Πρώτη φορά το άκουσεςblackfox έγραψε:κοκκινη και στην διοικηση που δεν περνει την ομαδα να φυγει στο βουλγαροι
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτη φορά το άκουσεςblackfox έγραψε:κοκκινη και στην διοικηση που δεν περνει την ομαδα να φυγει στο βουλγαροι
Μαζί σου! Δεν ήξερα για την φωτοβολιδα!trouman έγραψε:pgetsos έγραψε:Όταν έχεις στην απέναντι κερκιδα ένα αρχίδι να σου πετάει φωτοβολίδα στο κέντρο της κερκιδας που πάνε οικογένειες και είναι γεμάτη παιδάκια και είναι η κερκιδα που δίνουν δωρεάν εισιτήρια σε δημοτικά σχολεία της περιοχής, εσύ αντέδρασε διαφορετικά. Κάτσε πες για κακούς και μουνιά ΠΑΟΚτσηδες με Ραπιντ και ότι είχαν άδικο που μπήκαν και αντιδρασανpaoki19 έγραψε:Είναι μουνια ρε...Ποιοι νιωνιοι φίλοι και @@. Σκατοχαβουζεοι και αυτοι χωρις μπεσα. Πουστρακια του κερατα!
Μπορεί να τα παίρνω παραπάνω γιατί έσκασε δίπλα σε συγγενή μου. Δε με νοιάζει.
Γαμώ το σπίτι του βοηθού με τα 2 οφσάιντ, ειδικά Ακπομ κάλυπτε και ο Κατσουρανης. Άχρηστος θα δεχόμουν για το 1ο. Στημένος στα 4 με το 2ο αναμφιβολα
Μη λεμε οτι θελουμε.hasio_john έγραψε:Καμιά φωτοβολίδα δεν έπεσε και μην πέφτετε στην παγίδα των αρδ ...
Μόνοι τους τις ρίχνουν για να έχουμε να λέμε και μετά να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Στηρίξτε την ομάδα γιατί μας πολεμάνε πολύ πούστικα!
Είναι πολύ δύσκολο στην Αθήνα να μπουν 2 στημένοι και να κάνουν αυτή τη δουλειά;;;hasio_john έγραψε:ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, είστε σοβαροί όσοι σχολιάζετε για την φωτοβολίδα ειρωνικά και με υπονοούμενα προς τον ΠΑΟΚ????????
Μιλάμε για φωτοβολίδα ευθείας βολής και μάλιστα σε εξέδρα του Πανιωνίου όταν προηγείσαι 0-1! Τονίζω προς την εξέδρα του νιόνιου μιας και έχουμε φιλικές σχέσεις. ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ? Θ' αρχίσουν και θα λένε και για τρομαγμένα παιδάκια τώρα που κάηκαν τα ποδαράκια τους για να ενισχύσουν το καφροσχέδιό τους. Έχουμε αγώνα με την κούλα και όλα είναι ύποπτα για το συμβάν αυτό.
Και η ξανθιά διπλα του ακόμα χειρότερηDemir έγραψε:περσυ που τον συναντησα ελεγε οτι ο λουτσ ειναι μαπα προπονητης και εχει χαλια χαρακτηρα και τετοια.. εχει θεμα ο τυπος..panta έγραψε:Βλέπω γιανιιικο στη νόβα και θέλω να σπάσω την τηλεόραση.
Αυτή ξέρεις πώς έπιασε δουλειά εκεί;panta έγραψε:Και η ξανθιά διπλα του ακόμα χειρότερηDemir έγραψε:περσυ που τον συναντησα ελεγε οτι ο λουτσ ειναι μαπα προπονητης και εχει χαλια χαρακτηρα και τετοια.. εχει θεμα ο τυπος..panta έγραψε:Βλέπω γιανιιικο στη νόβα και θέλω να σπάσω την τηλεόραση.
Σούρμε αυτό ακριβώς σ λέει... Ότι αυτός δεν είναι ΠΑΟΚ...sourmenetes έγραψε:Μη λεμε οτι θελουμε.hasio_john έγραψε:Καμιά φωτοβολίδα δεν έπεσε και μην πέφτετε στην παγίδα των αρδ ...
Μόνοι τους τις ρίχνουν για να έχουμε να λέμε και μετά να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Στηρίξτε την ομάδα γιατί μας πολεμάνε πολύ πούστικα!
Να μην ξαναπατησει γηπεδο αυτος.
Ουτε ΠΑΟΚ ειναι ουτε οπαδος!!!
Ποιον (ποιους) απο όοοοοοολους πηδάει;;;pilotos έγραψε:Αυτή ξέρεις πώς έπιασε δουλειά εκεί;panta έγραψε:Και η ξανθιά διπλα του ακόμα χειρότερηDemir έγραψε: περσυ που τον συναντησα ελεγε οτι ο λουτσ ειναι μαπα προπονητης και εχει χαλια χαρακτηρα και τετοια.. εχει θεμα ο τυπος..
Νομίζω καταλαβαίνεις... Όχι πάντως για τις ποδοσφαιρικές γνώσεις της.....
SM-G965F
Θα συμφωνήσω και στα δυο. Άμεσα. Αυτοί οι δυο ΑΛΗΤΕΣ, βοηθός και κοπρόσκυλο συνοπαδός (αν ήταν), να εξαφανιστούν από το χάρτη.joshua έγραψε:Διαβαζωντας τι γραφουν φιλοι που ηταν στο γηπεδο περιμενω απο την παε να βγαλει ανακοινωση που να ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ το ζωο που κρατουσε το σημαιακι και την ιδια στιγμη να ζητησει συγνωμη απο τον νιονιο για την φωτοβολιδα και να κανει οτι μπορει για να βρεθει το δικο μας ζωο.
Ρε μεγαλε δε λεμε οτι αυτος ειναι με την ομαδα μας.hasio_john έγραψε:ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, είστε σοβαροί όσοι σχολιάζετε για την φωτοβολίδα ειρωνικά και με υπονοούμενα προς τον ΠΑΟΚ????????
Μιλάμε για φωτοβολίδα ευθείας βολής και μάλιστα σε εξέδρα του Πανιωνίου όταν προηγείσαι 0-1! Τονίζω προς την εξέδρα του νιόνιου μιας και έχουμε φιλικές σχέσεις. ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ? Θ' αρχίσουν και θα λένε και για τρομαγμένα παιδάκια τώρα που κάηκαν τα ποδαράκια τους για να ενισχύσουν το καφροσχέδιό τους. Έχουμε αγώνα με την κούλα και όλα είναι ύποπτα για το συμβάν αυτό.
Αδερφέ τον καλύπτουν τρεις-τέσσερις τον Φακούντο το θυμάμαι καθαρά, ναι τραγελαφικό αλλά ο Ακπομ είναι εφτά οχτώ μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό. Είναι απίστευτο πραγματικάwickerman έγραψε:Γρήγορα ξεχνάς φίλε μου. Δεν θα σε πάω πολύ μακριά. Βέροια vs Φανούρης(Facundo Pereyra). Αρχές Οκτώμβρη 2016. Όνομα βοηθού Αιχάν Χούσκογλου. Παίχτες που καλύπτουν τον Φανούρη 2, απόσταση περίπου 2 μέτρα.Slade έγραψε:Βλέπω μπάλα τριανταπέντε χρόνια. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο οφσάιντ.