Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2/9 19:15 Novasports
- episimos73
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2/9 19:15 Novasports
Κρέσπο πολύ καλές τοποθετήσεις στις αντεπιθέσεις τους.
Για να δούμε πως θα μπούμε στο δεύτερο.
Για να δούμε πως θα μπούμε στο δεύτερο.
καλύτερος παικτης μεχρι στιγμής ο Πασχαλάκης....Τι να λέμε μετά
Νταξ το στρώσαμε το ματς απ το 20 και μετά.
Προφανές ήταν ότι με τόσο αργό άξονα θα έχουμε θέμα στις αντεπιθέσεις
Το θέμα είναι να μπούμε σοβαρά στην περιοχή τους τώρα και όχι με ανούσιες σεντρες
Προφανές ήταν ότι με τόσο αργό άξονα θα έχουμε θέμα στις αντεπιθέσεις
Το θέμα είναι να μπούμε σοβαρά στην περιοχή τους τώρα και όχι με ανούσιες σεντρες
- sourmenetes
- Moderator
Πολλα θεματα σε πολλους τομεις.
Σιγουρα κατι πρεπει να αλλαξει στο ημ.δεν μπορουμε να δημιουργησουμε.δεν απειλει ουτε ο πελκας,ουτε ο καντουρι.
Εγω θα βαζα μπισεσβαρ,αλλα εχουμε θεμα και στο κεντρο.
Σιγουρα κατι πρεπει να αλλαξει στο ημ.δεν μπορουμε να δημιουργησουμε.δεν απειλει ουτε ο πελκας,ουτε ο καντουρι.
Εγω θα βαζα μπισεσβαρ,αλλα εχουμε θεμα και στο κεντρο.
-
panpangr77
Θολωμένο μυαλό όλοι όταν φθάνουμε έξω από την περιοχή... κακές επιλογές. Επίσης, όταν χάνουμε μπάλα δεν γυρνάμε γρήγορα πίσω. Κάποιος Κείτά μας έχει κάνει κουδούνια στο κέντρο.
Δεν νομίζω πως ο Ουάρντα μπορεί να βοήθησει στα δεξιά. Θα πρότεινα αλλαγή Λημνιός - Καντουρί και ο Αιγύπτιος να πάει αριστερά.
Δεν νομίζω πως ο Ουάρντα μπορεί να βοήθησει στα δεξιά. Θα πρότεινα αλλαγή Λημνιός - Καντουρί και ο Αιγύπτιος να πάει αριστερά.
Ξεκινησαμε ασχημα σε ανοιχτο γηπεδο,ανεβηκαμε μετα, αλλα ολο μελι και τηγανιτα τιποτα.Εχουμε πει ξανα οτι δεν εχουμε φορ εξτρεμ,δεν βαζουμε παικτες στην περιοχη και κατι πρεπει να αλλαξουμε σε αυτο.Ζαμπα θα ηθελα, αλλα ειναι εκτος αποστολης, οποτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο τον Λημνιο.Προσφερει πραγματα ο Ελ Καντουρι αλλα ως χαφ και ειναι περιττη πολυτελεια να παιζεις ουσιαστικα με 4 χαφ και να χαραμιζεις και τον Ουαρντα αριστερα.
χαλι μαυρο η ομαδα,νωχελικοι ολοι τους. Ο νιονιος αν ηταν πιο σοβαρος τωρα θα προηγουνταν. Ευτυχως και αυτοι μαλακιστηκαν.
Η ομαδα χρειαζεται ταχυτητα και τρεξιματα για να ζαλιζει τους αντιπαλους παικτες. Ειμαστε παρα πολυ στατικοι και θαρρω πως χρειαζομαστε κλασσικα εξτρεμ τυπου Λημνιου και Ζαμπα στο παιχνιδι να τους τρεξουμε απτα πλαγια.΄
Επισης ο Ματος αφαντος σε ολο το ματς,το κεντρο μας αργο επισης
Η ομαδα χρειαζεται ταχυτητα και τρεξιματα για να ζαλιζει τους αντιπαλους παικτες. Ειμαστε παρα πολυ στατικοι και θαρρω πως χρειαζομαστε κλασσικα εξτρεμ τυπου Λημνιου και Ζαμπα στο παιχνιδι να τους τρεξουμε απτα πλαγια.΄
Επισης ο Ματος αφαντος σε ολο το ματς,το κεντρο μας αργο επισης
Το μεγαλύτερο σφάλμα για μένα το έκανε ο ραζβαν που ήξερε ότι η ομάδα είναι κουρασμένη κι όμως την έστρωσε έτσι ώστε να μην ανακόψει το πανω-κατω με τις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου.
Έχοντας αυτό ως δεδομένο δεν έχω παράπονο απ την ομάδα, αφού οι άλλοι είναι ακροβολισμενοι και περιμένουν να πάρουν μπάλα για να την εκτοξεύσουν απέναντι στην περιοχή μας.
Έχοντας αυτό ως δεδομένο δεν έχω παράπονο απ την ομάδα, αφού οι άλλοι είναι ακροβολισμενοι και περιμένουν να πάρουν μπάλα για να την εκτοξεύσουν απέναντι στην περιοχή μας.
Έξω Μαουρισιο μέσα Κανιας ...
ΟΠΩΣδηποτε! Και στα καπάκια Μπισε στη θέση του Καντουρι...
ΟΠΩΣδηποτε! Και στα καπάκια Μπισε στη θέση του Καντουρι...
Είναι ότι την έχουμε δει Μπαρσελονα που θα πετάει 5αρες.panta έγραψε:Είναι η ελληνική πραγματικότητα της λίγδας.gpap έγραψε:είναι κούραση ή η απογοήτευση για τους Ομίλους?
Δεινοπαθουμε σε κάθε αντεπίθεση του νιονιου....
-
Χρήστος ο τρίποντος
Εχουμε δεχτεί επιθέσεις απο το τίποτα. Η αμυντική λειτουργία μας ειναι χάλι. Αλληλοκαλύψεις δεν υπάρχουν και καποιοι παίχτες απλώς κοιτάνε όταν χάνουν τον παίχτη.