Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Γιατι πρεπει να μιλαμε με ΑΝ δεν καταλαβαινω ρε παιδια.
Αν εβρισκε καποιον η φωτοβολιδα, δεν υπαρχει αν.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.
ΤΕΛΟΣ.
Η ΠΑΕ θα φαει προστιμο συμφωνα με τον κανονισμο.
ΤΕΛΟΣ κι απο εδω.
Προφανως η ΠΑΕ πρεπει να προστατευει πολυ καλυτερα τα συμφεροντα της ομαδας ειδικα σε εκτος εδρας ματς.
Οπως εγραψα και πριν να βαλει ατομα να ελεγχουν κατα την εισοδο των οπαδων.
ΤΕΛΟΣ και απο εδω.
Το να "τραβαμε" ενα θεμα το οποιο θα το παρουν και θα το κανουν ΤΟΠ ΘΕΜΑ για κανα μηνα οι αλλοι δεν ωφελει πουθενα.
Αν εβρισκε καποιον η φωτοβολιδα, δεν υπαρχει αν.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.
ΤΕΛΟΣ.
Η ΠΑΕ θα φαει προστιμο συμφωνα με τον κανονισμο.
ΤΕΛΟΣ κι απο εδω.
Προφανως η ΠΑΕ πρεπει να προστατευει πολυ καλυτερα τα συμφεροντα της ομαδας ειδικα σε εκτος εδρας ματς.
Οπως εγραψα και πριν να βαλει ατομα να ελεγχουν κατα την εισοδο των οπαδων.
ΤΕΛΟΣ και απο εδω.
Το να "τραβαμε" ενα θεμα το οποιο θα το παρουν και θα το κανουν ΤΟΠ ΘΕΜΑ για κανα μηνα οι αλλοι δεν ωφελει πουθενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Κυρ 02 Σεπ 2018, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αν είναι ρε Γιωργη έτσι να πάρουμε πρωτάθλημα...pilotos έγραψε:Να κλείσει και την Τούμπα για σιγουριά καλύτερα;Caballo Viejo έγραψε:Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε κάτι που θα μπορούσε να γίνει απόψε η καταδίκη του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα μάλλον ελέγχεται η κατάσταση μετά τα χουνέρια που έχουμε πάθει. Στα εκτός δεν ελέγχεται με τίποτα κι από κανέναν. Να πάρει η ΠΑΕ μια γενναία απόφαση να σταματήσει τις μετακινήσεις. Χτες.
SM-G965F

Την έκλεισαν πέρυσι με τον Βόλο και μόλις άνοιξε, ένα ρόλο χαρτί τα διέλυσε όλα.elvetos giatros έγραψε:Αν είναι ρε Γιωργη έτσι να πάρουμε πρωτάθλημα...pilotos έγραψε:Να κλείσει και την Τούμπα για σιγουριά καλύτερα;Caballo Viejo έγραψε:Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε κάτι που θα μπορούσε να γίνει απόψε η καταδίκη του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα μάλλον ελέγχεται η κατάσταση μετά τα χουνέρια που έχουμε πάθει. Στα εκτός δεν ελέγχεται με τίποτα κι από κανέναν. Να πάρει η ΠΑΕ μια γενναία απόφαση να σταματήσει τις μετακινήσεις. Χτες.
SM-G965F
Αλλά και κλειστή να ήταν, θα περνούσε ένα περιστέρι, θα εχεζε τον Όσκαρ και θα πάθαινε ουρολοίμωξη ο καργιολης.
Δεν υπάρχει σωτηρία, όταν έχεις να κάνεις με ζώα, τέλος
SM-G965F
σήμερα η ομάδα κέρδισε και τους διαιτητές
σήμερα όμως...
δε θα μπορέσει να το κάνει κάθε σαββατοκύριακο
το πρωτάθλημα το έχουνε στήσει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
καληνύχτα ΠΑΟΚ
σήμερα όμως...
