Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Σου απαντησα εμμέσως πλην σαφως. Ποσοι ζητησαν πεναλτυ τότε ? Θαρρω ελαχιστοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 01 Σεπ 2018, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κάνανε την μούφα νίκη και ξεχάσανε και μεταγραφές και όλα. Αυτά είναι πιστά πρόβατα,εύγε.
- Παλαιολόγος
το μονο βεβαιο ειναι πως αν δινοταν αυτο και μαλιστα κρινοταν ματς υπερ του ΠΑΟΚ θα ειχαμε τριτο παγκοσμιο,ενω χθες ηταν μερα σαββατοDimg4 έγραψε:Ερωτηση εκανα για την συγκεκριμενη, απαντηση ζητησα ενα ναι η οχι.
- paok re niamou
Ρε ξεκολλατε δεν έχει σημασία τι ζητάμε, το θέμα είναι τι μας δίνουν και πως. Του ουαρντα μας το έδωσε ?
Αν γινόταν σε μας τέτοια φάση δεν θα το έδινε. Έδω θα ειμαστε και θα αποδειχθεί.
Για ακόμα μια χρονιά πάμε σαν πρόβατα για σφαγή χωρίς καμία προστασία
Αν γινόταν σε μας τέτοια φάση δεν θα το έδινε. Έδω θα ειμαστε και θα αποδειχθεί.
Για ακόμα μια χρονιά πάμε σαν πρόβατα για σφαγή χωρίς καμία προστασία
Ναι άμα δεν κερδιζες, μπορεί και να το χρησιμοποιουσες σαν άλλοθι!
Παλαιολογε εχεις προβλημα αναγνωσης ή κατανοησης? ΡΩΤΑΩ αν γινοταν σε παικτη μας θα ζητουσες πεναλτυ ναι η ου?
Οχι δεν θα ελεγα πεναλτι, θα ελεγα σηκω και παιξε μπαλα ρε
Ωραιος. ΚατανοητοGoMaRoS έγραψε:Οχι δεν θα ελεγα πεναλτι, θα ελεγα σηκω και παιξε μπαλα ρε
- navigator11
Εσύ με το "ζόρι" θες να αποσπάσεις τη συγκεκριμένη απάντηση. Αν εσύ λοιπόν το ζητούσες, ίσως και με επίταση ακόμα, το πέναλτι σε ίδια ακριβώς φαση, δικαίωμά σου. Ούτε θα σε κακίσει κανένας ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Δε θα γούσταρα να δω τον Πρίγιοβιτς να κάνει τέτοια αχρειότητα. Εξαιρώντας τα ματς με τους δυο γαύρους. Εκεί από εκδικητικούς λόγους μόνο θα γούσταρα. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν είναι.Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Είναι εντυπωσιακό οτι το 71% των επισκεπτών στο φέισμπουκ τού σπορ.τζιαρ λέει οτι ΔΕΝ ήταν πέναλτι, δηλαδή πάνω κάτω όλοι εκτός των δύο γάβρων (νέος/παλιός).
- Παλαιολόγος
πιο ομορφα ομως λιγο.
δεν θεωρω καν πεναλντι αυτο του πριγιοβιτς,που μπροστα σε αυτο ειναι μαρς
προφανως καταλαβα το ερωτημα σου,αλλα το θεωρω αδιαφορο μαλλον,λογης απαντησεις θα λαβεις
αυτο που βρισκω ενδιαφερον ειναι η σταση τριτων (;)απεναντι σε τετοιες φασεις και ευρυτερα του χωρου,ιδιως που εδρευει στο κεντρο.
δεν θεωρω καν πεναλντι αυτο του πριγιοβιτς,που μπροστα σε αυτο ειναι μαρς
προφανως καταλαβα το ερωτημα σου,αλλα το θεωρω αδιαφορο μαλλον,λογης απαντησεις θα λαβεις
αυτο που βρισκω ενδιαφερον ειναι η σταση τριτων (;)απεναντι σε τετοιες φασεις και ευρυτερα του χωρου,ιδιως που εδρευει στο κεντρο.
- anekfrastos
Εγώ όχι. Εγώ βέβαια λέω ότι κ του Πριγιοβιτς δεν ήταν. Ήταν όμως του ουαρντα όπως ήταν κ οι 2 κόκκινες που έπνιξε.Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
- Παλαιολόγος
ακριβως
και το εξαιρετικα ενδιαφερον ειναι πως πολλοι απομονωσαν μονο την φαση του πριγιο
το τι λενε οι οπαδοι της μιας ή της αλλης ομαδας δεν παιζει τοσο ρολο δεδομενου πως δεν διαμορφωνουν κλιμα,δεν επηρεαζουν
και το εξαιρετικα ενδιαφερον ειναι πως πολλοι απομονωσαν μονο την φαση του πριγιο
το τι λενε οι οπαδοι της μιας ή της αλλης ομαδας δεν παιζει τοσο ρολο δεδομενου πως δεν διαμορφωνουν κλιμα,δεν επηρεαζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 02 Σεπ 2018, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- P.A.O.K.jim
navigator11 έγραψε:Εσύ με το "ζόρι" θες να αποσπάσεις τη συγκεκριμένη απάντηση. Αν εσύ λοιπόν το ζητούσες, ίσως και με επίταση ακόμα, το πέναλτι σε ίδια ακριβώς φαση, δικαίωμά σου. Ούτε θα σε κακίσει κανένας ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Δε θα γούσταρα να δω τον Πρίγιοβιτς να κάνει τέτοια αχρειότητα. Εξαιρώντας τα ματς με τους δυο γαύρους. Εκεί από εκδικητικούς λόγους μόνο θα γούσταρα. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν είναι.Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
νομίζω οτι εδώ είναι η διαφορά μας με δαύτους, εκείνοι δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια - αντιπάλους τα κάνουν παντού,όπου τους παίρνει και μπορούν ενώ εμείς δεν θέλουμε πότε να ευνοηθούμε με κανένα αντίπαλο εκτός των γαύρων
Και άν ευνοηθούμε το παραδεχόμαστε ενώ εκείνοι ποτέ
-
Μπορεί κάποιος που ασχολείται να βάλει τον Μάνταλο στη θέση του Πρίγιο στην τρολιά εικόνα που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με την πισίνα?
Πολύ θέλω να την κυκλοφορήσω σε όλο το διαδίκτυο...
Πολύ θέλω να την κυκλοφορήσω σε όλο το διαδίκτυο...