Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
κατι πρεπει να κανετε παντως πλακα πλακα γιατι βλεπω τα περυσινα να συνεχιζονται
Φοβάμαι ότι τα περσινά θα μοιάζουν με μία ευχάριστη ανάμνηση, μπροστά σε όσα θα ζήσουμε φέτος.
δεν πειραζει, θα ανεβασουμε ακομα πιο γαματα ποστς φετος...θα διαμορφωσομεν γνωμη, λεμε :ugeek:
- painkiller4
Λοιπόν Γιωργις με ποσταρισματα σε ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και κάθε λογής τέτοια μέσα όχι μόνο δεν πρόκειται να δούμε να αλλάζει τίποτα αλλά πλέον γινόμαστε και γραφικοί με συνέπεια η ίδια φαρσοκωμωδία που διαιωνίζεται κάθε χρόνο με εναλλαγές προσώπων και δυστυχώς τους ίδιους ευνοημένους του ποκ. Δεν νοείται να σφυρίζει ο κομινης όταν σου στέρησε ένα τίτλο δεν νοείται να υπάρχουν ακόμα αυτά τα λιμα που είναι και από την Μακεδονία κιόλας εδώ ξερναω γαμωτο
όπως ο χθεσινός που έκανε τα μύρια όσα στην Ξάνθη πέρισυ και να σφυρίζει απροκάλυπτα έτσι τώρα πάλι την χάρτινη.
Δυστυχώς και φέτος από πολύ νωρίς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές δεν είναι κρίμα να πετάς ένα σκασμό λεφτά χωρίς αντίκρισμα;

Δυστυχώς και φέτος από πολύ νωρίς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές δεν είναι κρίμα να πετάς ένα σκασμό λεφτά χωρίς αντίκρισμα;
δουλεια σου ειναι να ποσταρεις ή να πραττεις τελικα?ΝΤΡΟΠΗ γι αυτα που βιωνουμε 

Πάρτου τη σημαία και βάλτη του εκεί που ξέρει.
Το ίδιο και στον "λεβέντη¨με τη φωτοβολίδα.
Το ίδιο και στον "λεβέντη¨με τη φωτοβολίδα.
- Sick Bastard
Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.Sera4 έγραψε:δουλεια σου ειναι να ποσταρεις ή να πραττεις τελικα?ΝΤΡΟΠΗ γι αυτα που βιωνουμε
Σερα είσαι πάρα πολύ επιθετικός με όλη την ΠΑΕ όχι μόνο τον Σαββίδη
Σε μια κρίσιμη περίοδο
Χωρίς να υπάρχει λύση στα όσα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και το ξέρεις πάρα πολύ καλά
Είσαι πάρα πολύ καιρό μέλος εδώ μέσα και δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου
Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλά ερωτηματικά για το τόσο έντονο μένος σου
Τέτοιες προσεγγίσεις συμβάλλουν ΜΟΝΟ στο να φάμε τις σάρκες μας για άλλη μια φορά
Δε προσφέρουν τίποτα αλλο
Σε μια κρίσιμη περίοδο
Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλά ερωτηματικά για το τόσο έντονο μένος σου
Τέτοιες προσεγγίσεις συμβάλλουν ΜΟΝΟ στο να φάμε τις σάρκες μας για άλλη μια φορά
Εσωστρέφεια είναι το μόνο που μπορεί να μας καταστρέψει....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για όσους κρίνετε και κατακρίνετε την διοίκηση. Τι ακριβώς θέλετε να κάνουν απέναντι σε τύπους σαν τον σημερινό που δεν το έκαναν; Να στείλουν άσβερκους στο σπίτι, στη δουλειά, που; Σε μια περίοδο που η ομάδα βάλλεται και θα βάλλεται αλύπητα από παντού, προσέξτε πως θα αποκρίνεστε γι αυτήν. Αρκετούς εχθρούς έχουμε, δε μας λείπουν οι εντός, οι οποίοι πολλές φορές χωρίς να θέλετε μπορεί να κάνετε και μεγαλύτερο κακό. Σκεφτείτε το λίγο, δεν κάνει κακό.
rain εσυ κατσε να ξαναζησεις τα περσινα και φετος...εγω δεν εχω καμια ορεξη...να τις βρασω τις μεταγραφες και τα εκατομμυρια, οταν ο γυφτος απο την νικαια, τα βλεπει και σπαει πλακα...γιατι ξερει πολυ καλα την καταληξη...rainmaker έγραψε:Σερα είσαι πάρα πολύ επιθετικός με όλη την ΠΑΕ όχι μόνο τον Σαββίδη
Σε μια κρίσιμη περίοδο
μετα τα περσινα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια...σε 2 αγωνιστικες, εχουν γινει οσα εγιναν περισυ σε 4...τι συζηταμε τωρα...καθιστε να αναλυσετε τα συστηματα και το αριστερο κουτουπιε του καντουρι...και οταν θα ξαναερθει ο κομινης νο2, να πουμε ολοι μαζι δεν πειραζει του χρονου παλι ή ακομα καλυτερα να συζητησουμε πδοσοφαιρικα γιατι η οαμδα δεν μπορεσε να κανει το 40 στα 30...
Ε και τι πιστεύεις ότι δεν τα ξέρουν;
Εδώ ρε χούντα 30 ετών ρίξε προπερσι και ξύπνησαν όλα τα λιμά και φώναζαν ότι εμείς είμαστε οι κακοι
Η σκατιλα σ αυτό τον τόπο δεν έχει τελειωμό, όλοι να σε δαγκώσουν κυνηγανε
Άμα κραξουμε τον Γιώργη τι θα γίνει θα βρεθεί το φάρμακο;
Εδώ ρε χούντα 30 ετών ρίξε προπερσι και ξύπνησαν όλα τα λιμά και φώναζαν ότι εμείς είμαστε οι κακοι
Η σκατιλα σ αυτό τον τόπο δεν έχει τελειωμό, όλοι να σε δαγκώσουν κυνηγανε
Άμα κραξουμε τον Γιώργη τι θα γίνει θα βρεθεί το φάρμακο;