δε θα μπορέσει να το κάνει κάθε σαββατοκύριακο
το πρωτάθλημα το έχουνε στήσει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
καληνύχτα ΠΑΟΚ
Ακόμη και να μην τον βρήκε, "απόπειρα να χτυπήσει αντίπαλο" και μάλιστα εκτός φάσης, είναι κόκκινη.pilotos έγραψε:Δεν τον βρήκε αν και πήγε με πρόθεση, κίτρινηskalon έγραψε:Αυτό που δεν βλέπω να έχει σχολιάσει κανένας μέχρι τώρα, είναι η κόκκινη κάρτα που δεν έδειξε στον παίκτη του νιόνιου που χτύπησε με τις τάπες τον Μάτος που πήγαινε για να εκτελέσει ένα πλάγιο (νομίζω ήταν στο 1ο ημίχρονο ακόμα)
SM-G965F
οπως εγραψα πιο πανω για ολες τις επιμαχες φασεις ετσι κ για αυτο,skalon έγραψε:Ακόμη και να μην τον βρήκε, "απόπειρα να χτυπήσει αντίπαλο" και μάλιστα εκτός φάσης, είναι κόκκινη.pilotos έγραψε:Δεν τον βρήκε αν και πήγε με πρόθεση, κίτρινηskalon έγραψε:Αυτό που δεν βλέπω να έχει σχολιάσει κανένας μέχρι τώρα, είναι η κόκκινη κάρτα που δεν έδειξε στον παίκτη του νιόνιου που χτύπησε με τις τάπες τον Μάτος που πήγαινε για να εκτελέσει ένα πλάγιο (νομίζω ήταν στο 1ο ημίχρονο ακόμα)
SM-G965F
πλακα εχει που παει κ μιλαει στο κορακι ο Βιερινια που ειναι κ αρχηγος κ εκεινος φενεται στη καμερα οτι του την λεει με εντονο υφος!!
ποιος σεβασμος??
-
Δεν μπορω να κρίνω την ομάδα ,περιμένω την διακοπη να ξεκουραστεί και μετα να την κρίνω ,βλέπω κάποιες παραφωνίες που δεν μου αρέσουν.
Αυτά που εγιναν πέρσι ,έχουν περάσει στην ομάδα και θετικά και αρνητικά. Η ομάδα εχει μια κάβλα να τους κερδίσει όλους απο την μια ,απο την άλλη όταν εγινε η διακοπη ,οι παικτες μας είχαν παγώσει... οταν εγινε αυτη η ζωγραφία του επόπτη κανεις που έχει θεσμικο ρόλο απο την ομάδα στον πάγκο δεν συγκράτησε τα νεύρα του ...
Ευτυχώς που έρχεται η διακοπη για να ηρεμησουμε...
Αυτά που εγιναν πέρσι ,έχουν περάσει στην ομάδα και θετικά και αρνητικά. Η ομάδα εχει μια κάβλα να τους κερδίσει όλους απο την μια ,απο την άλλη όταν εγινε η διακοπη ,οι παικτες μας είχαν παγώσει... οταν εγινε αυτη η ζωγραφία του επόπτη κανεις που έχει θεσμικο ρόλο απο την ομάδα στον πάγκο δεν συγκράτησε τα νεύρα του ...
Ευτυχώς που έρχεται η διακοπη για να ηρεμησουμε...
Θα την αναπαράγουμε για πολλές σελίδες αυτήν την απαράδεκτη παπαριά που έγινε, ρίχνοντας μπόλικο νερό στον νερόμυλο των αλλόθρησκων, ενώ το μπορντέλο της πουτανόβα δεν έδειξε τίποτα, όπως έχει εντολές να κάνει?
Συμφωνώ με όσους καταδικάζουν την σημερινή μαλακία, αλλά ας πάνε καμιά βόλτα απ τον σύνδεσμο να τα πουν...
Αυτές οι συζητήσεις γίνονται μέσα στους συνδέσμους, ιδιωτικά και οι καταστάσεις διορθώνονται με κάποια μέτρα...
Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι του λόγου μου απ τα νιάτα μου, τότε που πέφτανε και μπόλικες φάπες για "ίσιωμα"...
Απόψε ο
γάμησε μέχρι και τα κοράκια...Ως πότε? 
Συμφωνώ με όσους καταδικάζουν την σημερινή μαλακία, αλλά ας πάνε καμιά βόλτα απ τον σύνδεσμο να τα πουν...
Αυτές οι συζητήσεις γίνονται μέσα στους συνδέσμους, ιδιωτικά και οι καταστάσεις διορθώνονται με κάποια μέτρα...
Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι του λόγου μου απ τα νιάτα μου, τότε που πέφτανε και μπόλικες φάπες για "ίσιωμα"...
Απόψε ο

τοσκα
καρελης
ποντους
ειναι παικτες που μετα απο 15 μερες θα μπορουν να παιξουν στην ομαδα και να την "φρεσκαρουν"
καρελης
ποντους
ειναι παικτες που μετα απο 15 μερες θα μπορουν να παιξουν στην ομαδα και να την "φρεσκαρουν"
Λογικο η ομάδα να ξεκινήσει έτσι τον αγώνα μετά το ματς με την Μπενφίκα. Ευτυχώς ηρεμήσαμε και πήραμε το ματς στο δεύτερο εύκολα. Η ομάδα ειπαμε θέλει δεύτερο εξτρέμ και δεν ξέρω αν ο Καρελης μπορει να παίξει τη θέση καλά. Ο καντουρι είναι 8αρι και δεν νομίζω ο Λουτσεσκου να τον κρατήσει άλλο στα εξτρέμ. Ποιο πολύ μπροστά από τον Μαουρίτσιο τον βλέπω στη θέση του Πέλκα κάτι που περισυ δεν πήγε καλά. Με μεγάλη προσμονή περιμένω τον Σουηδό στο 6 για να κλείσουν οι τρύπες στην κόντρα και στα πλάγια της περιοχής μας. Σίγουρα όμως αυτό που θα λείπει από την ομάδα αυτή τη χρονιά είναι ενός παίχτη στο 10 με εμπειρία από μεγάλο πρωτάθλημα. Ο Πελκας δυστυχώς είναι ακόμα ασταθης στην απόδοση του.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
ενταξει ρε φιλε,λιγο ακραια τωρα αυτη η φαση. Δεν θεωρω οτι ειναι κοκκινη για κανενα λογο,βαρια κιτρινη προσωπικα λογω της προθεσης και μονο.skalon έγραψε:Ακόμη και να μην τον βρήκε, "απόπειρα να χτυπήσει αντίπαλο" και μάλιστα εκτός φάσης, είναι κόκκινη.pilotos έγραψε:Δεν τον βρήκε αν και πήγε με πρόθεση, κίτρινηskalon έγραψε:Αυτό που δεν βλέπω να έχει σχολιάσει κανένας μέχρι τώρα, είναι η κόκκινη κάρτα που δεν έδειξε στον παίκτη του νιόνιου που χτύπησε με τις τάπες τον Μάτος που πήγαινε για να εκτελέσει ένα πλάγιο (νομίζω ήταν στο 1ο ημίχρονο ακόμα)
SM-G965F
ειδα το ριπλει του γκολ απο πλαγια ληψη,
μετα τα περσινα μου περασε η εξης σκεψη αμεσως,
πως ο ηλιθι@ς δε το εδωσε κ αυτο κανενα οφσαιτ να ερθει κ το εγκεφαλικο μετα!!!
κ αυτο γιατι στο σουτ του Ελκαντουρι πεταγετε ο Ακπομ,
θα μας ελεγαν πως επιρεαζει την φαση κ εμποδιζει τον τερματα τους!!!
βρε που εχουμε φτασει?? κ σε καθαρες φασεις???
μαλλον του ξεφυγε δεν εξηγητε αλλιως

μετα τα περσινα μου περασε η εξης σκεψη αμεσως,
πως ο ηλιθι@ς δε το εδωσε κ αυτο κανενα οφσαιτ να ερθει κ το εγκεφαλικο μετα!!!
κ αυτο γιατι στο σουτ του Ελκαντουρι πεταγετε ο Ακπομ,
θα μας ελεγαν πως επιρεαζει την φαση κ εμποδιζει τον τερματα τους!!!

μαλλον του ξεφυγε δεν εξηγητε αλλιως

@ rain, ναι λυσσαξα!!
