Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2/9 19:15 Novasports
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2/9 19:15 Novasports
δεν θελω ροτεισιον ρε παιδια να παιξουν οι βασικοι να κερδιζουμε και μετα ας κανει τις αλλαγες του
Όντως δε το παρατήρησα. Ευχαριστώ για τη διόρθωσηDemir έγραψε:snoufel διαβασα το αρθρο για πανιωνιο στην κεντρικη και θελω να πω οτι ο γεσιλ εμεινε ελευθερος.. ο ντουρμισαι θα παιξει..
Επίσης γράφεις σωστά πως ο Κόστιτς δεν θα παίξει αλλά στην ενδεκάδα που αναφέρεις τον έχεις κανονικά...sn0ufel4 έγραψε:Όντως δε το παρατήρησα. Ευχαριστώ για τη διόρθωσηDemir έγραψε:snoufel διαβασα το αρθρο για πανιωνιο στην κεντρικη και θελω να πω οτι ο γεσιλ εμεινε ελευθερος.. ο ντουρμισαι θα παιξει..
- thanos-xanthi
απο τον πανιωνιο ειχε ακουστει οτι παιζει να ανοιξει η 1 για μαςjoshua έγραψε:Βρε ξερει κανεις αν θα ανοιξει θυρα για εμας?
Η δύναμη του Πανιωνίου είναι στα χαφ...Κόρμπος και Κειτά συνθέτουν ένα αρκετά καλό δίδυμο με πολλά τρεξίματα και ποιότητα...Από εκεί και πέρα είναι γνωστό πως ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Σπιριντόνοβιτς....Η ομάδα πρέπει να μπει δυνατά και από το 1ο λεπτό να πιέζει έτσι ώστε να μπορέσει να βάλει 2 γρήγορα γκολ και μετά να έχει όλο το χρόνο να διαχειριστεί το παιχνίδι...Δυστυχώς το -2 δεν δίνει περιθώρια απώλειας βαθμών πουθενά...
Εγω λιγο που ειδα ενα αλογακι προσεξα μαλλον εξτρεμ,ντερεκι με εκπληκτικο διασκελισμο.Αν ο Πανιωνιος εχει λειτουργησει οπως περσι η Λειβαδια μεταγραφικα εκει θα χτυπησει.
Θα διορθωθείproedros έγραψε:Επίσης γράφεις σωστά πως ο Κόστιτς δεν θα παίξει αλλά στην ενδεκάδα που αναφέρεις τον έχεις κανονικά...sn0ufel4 έγραψε:Όντως δε το παρατήρησα. Ευχαριστώ για τη διόρθωσηDemir έγραψε:snoufel διαβασα το αρθρο για πανιωνιο στην κεντρικη και θελω να πω οτι ο γεσιλ εμεινε ελευθερος.. ο ντουρμισαι θα παιξει..
Μάλλον τον Καμαρά θα εννοείς...μαυρούκος 1.86...Νομίζω αν ελεγξουμε τον ρυθμό στο κέντρο και δεν φάμε καμιά κόντρα από Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα, δεν θα έχουμε πρόβλημα...Αλλά πιστεύω πως όλα εξαρτώνται από την νοοτροπία που θα δείξουμε...Μπαίνεις μέσα, το καθαρίζεις, γεια σας..joshua έγραψε:Εγω λιγο που ειδα ενα αλογακι προσεξα μαλλον εξτρεμ,ντερεκι με εκπληκτικο διασκελισμο.Αν ο Πανιωνιος εχει λειτουργησει οπως περσι η Λειβαδια μεταγραφικα εκει θα χτυπησει.
Μπραβο παιδες, να ξερουμε και κανενα παιχτη του νιονιου πριν το παιχνιδι
Διπλο με πετσινο πεναλτι εξω απο την περιοχη που δεν ειναι καν φαουλ
Διπλο με πετσινο πεναλτι εξω απο την περιοχη που δεν ειναι καν φαουλ
Δύσκολο το μάτς. Οπως και αυτό με τον Αστέρα, δεν αποκλείω να δούμε έναν ΠΑΟΚ αργό και προβλέψιμο, καθαρά λόγω ψυχολογίας.
Για μένα εδώ θα φανούν τα καρύδια του πρωταθλητή. Θα πρέπει να μπούν μέσα και να κυριαρχήσουν σαν να παίζουν τελικό. Δεν είμαι σίγουρος τί θα δούμε, εύχομαι να καταλαβαίνουν την σπουδαιότητα του μάτς.
Για μένα εδώ θα φανούν τα καρύδια του πρωταθλητή. Θα πρέπει να μπούν μέσα και να κυριαρχήσουν σαν να παίζουν τελικό. Δεν είμαι σίγουρος τί θα δούμε, εύχομαι να καταλαβαίνουν την σπουδαιότητα του μάτς.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Το ματς θα το πάρουμε εύκολα φέτος εκτός έδρας θα έχουμε εύκολο έργο.... Η διαφορά ποιότητας είναι τεραστια
Με τον αστερα δεν επαιζε ο Πελκας, σημερα θα παιζει κανονικα και θα σκοραρει
Magpies4 έγραψε:Δύσκολο το μάτς. Οπως και αυτό με τον Αστέρα, δεν αποκλείω να δούμε έναν ΠΑΟΚ αργό και προβλέψιμο, καθαρά λόγω ψυχολογίας.
- painkiller4
Θα το πω ξεκάθαρα και δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία σημερα η ομάδα πρέπει να κατέβει στο ματς σαν να μην υπάρχει αύριο είναι παιχνίδια που ξεχωρίζουν αυτούς που θέλουν πρωταθλημα γι αυτο Υπάρχει μόνο νίκη, κάθε τι άλλο, ακόμα και κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, είναι αποτυχία