αυτή.
Η "άσκηση" που ΄κανω στο μυαλό μου κάθε φορά είναι "αν δει κάποιος τρίτος ολόκληρο τον αγώνα χωρίς τις καθοριστικές φάσεις (γκολ, ακυρωσεις, πέναλτι) και χωρίς να ξέρει ποιοι παίζουν και του πεις "μάντεψε ποιος κέρδισε τελικά" τι θα απαντούσε;
Ότι η ομάδα με τα ασπρόμαυρα πρεπει να έριξε τρίμπαλο;
Φυσικά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και κάποια ματς όντως τα παίρνουν οι δυνατές ομάδες με την ποιότητα τους, ακόμα και όταν δεν αποδίδουν αυτά που μπορούν. Και το χτεσινό τέτοιο ήταν.
Για μένα στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλύτερα από τον αντίπαλο και να δημιουργεί περισσότερες φάσεις από αυτές που δέχεται ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα της απώλειας. Και οι "επαγγελματικές" νίκες ευπρόσδεκτες είναι όπως και η τύχη αλλά δε μπορείς να βασίζεσαι σ' αυτές και να λες παω για πρωταθλημα.
Τι θελετε να πω, ότι με ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο; Ότι δεν τρέχει τίποτα όταν μια τέτοια ομάδα σου κάνει 4-5 φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος και εσύ κάνεις όλες κι όλες 3 με το ζόρι σε όλο το ματς;
Και στην τελική και ο Ρίζλα εικασία κάνει όταν λέει "αν το τρώγαμε από στραβοκλωτσιά". Είναι όμως εύλογη.