Αυτά θέλω να γράψω ΤΙΣ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ...τι να γράψω ; Για τον Καμπούρη;
Έχω γράψει και για τους Καμπούρηδες 1000 φορές. Έχω πει ότι αν ο μεγααλος λαός του ΠΑΟΚ, που έχει τους ηθικούς αυτουργους που του στέρησαν το περσυνο πρωτάθλημα , να πίνουν δίπλα του καφέδες ατιμώρητοι, στη βόρεια Ελλάδα πολλές φορες , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ...ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΣΠΟ ΜΑΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΣΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ , ΣΕ ΔΥΟ ΑΣΒΕΡΚΟΥΣ ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΛΗΜΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
ΟΣΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΙΒΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ...ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ..ΝΤΟΥ...ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ..
Στην πρώτη ευκαιρία που η τιμωρία θα είναι όχι πρόστιμο αλλά κάτι χειρότερο, και που θα στερήσει άλλον ένα τίτλο, θα ασχοληθείτε κι εσείς.......
Κι ακόμα χειρότερα , θα ασχοληθείτε όλοι με δακρυβρεχτα κείμενα αν φτάσουμε να μιλάμε για καμμία ανθρώπινη ζωή.
Αν δε θέλετε να με ακούτε, απλά κάνετε πράξη την υπογραφή μου ..και ησυχαζετε (οριστικά τη δεύτερη φορά) κι εσείς κι εγώ. Μέχρι τότε θα είμαι εδώ μόνο για εσωτερικό κράξιμο , όπως ξαναδηλωσα.
(@ Δημήτρη, απαντήθηκε κ η δικιά σου απορία)
Αυτά θέλω να γράψω ΤΙΣ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ...τι να γράψω ; Για τον Καμπούρη;
Έχω γράψει και για τους Καμπούρηδες 1000 φορές. Έχω πει ότι αν ο μεγααλος λαός του ΠΑΟΚ, που έχει τους ηθικούς αυτουργους που του στέρησαν το περσυνο πρωτάθλημα , να πίνουν δίπλα του καφέδες ατιμώρητοι, στη βόρεια Ελλάδα πολλές φορες , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ...ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΣΠΟ ΜΑΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΣΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ , ΣΕ ΔΥΟ ΑΣΒΕΡΚΟΥΣ ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΛΗΜΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
ΟΣΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΙΒΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ...ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ..ΝΤΟΥ...ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ..
Στην πρώτη ευκαιρία που η τιμωρία θα είναι όχι πρόστιμο αλλά κάτι χειρότερο, και που θα στερήσει άλλον ένα τίτλο, θα ασχοληθείτε κι εσείς.......
Κι ακόμα χειρότερα , θα ασχοληθείτε όλοι με δακρυβρεχτα κείμενα αν φτάσουμε να μιλάμε για καμμία ανθρώπινη ζωή.
Αν δε θέλετε να με ακούτε, απλά κάνετε πράξη την υπογραφή μου ..και ησυχαζετε (οριστικά τη δεύτερη φορά) κι εσείς κι εγώ. Μέχρι τότε θα είμαι εδώ μόνο για εσωτερικό κράξιμο , όπως ξαναδηλωσα.
(@ Δημήτρη, απαντήθηκε κ η δικιά σου απορία)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Κυρ 02 Σεπ 2018, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δώστε λίγη προσοχή παρακαλώ.
Ο καμπούρης ισχυρίζεται ότι ο Ουαρντα που κάνει Αμπαλαεα με τον κόσμο παρενοχλεί τον τερματοφύλακα για αυτό σήκωσε την σημαία[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180902/9be9e9d974e3cfceffcd494eba1568cd.jpg[/img]
Ρε μλκ ο Ουαρντα, τί κάνεις εκεί ρε λεμαχρινακι;;;
SM-G965F
Ο καμπούρης ισχυρίζεται ότι ο Ουαρντα που κάνει Αμπαλαεα με τον κόσμο παρενοχλεί τον τερματοφύλακα για αυτό σήκωσε την σημαία[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180902/9be9e9d974e3cfceffcd494eba1568cd.jpg[/img]
Ρε μλκ ο Ουαρντα, τί κάνεις εκεί ρε λεμαχρινακι;;;
SM-G965F

εισαι μεγαλος ξεφτιλ@ς ρε ατιμε.....
πολυ μεγαλος κοπριτ1ς......
EDIT: οχι εσυ πιλοτε, τον εποπτh εννοω, σορυ απλα βιαστηκα.....